Independer hypotheek-publieksprijs

Het Financieel Advies uit Nijmegen wint de Independer hypotheek-publieksprijs 'Beste kantoor 2017' in de regio Gelderland-Zuid.

Op 16 maart 2017 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs 'Beste kantoor 2017' hebben gewonnen. In de regio Gelderland-Zuid is Het Financieel Advies uit Nijmegen tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door hun klanten beoordeeld op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck (gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten) hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van de vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle belangrijke onderwerpen met hen heeft besproken. Deze publieksprijs is gebaseerd op klantbeoordelingen tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017.

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht