Uw financieel expert

Zoals de naam "Het Financieel Advies" al zegt kun je bij ons terecht voor het complete financiële pakket. Dit begint bij de
overweging voor het aangaan van een hypotheek tot en met de feestelijke sleuteloverdracht. Daarnaast adviseren en helpen wij je graag met alle overige financiële producten zoals een woonhuisverzekering of een inboedelverzekering.

Hypotheken

Het aangaan van een hypotheek is de eerste keer best spannend. Dit doe je graag bij iemand waar je een goed gevoel bij hebt. Volgens de beoordelingen op Independer is Het Financieel Advies het beste hypotheekkantoor van Nijmegen en Arnhem omdat we persoonlijk, vriendelijk en no-nonsense te werk gaan.

Verzekeringen

Al je bezittingen van je auto tot en met je huis en alles wat er in staat dien je goed te verzekeren om je te beschermen wanneer er iets verkeerd mag gaan. We adviseren en helpen je graag met het vinden van de juiste verzekering voor ieder product van huis tot vierwieler.

Financieel advies

Naast het compleet voor je regelen van hypotheken en verzekeringen vervult Het Financieel Advies natuurlijk ook graag een adviserende rol zoals een hypotheekscan of een second opinion van uw huidige hypotheek. Samen bekijken we alle verschillende opties en gaan opzoek naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht