Aangenaam!

Ik ben Guido van de Weijer. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de financiële sector. In 2004 ben ik zelf Het Financieel Advies gestart. Ik doe het graag op mijn manier; eerlijk, persoonlijk en ik denk graag mee om zo samen de beste optie te vinden voor nu en voor de toekomst.

Voor de meeste mensen geldt dat ze maar één keer in hun leven een hypotheek aangaan. Een lening voor waarschijnlijk de grootste aankoop in je leven. Best een spannend moment. Dit doe je dan ook graag bij iemand waar je een goed gevoel bij hebt.

Voor 2004 werkte ik als hypotheekadviseur bij de grote bekende kantoren. Toen vond ik het tijd om het anders te gaan doen en ben ik Het Financieel Advies gestart. Wij doen het graag eerlijk, persoonlijk en we denken graag met je mee om zo samen de beste optie te vinden voor nu en voor de toekomst.

Dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt wordt bewezen op Independer. Hier ben ik de afgelopen jaren (2013, 2014, 2015, 2016 en 2017) als beste hypotheekadviseur beoordeeld. Ook dit jaar mogen we ons dus met trots de beste hypotheekadviseur van Arnhem en Nijmegen noemen. Elke dag opnieuw blijven we met het grootste plezier hard ons best doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en je zo tevreden mogelijk over onze diensten dat mooie appartement of huis te laten kopen.

Ik ben Janneke de Groot. Vanaf 2003 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2017 ben ik gestart als hypotheekadviseur bij Het Financieel Advies. Naast Guido kan je nu ook bij mij terecht voor een persoonlijk gesprek.

Als er een hypotheek nodig is dan is het vaak een grote stap in je leven. Je gaat zelf voor het eerst een huis kopen of je gaat samenwonen. Ook kan het erg spannend zijn als het niet duidelijk is wat er financieel mogelijk is of als je uit elkaar gaat. Graag neem ik je mee in het hypotheektraject en lopen we samen alle stappen door.

Ik ben Henk Op de Laak. Vanaf 1974 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan 25 jaar als hypotheekadviseur, en vanaf 2015 werkzaam bij Het Financieel Advies als adviseur schadeverzekeringen. Vanaf 01-05-2022 ben ik met pensioen. Ik zal echter nog 2 ochtenden in de week werkzaam blijven ter ondersteuning op het gebied van nieuwe schadeverzekeringen.

Het is verstandig om de financiële zaken goed door te spreken. Bij Wim Jansen kun je terecht voor alle vragen op het gebied van schadeverzekeringen. Joachim Hilhorst en Marijke van den Broek zorgen voor ondersteuning bij hypotheekdossiers en schadeverzekeringen.

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht