Wie u voor gingen

Sinds 2004 heeft het Financieel Advies al meer dan duizend hypotheken geregeld voor zijn klanten. Ik vind het belangrijk dat jij als mijn klant, mijn advies en hulp als zeer prettig en persoonlijk ervaart en adviseer en ondersteun graag op alle punten waar jij dat prettig vindt.

Dat onze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt wordt bewezen op Independer. Hier is Het Financieel Advies de afgelopen jaren als beste hypotheekadviseur beoordeeld. Ook dit jaar mogen we ons met trots de beste hypotheekadviseur van Arnhem en Nijmegen 2017 noemen.

Bekijk hier enkele beoordelingen of voeg een eigen beoordeling toe wanneer ik je heb geholpen met een of meer financiële producten.

"Altijd perfect advies"

Beoordeeld op 10 augustus 2021

Na hier zeven jaar geleden heel fijn te zijn geholpen voor onze eerste hypotheek, nu ook weer hier naartoe gegaan vanwege omzetten hypotheek i.v.m. verbouwing. De adviseur neemt altijd goed de tijd en weet toch wel complexe materie helder en inzichtelijk te maken. Helemaal weer tevreden dus!

Niels

"Professionele en persoonlijke begeleiding"

Beoordeeld op 9 augustus 2021

We hebben hele fijn ervaringen. Altijd goed geholpen en fijn contact. Kan ze zeker aanbevelen!

Joep

"Superrrr"

Beoordeeld op 31 juli 2021

Vriendelijk, veel verstand van zaken, prima bereikbaar, kunnen snel handelen. Alles liep gesmeerd en binnen 7 weken was de hypotheek rond.

Anoniem

"Absolute aanrader"

Beoordeeld op 29 mei 2021

De adviseur heeft ons in het hypotheektraject perfect begeleid! Kon zeer snel schakelen op het moment dat het nodig was, en binnen no-time waren de getekende documenten voor onze hypotheek geregeld. Het kantoor was altijd goed bereikbaar, alle vragen konden snel beantwoord worden en het traject is van begin tot eind enorm soepel verlopen. Een absolute aanrader!

Niek

"prima begeleiding en bemiddeling"

Beoordeeld op 21 mei 2021

Ondanks de beperkingen vanwege Covid is onze nieuwe hypotheek deskundig en professioneel begeleid. Wij zijn blij met het resultaat.

Olga van Kampen-drogt

"Zeer prettig,meedenkend en duidelijk"

Beoordeeld op 29 april 2021

Door de Corona-maatregelen veel contact gehad via telefoon en skype en dat verliep altijd goed en was erg prettig. De begeleiding was duidelijk , helder , meedenkend , kortom zeker een aanrader om te kiezen voor het financieel advies.

Ciel

"Goed advies, no-nonsense"

Beoordeeld op 21 maart 2021

We zijn goed geholpen door dit adviesbureau. Contact was snel en direct. Alle communicatie liep in deze coronatijd via (video-)bellen en behielden we één adviseur door het hele traject. Van begin af aan waren ze transparant over de kosten en zijn er dus ook geen verrassingen ontstaan. Het advies zelf was passend, eerlijk en werd helder uitgelegd zodat we ons eigen keuzes konden maken. Voor de keuze van hypotheekvolstrekker werd niet alleen naar de prijs en de voorwaarden gekeken maar ook naar het beleggingsbeleid van de bank in zaken zoals duurzaamheid. Zo konden we een wel overwogen keuze maken. Daarnaast werden een aantal zaken en risico's in de toekomst besproken waarover we nog niet hadden nagedacht. Juist voor de dingen die je zelf niet scherp hebt is zo'n advies natuurlijk waardevol.

Anoniem

"Aankoop andere woning"

Beoordeeld op 28 januari 2021

Ondanks dat we ivm corona elkaar niet live hebben ontmoet, is de uitleg en begeleiding duidelijk en prima verlopen. Prima kantoor

Jolanda

"Fijne, deskundige begeleiding"

Beoordeeld op 28 januari 2021

We zijn erg tevreden met het Financieel Advies. We zijn voornamelijk geholpen door de adviseur. Ze had altijd op korte termijn tijd. We hebben elkaar alleen digitaal gesproken, via Skype en telefoon, vanwege de coronasituatie, maar dit werkte prima. We krijgen maandag de sleutel van ons huis, dus alles is gelukt dankzij haar. Ze is aardig en deskundig en geeft goede adviezen.

Hanneke

"Geweldig fijn geholpen"

Beoordeeld op 25 januari 2021

Het Financieel Advies heeft mijn vriendin en mij enorm goed geholpen met het advies voor de aankoop van ons eerste koophuis. Vanwege corona ging dit uiteraard allemaal digitaal, maar dit was geen enkel probleem. De adviseur heeft ons goed geholpen, maar ook met de andere twee collega's van het kantoor hebben we contact gehad. Alle drie dachten ze goed mee, reageerden snel en waren zeer vakkundig. Wij zouden Het Financieel Advies zeker aanbevelen!

Elwin

"Uitstekend!"

Beoordeeld op 8 januari 2021

De adviseur van HetFinancieeladvies.nl heeft mij uitstekend geholpen bij het verkrijgen van mijn hypotheek. Ondanks de corona-maatregelen wordt er uitgebreid tijd genomen om alles door te nemen en er vind vlak voor het passeren nog een laatste gesprek plaats waar alles nog een keer doorgenomen wordt. Ik ben dus zeer tevreden en kan iedereen HetFinancieeladvies.nl aanraden!

Marc

"Uitgebreid en goed geholpen"

Beoordeeld op 30 december 2020

We zijn voor de aankoop van ons eerste huis uitgebreid en goed door de adviseur geholpen. Er werd de tijd genomen om goed naar onze situatie te kijken en alle vragen zijn goed beantwoord. Dik tevreden!

Bas

"Hulp bij hypotheekaanvraag"

Beoordeeld op 16 december 2020

Omdat het kopen van een huis, en het regelen van een hypotheek niet iets is wat ik elk jaar doe, is het heel fijn iemand te hebben die hierin kan ondersteunen. Welke hypotheek is het meest nuttig? Hoe werkt dat? Wat kost het? Wat moet er allemaal geregeld worden? Vragen waar ik geen antwoord op weet. Dankzij HetFinancieelAdvies in Nijmegen, ben ik stap voor stap meegenomen in alle ontwikkelingen, en verliep de communicatie erg goed. Ze begrijpen dat een hypotheek, met grote bedragen, voor klanten niet iets gewoons is. Ze denken mee, stellen gerust, zijn open en eerlijk, en het zijn fijne mensen. Ik vond de hulp fantastisch en ben hen zeer dankbaar.

Anoniem

"Superservice"

Beoordeeld op 15 december 2020

We hebben de hypotheekadviseur ervaren als een heel kundige en servicegerichte adviseur. We konden voor elke hypotheekvraag bij hem terecht en hij geeft op alle vragen een helder en eerlijk antwoord. We zouden dit kantoor aan iedereen aanbevelen.

Peters

"Erg fijn en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 14 november 2020

De hypotheekadviseur heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Er waren wat obstakels op het pad naar financiering, maar dankzij de goede begeleiding is het allemaal gelukt.

Anoniem

"Geld meer dan waard"

Beoordeeld op 8 november 2020

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen, goeie communicatie en slimme ideen. Wij werken graag verder met haar in de toekomst.

Sander en Linda

"Goed geholpen en een stap extra"

Beoordeeld op 24 oktober 2020

De hypotheekadviseur heeft ons vakkundig en goed geholpen voor oversluiten en verhogen (ivm verbouwing) van onze hypotheek. Rustig alles uitgelegd en doorlopen. Helemaal geweldige hoe hij stap extra heeft gezet om dossier tijdig in te dienen ivm aangekondigde renteveehoging.

Anoniem

"Hypotheekadvies"

Beoordeeld op 22 oktober 2020

Zeer professionele en betrokken hypotheekadviseur. Alles werd duidelijk toegelicht, zodat je ook met weinig kennis makkelijk door het proces heen gaat. Antwoorden en reacties waren erg snel waardoor de aanvraag soepel is verlopen.

Anoniem

"Fijne professionele begeleiding"

Beoordeeld op 21 oktober 2020

Erg goede ervaring met deze financieel adviseur. Bij het kopen van ons eerste huis zijn wij stap voor stap in het hele financiële proces meegenomen. Van hypotheekaanvraag tot de overdracht bij de notaris. Het kantoor is goed bereikbaar en de communicatie via mail snel en professioneel. Aanrader!

Jasmijn Kruzen

"Professioneel en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 13 oktober 2020

Het contact met HetFinancieeladvies.nl verliep heel prettig. We kregen een goed beeld van onze financiële situatie, handige tips voor de toekomst en een hypotheekadvies waarin al onze wensen waren meegenomen. We zijn dik tevreden over de dienstverlening en bevelen dit kantoor van harte aan!

Sandra

"geweldig goed geholpen"

Beoordeeld op 1 oktober 2020

we hebben een aantal gesprekken gehad met de hypotheekadviseur, voorafgaand aan de koop van een huis (ter oriëntatie op onze mogelijkheden) en vervolgens ook bij de aankoop cq het afsluiten van een hypotheek. De adviseur luistert goed naar onze wensen en onze vraag om uitleg in begrijpelijke taal. Erg prettig! Zij reageert snel op vragen en mailtjes, en als ze er niet is, dan vangen de andere adviseurs dit goed op.

Tjeu Borremans

"Onze tweede woning weer met met helder advies"

Beoordeeld op 9 september 2020

Eind 2012 kochten we onze eerste woning met advies. Ook nu, voor onze tweede woning, hebben we zonder aarzelen weer door Het Financieel Advies onze hypotheek laten regelen. Zowel in het voortraject als de hele afhandeling van het dossier verliep soepel en erg duidelijk. Altijd bereikbaar voor vragen.

Rick van Zantvoort

"Volledig, nauwkeurig en hartelijk"

Beoordeeld op 4 september 2020

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van dit kantoor. Omdat ik ondernemer ben is het moeilijker om een hypotheek te krijgen en dit kostte hen ook extra werk, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Ze denken heel erg met je mee en dat hoort natuurlijk ook, maar op een manier dat je je niet bezwaard voelt als je weer voor de zoveelste vraag mailt of belt. Kreeg meteen ook tips over hoe ik mijn verzekeringen goed kon regelen. En verder ook nog eens hele hartelijke mensen en goede prijs.

Rinka

"Prima advies en fijn contact"

Beoordeeld op 1 september 2020

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Door de corona-maatregelen veel via Skype contact gehad. Iets waar we even aan moesten wennen, maar wat eigenlijk prima ging. Helder advies zowel verbaal als via de mail en duidelijkheid over de te verwachten kosten. Prima partij om aan je zijde te hebben voor advies tijdens het kooptraject.

"Echte aanrader"

Beoordeeld op 27 augustus 2020

Met de aankoop van onze nieuwe woning zijn wij in contact gekomen met het Financieel Advies in Nijmegen. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Mede de persoonlijke benadering in combinatie met eerlijke adviezen en het daadwerkelijk voor ons willen doen wat door ons gevraagd is hebben wij niets dan lof voor het Financieel Advies uit Nijmegen. Wat ons betreft een echte aanrader om de hypotheek geregeld te krijgen die bij je past,

Edwin Boschman

"Goede service"

Beoordeeld op 19 augustus 2020

Hele goede ervaring bij aankoop van ons eerste huis. De adviseur heeft naar onze wensen gekeken en vanwege vertraging bij verschillende banken ivm corona en de zomervakantie een stap extra gedaan om de hypotheek toch rond te krijgen op tijd. Bedankt!

Reinout

"Fijn advies"

Beoordeeld op 7 augustus 2020

We zijn heel fijn geholpen. De hypotheekadviseur is duidelijk en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Hij geeft persoonlijk advies op maat.

Anoniem

"Duidelijk en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 21 juli 2020

Zeer tevreden met het advies tijdens de gesprekken voor de hypotheek. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed rekening gehouden met de persoonlijke situatie. De communicatie verliep ook erg prettig en laagdrempelig. Een echte aanrader!

Tom

"Vlekkeloos"

Beoordeeld op 23 juni 2020

Contact was goed en het hele proces van aanvraag tot afsluiten ging vlekkeloos. Helemaal top!

Anoniem

"Deskundig en meedenkend"

Beoordeeld op 19 juni 2020

De adviseur heeft ons deskundig geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek.

Jan Crienen

"Betrouwbaar advies!"

Beoordeeld op 8 juni 2020

In mijn ervaring geeft Het Financieel Advies B.V. te Nijmegen betrouwbaar advies op maat. In hun communicatie sluiten ze aan bij jou persoonlijke behoefte aan meer of minder uitleg, meer of minder contact e.d. Voor dringende vragen zijn ze direct bereikbaar.

Valerie

"Prettig hypotheek advies"

Beoordeeld op 27 mei 2020

Prettige, persoonlijke benadering. Goed en laagdrempelig bereikbaar. Er wordt de tijd genomen om dingen uitgebreid uit te leggen.

Anoniem

"Zeer deskundig en vriendelijk."

Beoordeeld op 27 mei 2020

Als starter op de woningmarkt was ik op zoek naar een hypotheekadviseur. Uiteindelijk na meerdere offertes te hebben gevraagd bij de adviseur van Het Financieel Advies uitgekomen. Het Financieel Advies bleek één van de goedkopere hypotheekadviseurs in de omgeving. Daarnaast voelde het kennismakingsgesprek zeer vertrouwd aan. De adviseur heeft overduidelijk kennis van zaken. Hij kon goed onderbouwen welke hypotheek het beste bij mijn (toekomst)situatie past en wist al mijn vragen en onzekerheden weg te nemen. Met het voordelige verzekeringspakket heb ik tevens de belangrijkste risico's afgedekt. Daarnaast is het kantoor goed te bereiken voor eventueel aanvullende vragen. Samenvattend een zeer compleet advies (hypotheek en verzekeringen) gehad tegen een zeer acceptabel tarief. Absoluut een aanrader!

Joost B

"Uitgebreid en duidelijk advies"

Beoordeeld op 19 mei 2020

De adviseur heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken voor een voor ons passende hypotheek. Hij neemt de tijd om de inhoud toe lichten en vragen te beantwoorden. Hij komt over als een rustige en onafhankelijk adviseur zonder poespas en dat was erg fijn bij de aankoop van ons eerste huis.

Sander Barentsz

"Duidelijk en degelijk advies"

Beoordeeld op 18 mei 2020

Ik ben erg goed geholpen daar de adviseur. De communicatie was altijd duidelijk en vragen werden snel beantwoord. Ik kan Het Financieel Advies zeker aanraden.

Jansen

"Transparant en eerlijk!"

Beoordeeld op 6 mei 2020

In een dynamische omgeving (begin corona crisis en aangekondigde rente verhoging) zijn we bij de adviseur terecht gekomen voor een advies voor een nieuwe hypotheek. Waar ik eerder skeptisch was over zulke adviesen, je kan tenslotte heel makkelijk zelf op internet de aanbieder met de laagste rente vinden, zie ik nu zeker de meerwaarde van de begeleiding die de adviseur ons gegeven heeft. Wat zijn de voorwaarde van de aanbieders die in onze situatie van belang kunnen zijn, wat is daar dan de impact van etc. en hoe kun je omgaan met bouwdepots, overbruggingshypotheek, aflossingen, overwaarden etc. de adviseur is een aangenaam persoon. Legt zaken helder uit, blijft rustig maar zorgt wel dat er vaart in blijft zitten waardoor het resultaat nu uitstekend is. Heel sterk vond ik de openheid waarmee ze uitlegde wat het verdienmodel is wat bv achter het afsluiten van verzekeringen zit. Transparant, open, eerlijk, rustig en ervaren.

Anoniem

"Eerste hypotheek"

Beoordeeld op 30 april 2020

Fijne en persoonlijke service, openheid en transparante communicatie. Door een klein team zijn er korte lijnen en daardoor snel antwoorden op vragen. Adviseur heeft veel expertise in huis en weet deze om te zetten in begrijpelijke taal, wat erg fijn is als je als starter veel nieuwe informatie krijgt op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken.

Debbie

"Persoonlijk advies"

Beoordeeld op 27 april 2020

We hebben een goede ervaring met Het Financieel Advies. Het is een klein bedrijf, waardoor persoonlijke benadering erg aanwezig is; wat wij ook erg fijn vinden. We hebben goed advies ontvangen en zijn goed begeleid tijdens het proces.

Tamara Stuijt

"Vriendelijk en kundig"

Beoordeeld op 23 april 2020

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze financieel adviseur. Er werd de tijd genomen om alles rustig door te spreken en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht.

Rochelle Kleij

"Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht"

Beoordeeld op 22 april 2020

We zijn heel tevreden met de hulp van de adviseur bij het regelen van onze eerste hypotheek. We zijn blij met het advies wat we hebben gekregen en de tips rondom het regelen van ons huis. De advsieur is heel aardig en denkt goed mee. We zijn erg tevreden.

Anoniem

"Advies en hypotheek op maat"

Beoordeeld op 21 april 2020

De adviseur heeft dit hele proces snel en vakkundig voor mij in orde gemaakt. Vooral de snelheid waarmee gewerkt word, daarmee kan ik komende vrijdag mijn nieuwe woning betreden. iedereen aan te raden deze adviseur.

Niels

"Solide advies"

Beoordeeld op 19 april 2020

Zowel bij de aankoop van ons eerste huis als nu bij de aankoop van ons volgende huis hebben wij gebruik gemaakt van "het financieel advies" in Nijmegen. We hebben goed advies gekregen en vooral veel opties om uit te kiezen. Zo kun je zelf bijvoorbeeld kiezen hoe zwaar je duurzaamheid mee laat wegen bij de keuze voor een hypotheek. Ook leggen ze goed de verschillen uit tussen verschillende opties en en rentes. Zeer tevreden.

Stéfanie

"Super werk"

Beoordeeld op 27 maart 2020

De adviseur heeft mij uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Vanaf het eerste moment heb je het gevoel dat hij weet waar hij het over heeft. En dat is ook zo, hij heeft mij aan een super goede hypotheek geholpen en hij was ook altijd erg duidelijk in de communicatie. Een echte aanrader.

Lucas Verhoeven

"Goed en fijn advies"

Beoordeeld op 26 maart 2020

Fijn contact met de adviseur gehad bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek. Erg kundig, toegankelijk en telkens heldere uitleg gekregen.

Anoniem

"Geweldig geholpen!"

Beoordeeld op 25 maart 2020

We zijn de afgelopen maanden heel fijn geholpen door de adviseur. Zij heeft ons geholpen bij alle financiële zaken rondom het kopen van ons eerste huis. Heel fijn hoe duidelijk ze ons zaken kon uitleggen. Ze weet veel, helpt meedenken waar je allemaal aan moet denken en wat je moet regelen. We hadden het gevoel dat we alles konden vragen. Fijn laagdrempelig contact, snelle reacties op de mail en telefoon. Maar naast de adviseur kregen we ook info van een collega adviseur over welke verzekeringen we voor ons huis moesten regelen, dus het hele kantoor denkt mee en werkt fijn samen met elkaar. Alleen maar positieve berichten dus, aanrader voor jouw financieel advies!

Anne en Ferdie

"Uitstekende service"

Beoordeeld op 25 maart 2020

Er is heel goed ingespeeld op onze wensen en vragen, ondanks dat de situatie heel complex was!

Verstraten

"Goed advies"

Beoordeeld op 15 maart 2020

De adviseur heeft onze wensen goed geïnventariseerd, was eerlijk, grondig en betrokken. Zij dacht mee zodat ze een passend advies kon geven. Daarnaast was de communicatie snel en helder. Wij zijn zeer tevreden!

Marieke

"Aankoop tweede woning"

Beoordeeld op 14 maart 2020

Voor de aankoop van een tweede woning waarin onze studerende dochter gaat wonen zijn we professioneel en fijn bijgestaan. Een advies waar de tijd voor genomen wordt en je altijd kon bellen voor vragen. Per e-mail waren ze ook goed bereikbaar en krijg je snel antwoord. Al met al een prima financieel adviseur voor particulieren!

Adrie Veeken

"Snel, duidelijk en goed."

Beoordeeld op 11 maart 2020

Na de aankoop van ons eerste huis enkele jaren geleden heeft de adviseur ons goed geadviseerd. Dat was voor ons reden om voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning weer via het Financieel Advies een hypotheekaanvraag te doen. Het proces is snel en voorspoedig verlopen. We hebben ruim binnen de voorbehoudstermijn de hypotheek rond gekregen. Er was altijd duidelijke uitleg over mogelijkheden en consequenties.

Jasper

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 8 maart 2020

Eerlijk gezegd zijn wij niet zo voor een recensie schrijven maar vinden deze toch te moeite waard. Bij het financieel advies terecht gekomen via een collega die erg tevreden was. Zelf ook een zeer goede ervaring gehad met de adviseur in advies voor het oversluiten van onze hypotheek vanwege de aankomende verlooptijd van de rentevast periode van de huidige hypotheek. Hij praat in duidelijke en begrijpbare taal, en tijdens de gesprekken controleert hij ook steeds of je de uitleg snapt.

fam Becker

"Hypotheekadvies bij aankoop huis"

Beoordeeld op 19 februari 2020

De adviseur is vriendelijk en duidelijk in haar communicatie. Ze denkt actief mee en zorgt dat het ook zonder veel achtergrondkennis goed te volgen is. Ik zou dit hypotheekkantoor bij iedereen aanbevelen.

Tim en Laura

"Kundig en betrokken advies"

Beoordeeld op 5 februari 2020

Als starters met 0 kennis van hypotheken zijn wij via vrienden bij de adviseur terecht gekomen. Het gehele traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Als starters voelden we ons echt gehoord in wat onze wensen waren en hoefden we ons niet bezwaard te voelen om alles wat onbekend was te vragen. Je krijgt snel reactie op mail en telefoon. Er wordt écht de tijd voor je genomen. Al met al zeer tevreden!

Timon Lammers

"Topadviseur financiering huis"

Beoordeeld op 3 februari 2020

Reeds enkele keren met 110% tevredenheid gebruik genaakt van de begeleiding van de adviseur. Zeer kundig, snel schakelend en bovenal erg sociaal. Het hypotheektraject verliep vlekkeloos. Een aanrader voor een soepel aankooptraject.

Cyril Crutz

"Vakman en persoonlijk"

Beoordeeld op 28 januari 2020

Mijn partner en ik zijn door de hypotheekverplichtingen heen gefietst. Door de deskundigheid van de adviseur en zijn persoonlijke aandacht voor ons als individuen hebben wij dit als zeer prettig ervaren.

Anoniem

"Altijd bereikbaar en behulpzaam"

Beoordeeld op 28 januari 2020

Ik heb onlangs via de adviseur mijn hypotheek afgesloten bij de bank. Omdat het voor mij als starter nieuw was, had ik erg veel vragen. Ik kon hiervoor altijd bij de adviseur of een andere medewerker van HetFinancieelAdvies.nl B.V. terecht. Ik ben als leek echt heel goed geholpen waarbij niet alleen de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden duidelijk werden gemaakt. Anders dan ik verwachtte in de wereld van de makelaardij en de bijbehorende financiële instanties, had ik bij de adviseur echt het gevoel dat hij mij wilde helpen bij het kopen van een huis. Hij was er niet om mij iets aan te smeren. Daarbij is de prijs erg scherp en was het dit meer dan waard. De adviseur zegt waar het op staat en is in staat om praktisch te denken met een goede kennis van de huidige markt. Kortom, een erg fijne hypotheekadviseur die klaarstaat voor zijn klanten.

Tijn Gijsbers

"Zeer vakkundig en prettig"

Beoordeeld op 15 januari 2020

We hebben een zeer goede ervaring opgedaan met dit kantoor. Ze reageren snel, accuraat en hebben goede kennis van zaken! Doordat ze volledig onafhankelijk zijn geven ze een goed advies wat past bij je eigen situatie. Wij zouden iedereen deze partij aanbevelen.

Jasper

"Duidelijk advies"

Beoordeeld op 31 december 2019

Voor de tweede keer het financieeladvies benadert voor de aankoop van een woning. De adviseur is makkelijk te bereiken, neemt de tijd voor een advies en weet op een goede manier uit te leggen waar je aan toe bent. Als we in de toekomst nog eens zouden gaan verhuizen, zouden we weer naar het financieeladvies terug gaan! Nog een pluspunt is dat we direct ook alle verzekeringen via het financieeladvies konden regelen. Erg prettig.

Anoniem

"Doen wat ze beloven"

Beoordeeld op 31 december 2019

We hebben het de hypotheekadviseur niet makkelijk gemaakt als starters zonder makelaar aan onze zijde. Daarbij een flinke tijdsdruk maar desondanks is het allemaal top verlopen voor een mooie prijs bij de verstrekker die we graag wilden. Daarnaast gewoon leuk in het contact, zeer vriendelijk en blijft uitleggen tot alles duidelijk is! Aanrader!

Maurits


"Eerlijk deskundig advies"

Beoordeeld op 23 december 2019

Dit jaar voor de tweede keer een hypotheek via Het Financieel Advies afgesloten. De adviseur geeft een helder, deskundig en eerlijk advies voor een fijne prijs. Het kantoor is ook altijd goed bereikbaar wanneer je tussendoor vragen hebt.

Anniek

"Fantastische begeleiding"

Beoordeeld op 16 december 2019

Bij het Financieel Advies word je ontzettend goed geholpen. Het contact is heel warm en vriendelijk, mails worden snel beantwoord en ze denken met je mee en wijzen je op zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ze werken erg professioneel en geven op simpele wijze inzicht in soms complexe zaken. Het was op deze manier voor mij heel helder en makkelijk om een hypotheek te kiezen en heb die ook gekregen. Tussendoor kun je vragen stellen. Ik kan hen van harte aan iedereen aanraden!

Rinka van Zundert

"uitstekend advies"

Beoordeeld op 10 december 2019

Omdat ik van plan was mijn bestaande hypotheek te verhogen om mijn dochter te helpen bij de aankoop van haar eerste huis, moest ik op zoek naar een financieel adviseur. Door de hoge score op de site van Independer ben ik met een hoog verwachtingspatroon terechtgekomen bij Het Financieel Advies in Nijmegen.Ik heb daar een afspraak gemaakt met de adviseur en zij heeft op een zeer deskundige wijze, waarbij uitstekende communicatie een in het oog springend kenmerk was, ervoor gezorgd dat de hele procedure binnen twee weken naar mijn volle tevredenheid is afgerond. Ik heb zelf een jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen en financiën, maar zij heeft mijn verwachtingen volledig waargemaakt.Ik heb dan ook al snel mijn dochter geadviseerd om de adviseur in de arm te nemen voor de hypotheekaanvraag voor haar huis. Ook dit traject loopt inmiddels voortvarend.Kortom een dikke tien voor Het Financieel Advies en In het bijzonder deze adviseur.

Peter Kleij

"Goed advies, klantgericht en heldere communicatie!"

Beoordeeld op 18 november 2019

De hypotheekadviseur, heeft mij perfect geholpen bij alles wat er op financieel vlak komt kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. Alles werd op een hele vriendelijke en heldere manier uitgelegd en daarnaast verliep het hele proces vlot en zonder problemen. Ook wanneer ik contact had met andere medewerkers van dit kantoor verliep de communicatie overigens prima. Ik vond het prettig dat je op een persoonlijke manier wordt bejegend. Ik woon inmiddels enkele maanden in mijn nieuwe woning, maar nogmaals mijn dank aan de hypotheekadviseur en het team van HetFinancieelAdvies!

Anoniem

"Vlot en vakkundig advies"

Beoordeeld op 25 september 2019

Op aanraden van een collega ben ik voor de aankoop van mijn eerste huis naar het financieel advies advies gegaan. De adviseurt heeft mij heel vlot kunnen helpen met mijn hypotheek. Als adviseur heeft zij een grondige en persoonlijke benadering. Er komt zo veel bij kijken waar je als leek geen weet van hebt en zij en alle collega's zijn altijd goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Top advies voor een aantekkelijke prijs!

Lotte

"Financiële stress onder controle"

Beoordeeld op 25 september 2019

Als een startende huizenkoper had ik behoefte aan duidelijk advies over mijn financiële mogelijkheden en een deskundige helpende hand bij de hypotheekaanvraag. Die adviezen en begeleiding kreeg ik bij Het Financieel Advies. Ik zag erg op tegen de hele rompslomp, maar het proces verliep aangenaam voorspoedig.

Anoniem

"Stressvrij kopen"

Beoordeeld op 27 augustus 2019

We twijfelden of we een financieel adviseur wilden of dat we zelf de hypotheek gingen regelen. We zijn super blij met de keuze om naar hetfinancieeladvies te gaan.De adviseur heeft ons goed geadviseerd en taken uit handen genomen. Meer dan we van te voren verwacht hadden.

Diede

"Heldere advisering met goede communicatie"

Beoordeeld op 21 augustus 2019

Ik ben goed geholpen door mijn adviseur in de het traject. Er werd gevraagd naar mijn keuzes en voorkeuren en daarbij werd een shortlist van aanbieders gemaakt. Samen met de adviseur een keuze gemaakt en ze namen voor mij alle communicatie naar de bank over. Ik ben erg tevreden!

Jeroen


"goed en deskundig advies"

Beoordeeld op 18 augustus 2019

De adviseur en zijn collega's hebben ons heel goed geholpen bij het afsluiten en overzetten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. De benodigde informatie werd in heldere emails puntsgewijs aan ons gevraagd, zodat het voor ons heel duidelijk was wat we moesten aanleveren. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en bij vragen konden we elke dag terecht, telefonisch, per mail of op kantoor. HetFinancieelAdvies.nl bedankt voor jullie hulp en deskundigheid.

Arjan Op de Laak

"Klantgericht, goed advies!"

Beoordeeld op 7 augustus 2019

Een kleinschalig kantoor waarin alle tijd wordt genomen om alles goed en duidelijk op een rij te zetten en uit te leggen. Advies op maat gekregen waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat is financieel voordelig maar ook of er andere waarden van belang zijn zoals duurzaamheid. Goede communicatie waarbij mailtjes snel en duidelijk beantwoord werden. Tot slot voordelig qua prijs als je dit vergelijkt met andere kantoren in de regio. Prijs/ kwaliteit is dus zeer gunstig bij dit kantoor. Ik raad Het Financieel Advies daarom zeker aan!

Jos Berden

"Deskundig advies en zeer klantvriendelijk"

Beoordeeld op 7 augustus 2019

De adviseur nam de tijd om alles stap voor stap uit te leggen op vriendelijke wijze. Tevens de mogelijkheid om een deel van de afspraken telefonisch te doen.

Anoniem

"Duidelijk en goed advies, prettige samenwerking"

Beoordeeld op 5 augustus 2019

Voor ons een spannende ervaring: het kopen van een eerste huis, met alles wat daarbij komt, in deze lastige tijd. Gelukkig voor onze hypotheek hulp gehad van HetFinancieelAdvies, en geen moment spijt. De samenwerking verliep zeer vriendelijk en laagdrempelig, waarbij duidelijke en eerlijke adviezen zijn gegeven. Ook af en toe een telefoontje tussendoor om te checken of er voor ons nog vragen/onduidelijkheden waren gedurende de aanvraag: al met al als zeer prettig ervaren!

R Kengen

"Geweldig service, fijne sfeer en een scherpe prijs"

Beoordeeld op 30 juli 2019

Zeer tevreden met het advies tijdens onze hypotheekgesprekken. In jip-en-janneketaal alles netjes uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Qua prijs zijn ze ook veel scherper dan concullega in omgeving. Daarnaast hoefden we niet lang te wachten op een akkoord op onze hypotheekofferte. Dingen werden snel en vlot opgepakt. Zeker een aanrader!

Anoniem

"Gedreven, proactief en oplossingsgericht"

Beoordeeld op 3 juli 2019

Wij zijn hier ondanks wat obstakels enorm geholpen. Door enorme gedrevenheid in inzet hebben wij daadwerkelijk ook gekregen wat we zo graag wilden. Hulde

Jan Willem en Carla

"Een helder en degelijk adviesburo."

Beoordeeld op 2 juli 2019

Vanaf het eerste gesprek wordt alles op een rustige en verhelderende manier uitgelegd. Door de ongedwongenheid krijg je snel het gevoel dat dit bedrijf je echt gaat helpen. Ze kwamen met een ongelooflijk voorstel waarvan wij dachten; ja dat zal wel, eerst maar eens zien. Dan begint het hele circus pas echt. Heel veel vragen en dingen regelen. Altijd en dan bedoelen we echt ALTIJD stonden ze klaar om onze vragen te beantwoorden en/of tips te geven. En dat alles op een ontspannen manier en met simpele Jip en Janneke taal. Elk stressmoment onzerzijds hebben ze gelijk op een ontspannen manier weten te tackelen. Met zeer veel precisie (en gelukkig met de nodige humor) zijn we in dit hele project door hen begeleid, met als resultaat; precies zoals ze ons met het nieuwe hypotheekvoorstel hadden voorgeschoteld, werd ingekopt. GEWELDIG. Gewoon, hup in the pocket. Nooit meegemaakt dat een bedrijf in de geldbusiness je met zoveel liefde benaderd. Een zeer dikke duim voor gedegen vakmanschap!

Pyr en As

"Persoonlijk en snel"

Beoordeeld op 1 juli 2019

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het aanvragen van onze hypotheek. Er was genoeg tijd om dingen te bespreken en alles is keurig uitgelegd. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het oversluiten van een aantal verzekeringen verliep soepel.

Anoniem

"Professioneel, betrokken en pro actief"

Beoordeeld op 1 juli 2019

Vijf jaar geleden mijn eerste appartement aangekocht met behulp van hun advies. Nu wederom goed geholpen met het aankopen van een nieuwe woning. Doordat wij ervoor hebben gekozen om zowel de verkoop als de aankoop zonder makelaar te doen, was het papierwerk en waren de voorbereidingen op momenten best overweldigend, waardoor we niet altijd zo scherp waren als we zouden willen. Dankzij de pro actieve houding van de adviseur en zijn collega is alles op tijd aangeleverd/geregeld en is de aankoop goed verlopen! Een mooi bedrijf onder leiding van een fijne man met een oprecht betrokken/geïnteresseerde basishouding.

Anoniem

"Helder en concreet advies"

Beoordeeld op 26 juni 2019

Geven advies in begrijpelijke bewoordingen. Zijn betrouwbaar en snel in afhandeling van vragen en uitvoering van hun adviezen. Laten duidelijke expertise zien.

Anoniem

"Zeer gedegen, integer en transparant."

Beoordeeld op 29 mei 2019

Het advies is op maat gemaakt. Je wordt als klant uitstekend begeleid en ondersteund. Je kan blindelings de adviseurr vertrouwen.

Edmee Warneke

"Super tevreden!"

Beoordeeld op 22 mei 2019

De adviseur heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Heel prettig in contact, afspraken zijn snel mogelijk en door het snelle schakelen met het kantoor liep het proces van de hypotheekaanvraag, taxatie, verzekeringen en notaris erg soepel. Ik kan iedereen aanraden bij Het Financieel Advies de aankoop van je eerste huis te regelen!

Peter en Suzanne

"Deskundig, to-the-point advies"

Beoordeeld op 16 mei 2019

Vlot traject, duidelijke uitleg, goede communicatie en een scherp tarief.

Anoniem

"Deskundig advies en een prettige communicatie."

Beoordeeld op 14 mei 2019

Bij hetfinancieeladvies.nl blijf je terugkomen. de adviseur is een deskundig adviseur met aandacht voor de details. Verder verloopt de communicatie soepel en in een informele sfeer. Aanrader

Vlaskamp

"Zeer kundig professioneel advies, een aanrader!"

Beoordeeld op 12 mei 2019

In een redelijke korte tijd (men hield goed de vaart er in) een goed advies ontvangen voor een nieuwe hypotheek op mijn huis. De adviseur bleek een prettige, ter zake kundige adviseur.

Anoniem

"Vriendelijk, betrouwbaar, efficiënt"

Beoordeeld op 5 mei 2019

Helder en degelijk advies gekregen op een efficiënte manier. Goed bereikbaar, reageren snel op vragen, vriendelijke adviseurs, informele sfeer. Bereid om alles uit te leggen.

Anoniem

"Helder, accuraat en snelle respons op vragen."

Beoordeeld op 1 mei 2019

De adviseur was prettig in de omgang en denkt goed met je mee. Altijd zeer snelle reactie op vragen en acties.

Anoniem

"Zeer professioneel en behulpzaam"

Beoordeeld op 23 april 2019

Ze helpen met de vereiste documenten en de secundaire aspecten bij de keuze van de bank.

Nico van Velzen

"heel goed advies"

Beoordeeld op 16 april 2019

deskundig, hulpzaam en snel, persoonlijke benadering, prettig in de omgang

Anoniem

"Goed en helder advies, staan altijd voor je klaar."

Beoordeeld op 3 april 2019

Via een collega ben ik geadviseerd om voor mijn hypotheek naar het Financieel Advies te gaan. Vanaf het begin gelijk duidelijk en concreet wat erg fijn was. Toen mijn bod op een huis eenmaal geaccepteerd was stonden ze voor mij klaar om het proces in goede banen te begeleiden en heb ik zonder problemen ruim voordat het voorbehoud van financiering afliep mijn financiering rond gekregen. Al met al zeker een aanrader.

Anoniem

"Gewoon goed"

Beoordeeld op 27 maart 2019

Het Financieel Advies geeft helder advies op maat. De adviseur is daarbij geduldig, flexibel, betrouwbaar, neemt de tijd, geeft je de ruimte, verduidelijkt waar nodig en brengt ook nog luchtigheid in serieuze zaken. Ik zou het iedereen aanraden.

W Verstegen

"Duidelijk goed meedenken"

Beoordeeld op 12 maart 2019

Duidelijke uitleg gegeven en goed advies over de mogelijkheden. Alles is heel snel gepasseerd en zonder problemen. Bij elke stap is het voor mij duidelijk geweest welke gegevens ik moest aanleveren en ook bij stukken die terugkwamen werd er altijd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Mijn wensen voor een hypotheek aanbieder zijn ook goed verwerkt en ik kreeg de opties overzichtelijk voorgeschoteld

Anoniem

"Goed advies, vele mogelijkheden bekeken."

Beoordeeld op 5 maart 2019

Uitgebreid advies. De adviseur nam de tijd voor ons en we konden altijd terecht voor vragen of aanvullende uitleg.

Anoniem

"Duidelijk en snel"

Beoordeeld op 3 maart 2019

Heldere uitleg, prettige communicatie, alles was snel rond.

Anoniem

"Goed geholpen bij iedere stap van het proces!"

Beoordeeld op 27 februari 2019

Als starters hadden we weinig idee van wat er op ons af kwam, maar de adviseur heeft ons geweldig geholpen. Zelfs bij een kleine tegenslag heeft ze goed meegedacht waardoor alles gelukkig door kon gaan zoals we dat graag wilden. Dat was zonder haar niet gelukt.

Janne van Kraaij

"Degelijk en to-the-point advies"

Beoordeeld op 25 februari 2019

We zijn erg tevreden met de advisering van de adviseur rondom de aankoop van ons eerste huis. De gesprekken verliepen heel prettig en de adviezen waren duidelijk en to-the-point. We waardeerden het ook dat het investeringsbeleid van hypotheekverstrekkers als eventuele optie werd meegenomen in de berekeningen. We hebben Het Financieel Advies al bij meerdere vrienden aanbevolen.

Anoniem


"Betrouwbaar, Aangenaam en Realistisch"

Beoordeeld op 4 februari 2019

Ik kan Het Financieel Advies bij iedereen aanbevelen. Er wordt op een realistische manier naar je situatie gekeken en rekening gehouden met zaken die in de toekomst zouden kunnen gaan spelen. Daarnaast is ook de omgang zeer prettig en wordt er meerdere keren gevraagd of alles helder is. Mochten er nog steeds vragen zijn dan worden deze op een geduldige manier nogmaals toegelicht. Telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar en op de mail wordt snel gereageerd.

Anoniem


"Gedegen en goed advies."

Beoordeeld op 1 februari 2019

Het advies wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, er wordt goed meegedacht. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen zodat je ook weet waar je aan begint. Het geeft rust in een drukke periode wettende dat er iemand met je meedenkt en op de belangrijke moment er voor je is.

Anoniem


"zeer vriendelijk en compleet advies"

Beoordeeld op 28 januari 2019

De adviseur neemt tijd en maakt tijd voor je, zorgt dat alles duidelijk voor je is, zeer bekwaam, professioneel, regelt alles. Wij moesten op zeer korte temijn veel geregeld hebben. Hij heeft zijn uiterste best gedaan alles te bespoedigen met goed resultaat. Het is iemand die je vertrouwen geeft en een eerlijk advies geeft! Ik kan dit kantoor iedereen aanraden!

M van Doorn

"Duidelijk en behulpzaam"

Beoordeeld op 23 januari 2019

Vanaf het begin meteen glashelder en vriendelijk geholpen. Altijd tijdig ondersteuning, en een duidelijk aanwezige inzet. Kunnen bijna alles wel voor je regelen, lijkt het.

Anoniem

"Goed praktisch advies"

Beoordeeld op 2 januari 2019

De adviseur dacht mee met onze hypotheekaanvraag, was duidelijk, to the point en zeer bereikbaar bij vragen en opvolging. Hoewel onze aanvraag niet de makkelijkste was (buitenlands inkomen, eigen zaak) heeft hij ons ook in de bemiddeling uitstekend bijgestaan en het tot een goed einde gebracht.

Anoniem

"Super compleet en integer advies"

Beoordeeld op 11 december 2018

Wij hebben in erg prettige gesprekken een goed compleet en betrouwbaar advies gekregen.

Anoniem

"Eerlijk helder en duidelijk advies"

Beoordeeld op 27 november 2018

Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Meer dan een aanrader.

Hidde Bekhuis

"Uitstekend advies op maat"

Beoordeeld op 27 november 2018

Bij de aankoop van onze eerste woning heeft de adviseur ons uitstekend geholpen. Hij geeft advies op maat die past bij je situatie en handelt vragen die je hebt snel af. Daarnaast is hij in staat om uitleg te geven die voor ons te begrijpen is. Zeer prettige ervaringen met Het Financieel Advies en we raden dit kantoor absoluut aan!

Kelly

"Zeer prettig en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 5 november 2018

De adviseur nam de tijd om dingen begrijpbaar en goed uit te leggen. Hij luisterde goed naar onze wensen en informeerde ons over mogelijkheden. Wanneer we vragen via de mail hadden kregen we daar snel een reactie op. Het contact was erg prettig. Ik raad Het Financieel Advies in Nijmegen zeker aan! Anoniem

"Duidelijk, persoonlijk en vakkundig advies"

Beoordeeld op 31 oktober 2018

Heel goed en doordacht advies meegekregen. Een goede begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste woning. Zeer toegankelijke adviseur, luistert naar je persoonlijke situatie en vraagt door op de juiste onderdelen. Denkt mee in de breedte en erg prettig in de omgang.

Michel

"Goed onafhankelijk advies van prettige adviseur"

Beoordeeld op 30 oktober 2018

Al direct na het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Het Financieel Advies. Hij is vriendelijk, behulpzaam en weet waar hij het over heeft. Door zijn onafhankelijke positie kregen wij een lange lijst van hypotheekaanbieders om uit te kiezen, maar door de goede toelichting was het makkelijk om een keuze te maken. Ook buiten de afspraken om kunnen wij altijd bij Het Financieel Advies terecht voor aanvullende vragen, waarbij we snel en goed geholpen worden door . Wat ons erg aanspreekt is de toegankelijkheid van dit kantoor en de persoonlijke en laagdrempelige manier van werken. Wij zouden dit kantoor bij iedereen aanraden!

Jasper

"Fantastisch financieel advies en begeleiding"

Beoordeeld op 6 september 2018

Fantastisch, glashelder financieel advies en hypothecaire begeleiding voor en tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. De advieseur gebruikt een ontzettend klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat de hypotheek ontzettend snel en tot in de puntjes geregeld was. Al met al ben ik dik en dik tevreden. Ik beveel hem dan ook van harte aan als financieel adviseur tijdens een van de belangrijkste gebeurtenissen in een ieders leven, de aankoop van een (nieuwe) woning!

Erwin van Wijk

"Vriendelijk, fijn contact en doortastend."

Beoordeeld op 30 juli 2018

Ondanks een complex dossier (negatieve bkr codering) heeft de adviseur ons prima geholpen. Duidelijk en fijn contact. Komt altijd zijn afspraken na.

Martijn

"Zeer fijne hulp bij het financieel advies"

Beoordeeld op 22 juli 2018

Door een heldere rustige uitleg over onze hypotheekmogelijkheden zijn wij inmiddels aan het klussen in ons nieuwe huis. Wij zijn starters en waren nog niet thuis in het financiële web, dat huizen kopen heet. De adviseur heeft door de tijd te nemen, objectief en zeer degelijk advies te geven, en bovendien ons zelf de keuzes laten maken, ons juist wegwijs gemaakt in deze financiële administratie.

PelserHutting

"Eerlijk advies!"

Beoordeeld op 9 juli 2018

Advies bij aankoop van eerste huis; heel erg behulpzaam. Denkt ook goed mee met starters met tijdelijke banen en onzekere toekomst. Goed bereikbaar voor additionele vragen. Ik vond het fijn dat er in het advies ook rekening wordt gehouden met je eigen voorkeuren voor bijvoorbeeld een geldverstrekker (meer duurzaam/sociaal). Duidelijke uitleg over de verschillende opties voor hypotheken en verzekeringen en de mogelijke risico's. Kortom, helemaal tevreden!

Anoniem

"Persoonlijk, kleinschalig"

Beoordeeld op 20 juni 2018

Ik kan het financieel advies aanbevelen omdat ze open staan voor al je vragen, dit nogmaals rustig uit willen leggen als je iets niet begrijpt, erg prettig en persoonlijk gesprek, je wordt niet als nummertje gezien.

Anoniem

"No-nonsense, duidelijk, maatwerk"

Beoordeeld op 19 juni 2018

Onze situatie is alles behalve standaard en de adviseur heeft daar, zonder te oordelen of sturen, heel helder in meegedacht. Het contact met hem is prettig en laagdrempelig. En zijn (re)acties snel en accuraat. Ik zou hem zonder twijfel aanraden.

Nienke

"Helder en goed advies"

Beoordeeld op 5 juni 2018

Op korte termijn een helder en goed advies gekregen m.b.t. de aankoop van ons huis.

Anoniem

"Goed, degelijk en met verstand van zaken"

Beoordeeld op 25 mei 2018

Geen Poehaa, wel wat je nodig hebt. De adviseur is een goede adviseur. Het advies is breed en spitst zich daarna ook weer toe op wat je nodig hebt. Ga met geen goed gevoel weg en het geeft vertrouwen.

Anoniem

"Zeer prettig advies"

Beoordeeld op 17 mei 2018

Zeer plezierige ondersteuning gehad bij de aankoop van ons eerste huis. Ondanks dat er weinig tijd was en ik ZZPer ben nooit het gevoel gehad dat het aanvragen van de hypotheek niet zou gaan lukken. Ook handige hulp bij verzekeringen gekregen. Sfeer op het kantoor is erg gemoedelijk

Laurens

"efficiënt, vriendelijk, correct"

Beoordeeld op 16 mei 2018

De adviseur heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn tweede huis. Hij had goede adviezen en voegde extra bespreekpunten toe, waar ik zelf niet aan gedacht had.

Monique in het Veld

"Betrokken, duidelijk en vriendelijk"

Beoordeeld op 5 mei 2018

Helder advies, duidelijk alle voor- en nadelen op een rij, scherp en betrokken. De adviseur denkt echt mee over de beste en meest haalbare hypotheek, sluit geen opties uit, maar zorgt ook dat we zelf niet verdrinken in de mogelijkheden.

Anoniem

"Fijn gesprek"

Beoordeeld op 30 april 2018

Ik kan de adviseur en zijn collega's van harte aanbevelen! Het advies is deskundig en degelijk. De verschillende opties, voor een leek soms ingewikkeld, worden met geduld vergeleken en uitgelegd.

Niels

"Deskundig, relaxed en snel"

Beoordeeld op 30 april 2018

De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd. Hij reageerde altijd snel op mails en verzoeken, nam de tijd voor zijn adviezen en heeft ons keurig en zeer deskundig begeleid bij de soms lastige hypotheek-materie. De sfeer op het kantoor van de adviseur is bovendien informeel en relaxed.

Jaap Peters

"Laagdrempelig, duidelijk, snel, vriendelijk."

Beoordeeld op 29 april 2018

Ik had op vrij korte termijn een hypotheek nodig. Gelukkig kon ik snel terecht. Ik ben erg tevreden over de informatie die ik heb gekregen over alles wat er bij een hypotheek komt kijken. Samen hebben we gekeken welke het beste bij mij zou passen. Nadat de aanvraag was ingediend, hing alles nog sneller dan verwacht. Heel fijn! Ik heb naar mijn idee een goede hypotheek en kan (nu ook nog) met eventuele vragen terecht bij Het Financieel Advies.

B van den Oever

"duidelijk en meedenkend"

Beoordeeld op 20 maart 2018

Duidelijk en prettig advies en goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Mattijs Bellers

"Zeer zijn en duidelijk"

Beoordeeld op 7 maart 2018

De adviseur regelde alles snel en goed. Zorgde ervoor dat wij nauwelijks omkijken hadden naar de afhandeling van onze hypotheekaanvraag en bijbehorende zaken.

Anoniem

"persoonlijke benadering en goed uitgebreid advies"

Beoordeeld op 6 maart 2018

Persoonlijke benadering en prettig contact. Er werd de tijd genomen om alles goed uit te leggen en ook goed advies op maat gegeven wat echt paste bij onze situatie.

Anoniem

"Zeer vlot en deskundig advies"

Beoordeeld op 21 februari 2018

Altijd heel snel een terugkoppeling, zelfs in het weekend. Steeds uitgebreid en duidelijk antwoord op al onze vragen. Deskundig advies, ook bij een complexere situatie.

Anoniem

"Professioneel, oprecht, met aandacht en tijd"

Beoordeeld op 23 januari 2018

Met veel kennis, aandacht en geduld levert Hetfinancieeladvies een goed goed en passend advies. Wij zijn vlekkeloos door de zee van formulieren en keuzes geholpen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek was duidelijk welke verwachtingen we over en weer konden hebben De adviseur neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden. Erg goede service voor een scherpe prijs!

L Jeuken

"Zeer klantvriendelijk, meedenkend en goed advies"

Beoordeeld op 20 december 2017

De adviseur maakt hoge verwachtingen waar! Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. Prima prijs- prestatie!

Marijn en Nathalie

"Goed en zeer duidelijk advies"

Beoordeeld op 13 december 2017

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen ondanks dat het een complexe aanvraag was en de tijdsdruk hoog. Hij heeft laten zien dat hij voor zijn klanten klaar staat. Dankzij de adviseur en zijn team is het gelukt. :)

EJ Hagen

"Meedenken met klant"

Beoordeeld op 12 december 2017

Ik heb een starter met een studieschuld en hij heeft mij zo geholpen dat het kon. Hij denkt met de situatie met de klant, goed te bereiken en duidelijk wat er allemaal moet gebeuren. Ik kan *** zeker aanbevelen!

Marilein De Weerd

"Goed duidelijk en neemt de tijd"

Beoordeeld op 30 november 2017

Neemt de tijd voor het advies en legt duidelijk de situatie en de risicos uit. Als er vragen zijn ook altijd behulpzaam en legt dingen nog een keer uit.

Md van de geer

"Prettig open en persoonlijk contact en kundig advies"

Beoordeeld op 19 oktober 2017

Adviseur heeft na het invullen van de intake vragenlijst direct een goed beeld wat wel en niet nodig is en met welke informatie je belast "moet" worden. Door zijn persoonlijke aanpak voel je je direct thuis en hebben wij het contact als zeer prettig ervaren.

Stefanie en Rene

"Zeer duidelijk"

Beoordeeld op 16 oktober 2017

Voor mij was het zeer duidelijk wat ik moest regelen om een hypotheek te krijgen. Hier maakte ik mij voor dat ik een afspraak had gemaakt meer zorgen om. Door de rustige en stap-voor-stap uitleg voelde ik mij dan ook prettig geholpen

Daphne grote Punt

"Prima begeleiding hypotheek"

Beoordeeld op 13 oktober 2017

Ik kan het financieel advies door *** van harte aanbevelen door zijn duidelijke uitleg en snelle afhandeling van de hypotheek die wij wilde. Zelf zie je soms door de bomen het bos niet meer met alle regels en wetjes maar door hem snap je tenminste van hoe en wat. Dus kortom top gedaan

John van den Berg

"Vriendelijk, duidelijk en meedenkend"

Beoordeeld op 12 oktober 2017

Begrijpelijk advies op een persoonlijke manier voor een aantrekkelijke prijs.

Eline

"Eerlijk advies, zeer deskundig en betrouwbaar"

Beoordeeld op 5 oktober 2017

Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij hypotheekadvies gehad van *****, net als 3 jaar eerder bij de aankoop van onze vorige woning. Hij is eerlijk, nuchter, zeer deskundig en betrouwbaar. Ook belangrijk is dat hij altijd bereid is vragen te beantwoorden en zeer goed meedenkt. Hij heeft veel (over)uren voor ons gemaakt, die niet in rekening zijn gebracht. Dankzij ***** is het gelukt om alles op tijd rond te krijgen, hij was de enige in het verkoop- en aankoopproces die wij konden vertrouwen. Daarbij is hij ontzettend concurrerend qua prijs. Wij raden iedereen aan om naar Het Financieel Advies te gaan!

Martijn en Joyce

"Goed advies! Helder verhaal en fijn contact"

Beoordeeld op 27 september 2017

We zijn erg blij met de gesprekken die we gehad hebben met *****. Hij neemt de tijd om alle opties uit te leggen en door te nemen. Zo hebben we een objectief en volledig advies gekregen.

Juul

"Persoonlijk advies op maat!"

Beoordeeld op 7 juli 2017

Als starters wisten wij weinig over de wereld rond hypotheken. De adviseur heeft ons daar enorm bij geholpen. Hij heeft ons duidelijk uitgelegd hoe alles werkt en wat we wanneer moesten aanleveren. We hebben ons dossier tussentijds moeten omgooien. Dit leverde de adviseur flink extra werk op. Maar zijn doel bleef om voor ons de beste deal te vinden. Bedankt voor de goede zorgen!

Anoniem

"Fijne en deskundige hulp!"

Beoordeeld op 27 juni 2017

Ik heb de hulp, de benadering en het advies van ***** heel prettig gevonden. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, denkt mee (ook in vragen waar hij niet persé advies in hoeft te geven), hij heeft humor en is geduldig. Ik vind hem betrouwbaar en heb hem dan ook via verschillende vrienden aangeraden gekregen. Ik zou hem ook iedereen aanraden!

Anne

"Duidelijk en begrijpbaar verhaal"

Beoordeeld op 8 juni 2017

Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van dit kantoor. ***** legt alles rustig uit, neemt de tijd voor je vragen en maakt het allemaal begrijpbaar. Daarnaast kan hij je ook goed adviseren, denkt goed met je mee, maar de keuze ligt natuurlijk bij jezelf en daar staat hij ook voor open.

Anoniem

"Goed advies - uitgebreide toelichting"

Beoordeeld op 2 juni 2017

Een huis kopen (en financieren) is geen dagelijkse kost. De adviseur begrijpt dat, verdiept zich goed in de situatie en neemt uitgebreid de tijd om zijn advies zo goed mogelijk uit te leggen. Zijn persoonlijke service onderscheidt hem van de rest.

Anoniem

"Professioneel en betrokken"

Beoordeeld op 24 mei 2017

***** is erg professioneel. Hij is erg betrokken, altijd even informeren hoe het gaat. Wanneer het anders ging dan verwacht, waren we altijd welkom voor een gesprek. Daarnaast is het fijn dat***** echt naar de lange termijn kijkt: wat is het beste nu en wat over 10, 20, 30 jaar.

Anoniem

"Prima advies, informeel en no nonsense"

Beoordeeld op 23 mei 2017

Deskundig en prettig in de omgang. Echt onafhankelijk

Anoniem

"Duidelijke uitleg"

Beoordeeld op 15 mei 2017

Bij een huis kopen is het handig om goed geïnformeerd te worden over wat de mogelijkheden qua financiën allemaal zijn in je persoonlijke situatie en daar krijg je bij de adviseur hele duidelijke uitleg over.

Anoniem

"Goed advies op maat"

Beoordeeld op 10 mei 2017

***** verplaatste zich goed in onze situatie en tastte af wat voor 'typen' mensen wij zijn (bijv wat betreft het wel of niet aangaan van risico's). We hebben meerdere malen uitgebreid kunnen spreken. Ook vragen per mail werden altijd goed en snel beantwoord.

Sandra van Liere

"Goed advies!"

Beoordeeld op 2 mei 2017

We hebben een gedegen en goed advies gehad. We kregen zelfs een goed aanbod voor al onze verzekeringen. De communicatie was duidelijk en helder. We werden over alle facetten omtrent een hypotheek ingelicht.

Joep en Boris

"Gedegen, eerlijk en goed advies"

Beoordeeld op 26 april 2017

Het aanpassen van je huidige hypotheek en het verhogen hiervan brengt een grote verandering in je financiële huishouding. Het Financieel advies denkt met je mee en voelt dit uitstekend aan ze helpen je stap voor stap in dit proces en indien nodig herhalen ze die stappen net zo vaak totdat het duidelijk is.

BC Hartog

"Betrouwbaar"

Beoordeeld op 19 april 2017

Een gedetailleerd advies, onafhankelijk en met oog voor onze situatie. Daar heb je wat aan!

Anoniem

"Helder en gedegen advies"

Beoordeeld op 6 april 2017

We hebben een ander huis gekocht en daarbij zeer goed en onderbouwd advies gekregen. Mogelijkheden om de oude hypotheek (deels) mee te nemen of een geheel nieuwe hypotheek af te sluiten werden helder uiteen gezet. Dat gebeurde snel, vakkundig en in een heel prettige sfeer. Afspraken werden altijd nagekomen en alles is perfect geregeld.

Anoniem

"Prettig en meteen vertrouwd"

Beoordeeld op 6 april 2017

***** is een adviseur die je kunt vertrouwen. Hij geeft je een heel prettig gevoel, communiceert duidelijk en informeel en heeft kennis van zaken. Hij doet er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Absoluut een aanrader.

Anoniem

"Zeer kundig, betrokken, flexibel"

Beoordeeld op 4 april 2017

Dit kantoor, waaronder *****, heeft zeer goed oog voor de persoonlijke situatie en weet daar zijn advies goed op af te stemmen. Hij is zeer deskundig, heeft overzicht, legt helder uit wat de mogelijkheden zijn en handelt snel waar nodig. Hij had mijn volledige vertrouwen en dat nam mij zorg en werk uit handen.

Stijn

"Helder en duidelijk advies."

Beoordeeld op 23 maart 2017

De adviseur heeft goed meegedacht en uiteindelijk hebben we een prima hypotheek met een scherpe rente. Alles werd zeer goed uitgelegd. Het bureau was altijd goed bereikbaar via de mail en/of telefoon. Ook wat betreft verzekeringen krijg je een goed advies en zijn er veel mogelijkheden.

Anoniem

"Uitstekend advies"

Beoordeeld op 11 maart 2017

Een heel goed advies, met rustig de tijd voor alle vragen die wij hadden! Uitstekend geholpen.

Luuk Janssen

"Bij Het Financieel Advies staat de klant centraal"

Beoordeeld op 17 februari 2017

Ik beveel Het Financieel Advies aan omdat hier de klant centraal staat. Guido denkt met je mee en haalt het meest gunstige voor de klant naar boven, zonder zich te laten beïnvloeden door provisies. Het Financieel Advies is onafhankelijk en dat was voor ons de doorslag.

Jordan Jaegers

"Betrouwbaar, deskundig en geen verborgen agenda."

Beoordeeld op 8 februari 2017

De adviseur is een aimabele man die ons op een deskundige en transparante manier heeft geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij communiceert helder en begrijpelijk in no-nonsense taal. Hij neemt alle tijd en het is duidelijk dat hij van zijn vak houdt.

Ashish

"Betrouwbaar, en professioneel"

Beoordeeld op 8 februari 2017

Op een begrijpelijke eerlijke manier zijn we van advies voorzien. Afspraken zijn duidelijk gemaakt. Laagdrempelig en prettig contact.

Anoniem

"is zeer toegankelijk en klantvriendelijk"

Beoordeeld op 29 januari 2017

Het kantoor is aan te bevelen vanwege de prettige en persoonlijke benadering. De adviseur neemt de tijd voor je en je voelt je bij hem snel op je gemak. Er is alle ruimte voor vragen en hij heeft duidelijk verstand van zaken.

Anoniem

"Erg goed geholpen en een juist afgewogen advies"

Beoordeeld op 26 januari 2017

wij waren geneigd te kiezen voor het laagste maandbedrag. Maar door het gesprek toch ingezien dat dat niet altijd de beste optie is.

Hobbelen

"Transparant, helder en onafhankelijk!"

Beoordeeld op 17 januari 2017

De adviseur neemt de tijd om je situatie te bespreken en te bekijken welke producten hierbij het beste aansluiten. Heel erg prettig om een onafhankelijke adviseur te hebben die echt kijkt naar onze wensen!

Eveline Prop

"Vriendelijk, duidelijk, snel en betaalbaar"

Beoordeeld op 13 januari 2017

Ik kon er snel terecht. Zaken worden op je eigen niveau toegelicht. Ik had snel duidelijkheid ondanks de niet standaard werksituatie.

Anoniem

"Goed advies"

Beoordeeld op 6 januari 2017

Goede inschatting van mijn situatie en persoonlijkheid, goede informatieverstrekking over de verschillende mogelijkheden en risico's

Anoniem

"Vakkundig advies"

Beoordeeld op 1 januari 2017

Onze ervaring met de adviseur hebben wij als zeer prettig mogen ervaren. Voor de aankoop van ons eerste huis hebben we verschillende oriënterende gesprekken gehad met verschillende hypotheekadviseurs. De adviseur is bij uitstek een expert in zijn vakgebied. Goed advies waarin mee wordt gedacht en alle mogelijke kansen en/of bedreigingen nauwkeurig worden afgebakend. Zodoende was onze hypotheekaanvraag binnen drie weken na ons eerste gesprek goedgekeurd. Tussentijds was de hypotheekrente nog gedaald na onze eerste offerte en heeft *** zelf direct een nieuw offerte aangevraagd met de lagere rente. Communicatie met de adviseur was snel. Binnen een aantal uur hadden we antwoord op onze e-mails en ook op zijn kantoor neemt hij uitgebreid de tijd. Al met al hebben wij op een hele prettige manier met de adviseur gewerkt. Wij bevelen hem aan iedereen aan!

M Harteveld

"Goed advies. Snel en zonder problemen."

Beoordeeld op 28 december 2016

Nadat ik mijn vorige huis had verkocht en een tijdje gehuurd had gezeten, wilde ik samen met mijn vriendin weer een huis kopen. De oude hypotheek leek voor mij wat ingewikkeld om mee te nemen maar Guido loodste ons er zonder problemen doorheen met de meest gunstigste hypothekencombinatie vorm. Elkaar weinig gezien maar alles was op tijd binnen. Een klein aandachtspunt is misschien dat we snel mee moesten schrijven omdat het vooral mondeling ging. Al met al was het een fijne samenwerking.

Mark

"Heel persoonlijk en eerlijk advies"

Beoordeeld op 19 december 2016

Het is persoonlijk, je voelt je geen nummertje. Eerlijk over keuzes die hij aanbeveelt.

Mendy

"Fantastische begeleiding"

Beoordeeld op 19 december 2016

Bij de aankoop van onze eerste huis, geweldig goede hulp gehad. *** is echt een geweldige adviseur die heel duidelijk alles communiceert. Hoeveel wij een vrij ingewikkeld dossier hadden omdat we allebei buitenlanders zijn, en ik zelf nog ZZP-er, heeft hij voor ons alles op de beste manier geregeld. Wij zouden Het Financieel Advies Nijmegen bij iedereen aanraden. Het is makkelijk te begrijpen waarom het al 4 jaar als het beste hypotheek-kantoor van Nijmegen en Arnhem verkozen wordt als je een keer met *** aan tafel zit.

Adrian

"Goed advies, op maat voor mijn wensen/ situatie"

Beoordeeld op 13 december 2016

Bij het advies werd er uitgebreid naar mijn huidige en toekomstige situatie gekeken, wat zeker belangrijk is met een kleine op komst. Tevens werden alle verzekeringen tegen het licht gehouden, waardoor ik nu beter verzekerd ben voor een lager bedrag

Mike

"Geweldige snelle en persoonlijke service"

Beoordeeld op 8 december 2016

De adviseur brengt het persoonlijk en betrouwbaar. Hij neemt je mee, denkt mee, legt uit, en alles zonder moeilijk vakjargon of addertjes. Zoals het hoort als je het mij vraagt. Heel relaxed.

Rob Zeegers

"Duidelijk en snel"

Beoordeeld op 1 december 2016

Goede uitleg, veel ruimte voor vragen, en tempo in het proces (steeds snelle vervolgstappen)

Anoniem

"zeer persoonlijk"

Beoordeeld op 30 november 2016

Er wordt goed naar je geluisterd en alles wordt goed uitgelegd, waarbij je nooit een tijdsdruk voelt

E van Amersfoort

"Top adviseur. Punt"

Beoordeeld op 30 november 2016

Deze adviseur is een vakmens. Hij weet meteen alle relevante dingen en als hij dit niet weet zoekt hij het zo uit. Echter naast vakmanschap is de adviseur zeer betrokken duidelijk en communicatief glashelder. Onze financiële situatie met PGB is binnen 4 weken met succes afgerond. Voordat ik bij deze adviseur terecht kwam was ik al bij een vijftal andere adviseurs op gesrek geweest, zij waren of niet kundig genoeg of simpelweg te duur (2x!). Kortom een aanrader! Zeker weten.

Sober Khowja

"Luistert, viendelijk, betrokken"

Beoordeeld op 14 november 2016

De adviseur is prettig in de omgang en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken.

David Elands

"Persoonlijk advies"

Beoordeeld op 11 november 2016

Advies werd afgestemd op persoonlijke situatie, kritisch gekeken naar bijv. welke verzekeringen écht nodig waren en welke risico´s acceptabel waren en wat het dan zou betekenen bij verlies van baan e.d. Steeds snel en goed antwoord op mijn vragen gehad. Het hele proces werd duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal

Anoniem

"Geweldig advies"

Beoordeeld op 26 oktober 2016

Helder en gedegen advies. Wij als leken hebben nu ineens verstand van hypotheken.

Anoniem

"Betrouwbaar, behulpzaam en goed bereikbaar"

Beoordeeld op 17 oktober 2016

De adviseur reageert snel op vragen zowel via mail als telefoon. Hij neemt de tijd om uitleg te geven over alles wat er komt kijken bij een hypotheek voor starters.

Anoniem

"Rustig en profesioneel"

Beoordeeld op 12 oktober 2016

Zeer fijn advies ontvangen. De adviseur is een fijn persoon die weet waar hij over praat. Er wordt niets opgedrongen wat ik bij een ander kantoor had.

Mulders

"helder, goede uitleg"

Beoordeeld op 13 september 2016

Duidelijke uitleg van huidige situatie, mogelijke opties en de impact daarvan. Financiële begrippen worden duidelijk uitgelegd. Op basis hiervan hebben we goed kunnen kiezen voor nieuwe hypotheek en bovendien het vertrouwen goed te snappen waaruit we konden kiezen.

Anoniem

"professioneel,deskundig,prettig in omgang,helder"

Beoordeeld op 30 augustus 2016

Ik heb de dienstverlening van de adviseur als heel prettig ervaren. Gelijk sprake van een goed en professioneel contact. Denkt goed mee, legt helder uit en komt snel en goed onderbouwd tot een bruikbaar advies. Financiering was uiteindelijk snel geregeld.

Evert Jan de Kort

"Gedailleert gepersonaliseerd advies"

Beoordeeld op 25 augustus 2016

Dit kantoor maakt een goede inschatting van de klant zijn situatie en komt met een eerlijk advies toegespitst op deze klant. Hij wijst de klant op alle bestaande risico's maar wel met een realiteitsbesef. De adviseur is open en benaderbaar en reageert snel. Hij is kundig en kent de details van de aangeboden producten. Hij is zelfstandig (niet aan derden gelieerd) en heeft geen voordeel bij het verkopen van een specifiek product wat wellicht minder bij de klant past.

Olaf Smit

"Helder advies, goed geregeld"

Beoordeeld op 24 augustus 2016

De adviseur geeft heldere en vriendelijke uitleg. Het voelt niet stom om vragen te stellen. Het advies is duidelijk en sluit aan bij onze situatie en wensen. De hypotheek en de verzekeringen zijn snel en goed geregeld.

Emma

"Goed en duidelijk advies"

Beoordeeld op 10 augustus 2016

We kregen duidelijk advies afgestemd op onze situatie. We konden altijd vragen stellen. Duurde soms paar dagen voordat we antwoord kregen, maar hij nam er wel altijd de tijd voor. Verder leuke gesprekken gehad.

Anoniem

"Persoonlijk, betrouwbaar"

Beoordeeld op 28 juli 2016

De adviseur is een fijne persoonlijkheid die meedenkt, al even meedraait in het vak en hart voor de zaak heeft. Natuurlijk is het voor hem ook even aftasten wat voor vlees hij in de kuip heeft, maar hij zegt wel eerlijk wat hij ervan vindt als je ernaar vraagt en zal je ook behoeden voor onverstandige beslissingen.

AJ Brandwijk

"Goed en eerlijk advies"

Beoordeeld op 28 juli 2016

Duidelijk en goede uitleg/advies gehad. De adviseur komt erg oprecht en betrokken over.

Anoniem

"Super advieskantoor"

Beoordeeld op 20 juli 2016

Hier wordt uitgebreid met je meegedacht en alle stappen worden zeer duidelijk uitgelegd en met je doorgenomen. De adviseur is zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor je, zodat je met een zeer tevreden gevoel de deur uitgaat. Wij hebben ook een gesprek bij een (grote) bank gehad, maar dat was op geen enkele manier vergelijkbaar met de betrokkenheid die de adviseur heeft en de kwaliteit van advisering die hij aflevert. Zeer begrijpelijk waarom hij al jaren als beste van Gelderland uit de bus komt.

Tom

"Goed reëel advies"

Beoordeeld op 16 juli 2016

Er werd tijd genomen en meegedacht. Geen luchtkastelen maar een eerlijk beeld van de (on)mogelijkheden

G Wachtmeester

"Prima advies"

Beoordeeld op 30 juni 2016

Adviesgesprek gehad naar aanleiding van het aflopen van de renteperiode van mijn hypotheek. Zeer tevreden hierover. De adviseur is een professioneel en ter zake kundig adviseur. Het gesprek verliep bovendien op een prettig informele manier. Ik zou het financieeladvies.nl aan iedereen aanraden.

Niels

"Duidelijk advies, neemt de tijd en reageert snel"

Beoordeeld op 29 juni 2016

De adviseur geeft duidelijk advies en neemt de tijd. Hij beantwoord zowel op mail en via de telefoon snel.

Anoniem

"helder advies, betrouwbaar, denkt goed mee"

Beoordeeld op 14 juni 2016

De adviseur heeft de situatie goed ingeschat, voor ons een uitstekend advies geformuleerd en dat voor ons prima geregeld

Els en Edward

"Langzaam, onzorgvuldig"

Beoordeeld op 13 juni 2016

Moeilijk te bereiken. Kwam afspraken niet na. Kwam steeds te laat met eisen van documenten waardoor er steeds vertraging was.

Anoniem

Reactie van Het Financieel Advies nl

Ik heb de revieuw gelezen. Jammer dat deze anoniem geplaatst is. Ik herken ons kantoor niet in u bericht. In mijn optiek zijn we juist snel en zorgvuldig. Hierbij zijn we, wat betreft snelheid, uiteraard afhankelijk van de drukte bij de debetreffende geldverstrekker. Onze afspraken komen we altijd na, al 12 jaar lang. Wanneer u daadwerkelijk door ons kantoor geadviseerd bent, nodigen wij u van harte op ons kantoor uit om eea te bespreken en te verhelderen.

"Guido gaat zorgvuldig en persoonlijk te werk."

Beoordeeld op 10 juni 2016

De adviseur heeft oog voor jou persoonlijke situatie en zoekt een oplossing die het beste bij jou past zonder daar zelf voordeel uit te halen. Hij kan zichzelf goed verplaatsen in de situatie van zijn klanten, en straalt uit dat hij de beste optie voor je uitzoekt. Dit geeft veel gemoedsrust wanneer je een leek bent op het gebied van financiën.

Mickey

"Duidelijk advies, goede communicatie"

Beoordeeld op 2 juni 2016

Duidelijk advies, goede communicatie en antwoord op alle vragen

Anoniem

"Geadviseerd op een menselijke manier!"

Beoordeeld op 30 mei 2016

De adviseur neemt de tijd voor je en probeert zich in jouw situatie te verplaatsen en daaruit met een juist advies te komen. Alle punten legt hij op een begrijpelijke manier uit.

Jorg

"Prettig Professioneel advies, Duidelijke uitleg"

Beoordeeld op 20 mei 2016

De adviseur is een prettig persoon om mee samen te werken. Wij hebben duidelijk en professioneel advies gekregen, hetgeen paste bij onze wensen. Ik kan de adviseur aanraden als financiële partij voor de aankoop van een woning.

M Stevens

"Duidelijk advies, goede uitleg."

Beoordeeld op 13 mei 2016

Hebben duidelijk advies gekregen en adviseur heeft veel inzet getoond om in een uitdagende situatie (zelfstandig ondernemer, langlopende ORV-aanvraag) toch zo snel en een zo goed mogelijke hypotheek te verkrijgen.

Karst Lok

"Gedegen advies, kennis van zaken"

Beoordeeld op 28 april 2016

Snelle en kundige advisering waarbij we altijd vragen konden stellen

Anoniem

"Klantgericht en helder, zeker een aanrader!"

Beoordeeld op 26 april 2016

De adviseur heeft ons, net zoals bij de vorige eerste hypotheek, weer uitstekend geholpen. Hij zorgt voor een klantgerichte aanpak, zoekt alles voor je uit en geeft degelijk en onderbouwd advies. Hij schets de nieuwe situatie, helpt mee met verzekeringen en maakt je wegwijs in het oerwoud van mogelijkheden. Wij hebben het advies als zeer prettig ervaren, zeker omdat het voor ons geen dagelijkse kost is. Komend weekend kunnen we ons huis in, mede dankzij de adviseur zijn heldere werkwijze en communicatie met de bank. Ik kan hem van harte aanbevelen, zowel voor starters als zoals wij, de wat gecompliceerdere gevallen. De adviseur, heel veel succes met jouw adviesbedrijf! Wij zijn hartstikke tevreden, en wellicht tot over een jaar of 20 ;)

Jeroen van Gelswijk

"Heldere advisering door betrokken adviseur!"

Beoordeeld op 22 april 2016

De adviseur heeft duidelijk "hart voor de zaak"en is erg betrokken op zijn klanten. Hij luistert goed naar wat de vraag is en geeft een duidelijke weergave over mogelijkheden en adviseert over keuzes. Helemaal tevreden!

G Janssen

"Super advies"

Beoordeeld op 22 april 2016

Rustige, geduldige uitleg waardoor het verhaal erg begrijpelijk is. Goede ondersteuning en begeleiding door gehele proces. Voelt erg betrouwbaar.

Maartje

"Zie toelichting"

Beoordeeld op 12 april 2016

We zijn tevreden met het advies, de antwoorden op onze vragen, de begeleiding tijdens het traject en de manier waarop de gesprekken verliepen. Guido nam de tijd en is een prettige gesprekspartner/adviseur.

Jan Willem Westerveld

"Helder, duidelijk en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 12 april 2016

Het Financieel Advies heeft ons goed geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwbouwwoning. Het advies was helder, duidelijk en goed ingespeeld op onze persoonlijke situatie.

Anoniem

"kundig, snel, klantgericht"

Beoordeeld op 25 maart 2016

Zeer goed advies tegen een prima prijs. Enorme waardering voor deze dienstverlening.

Rick Meurders

"vriendelijk, duidelijk, snel"

Beoordeeld op 25 maart 2016

advies op maat, niet duur, deskundig op gebied van zelfstandig ondernemers

Anoniem

"helder advies dat je ontzorgt"

Beoordeeld op 22 maart 2016

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat de adviseur goed met je meedenkt en een goede uitleg geeft. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Anoniem

"Klantvriendelijke en kundige adviseur"

Beoordeeld op 16 maart 2016

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de adviseur mij geadviseerd heeft bij de aankoop van mijn eerste woning. Tijdens het oriënterend gesprek neemt hij uitgebreid de tijd om te kijken naar je situatie en verschillende opties voor te leggen. Hierbij werd ik goed geïnformeerd over eventuele risico's en kosten. Ik kreeg het gevoel dat de adviseur oprecht het belang van de klant voorop stelt en ik in goede handen was. Ik zou Het Financieel Advies zeker adviseren aan vrienden en familie!

Willems

"Geweldig advies! Duidelijk en voorspoedig"

Beoordeeld op 14 maart 2016

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat ik er zeer goede ervaring mee heb gehad! Het advies was duidelijk, we konden snel schakelen en mijn eerste huis is een feit :)

Marly

"Super begeleiding"

Beoordeeld op 10 maart 2016

Zeer goed en uitgebreid en begrijpelijk advies, persoonlijk, helder, inzichtelijk, helemaal top.

Anoniem

"Gedegen advies binnen zeer korte tijd"

Beoordeeld op 7 maart 2016

Ivm snelle overdrachtsdatum moisten wij in 3 weken onze hypotheek geregeld krijgen. De adviseur was erg flexible, maar verloor de kwaliteit van het advies niet uit het oog. Door extra druk te zetten bij de hypotheken was eea zeer op tijd geregeld, waardoor we nauwelijks zorgen hebben gehad en nog steeds erg tevreden zijn met het advies.

Anoniem

"Erg goed geholpen"

Beoordeeld op 21 februari 2016

Alles duidelijk uitgelegd, eventuele vragen duidelijk beantwoord. Top!

Anoniem

"Uitstekend en zeer professioneel advies"

Beoordeeld op 16 februari 2016

Na het eerste gesprek al het volledige vertrouwen dat ik goed zat bij deze adviseur. Hoeveel vragen ik ook stelde, telkens keurig uitgelegd. Er is absoluut nergens op aangedrongen, ik had telkens zelf de mogelijkheid te kiezen wat ik zelf wilde. Uiteraard wel het advies van de adviseur hierin gevolgd. Het meest prettige vond ik de stap voor stap begeleiding en de heldere consistente uitleg.

Anoniem

"Integere humoristische persoon"

Beoordeeld op 4 februari 2016

Het is onze eerste aankoop, maar het kantoor had al twee keer eerder vrijblijvend een advies en berekening gemaakt i.v.m. andere huizen. In feite is onze zakelijke relatie al zeven jaar een feit, en bleef dit kantoor geduldig en begripvol

Gerards

"Helder en degelijk advies"

Beoordeeld op 3 februari 2016

Van begin af aan duidelijk en toegankelijk advies gekregen in en wat en hoe van het kopen van een eerste huis. De adviseur is heel toegankelijk en open over zijn motieven. Zeer te spreken over zijn manier van handelen en ook over zijn uiteindelijke advies.

Anoniem

"Fantastisch advies, helemaal tevreden"

Beoordeeld op 1 februari 2016

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de adviseur heel snel en netjes werkt en veel moeite en tijd voor onze hypotheekanvraag heeft geinvesteerd. Hartelijk dank!

Anoniem

"Goed gericht advies, helder en begrijpbaar"

Beoordeeld op 1 februari 2016

Op een fijne en begrijpbare manier werden vragen en onduidelijkheden opgehelderd. Geeft op maat (hypotheek)advies, bekijkt meerdere mogelijkheden maar gaat uit van de wensen en behoeften van de klant. Neemt de tijd bij adviesgesprekken en handelt snel en zorgvuldig.

Bob Maasse

"Prima, op maat advies gekregen"

Beoordeeld op 28 januari 2016

Bij de aankoop van onze eerste woning deskundig en behulpzaam ondersteuning gekregen.

Anoniem

"Eerlijk en helder advies"

Beoordeeld op 15 januari 2016

De adviseur legt duidelijk uit wat hij voor je kan betekenen en je merkt dat hij zijn best doet om jou als klant goed verder te helpen. Ook prettig is dat de bemiddelingskosten lager liggen dan bij de grotere advieskantoren.

Anoniem

"Duidelijk"

Beoordeeld op 11 januari 2016

Strak en duidelijk verhaal, makkelijk bereikbaar en meedenkend

john

"Duidelijk en helder advies."

Beoordeeld op 21 december 2015

Als je opzoek bent naar een goed, helder en betaalbaar hypotheek advies dan is het Het Financieel Advies zeker de moeite waard om te checken.

Anoniem

"Eerlijk advies"

Beoordeeld op 16 december 2015

Ik kan het aanbevelen omdat de adviseur niet gericht is op verkoop maar op het geven van goed advies.

Anoniem

"Zeer goed"

Beoordeeld op 12 december 2015

Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, de adviseur zette alles goed op een rijtje en legde alles goed en duidelijk uit. Bij vragen steeds snelle reactie terug. Wij zijn erg blij met onze hypotheek en vonden de samenwerking heel prettig.

Sandra en mark

"Vriendelijk, vertrouwd en gedegen advies op maat!"

Beoordeeld op 19 november 2015

Wij hadden een vrij complex dossier maar we zijn er helemaal naar tevredenheid uitgekomen!

Daan Wijlens

"Duidelijk adviesproces voor iedereen"

Beoordeeld op 3 november 2015

Zeer duidelijk en helder advies, inclusief het proces daar naartoe. Inhoudelijk goed onderlegd. Weet een en ander ook voor mensen zonder veel financiële kennis helder en inzichtelijk te houden. Houdt ook rekening met je persoonlijke situatie en je levenswijze in de beoordeling van de financiële mogelijkheden. Zet alle mogelijkheden op een rij en geeft goed advies in de te maken keuzes.

Loek van de Logt


"Persoonlijk, echt advies op maat"

Beoordeeld op 30 oktober 2015

Een hele positieve ervaring, vanwege een stuk persoonlijk contact, grondige achtergrondkennis van de adviseur, gecombineerd met een neutrale invalshoek -geen belang het advies 1 kant op te sturen, echt meedenkend met onze situatie-.

Irene en Jochem

"No nonsense, meedenkend, persoonsgericht"

Beoordeeld op 28 oktober 2015

Toegankelijk als persoon, maar ook goed bereikbaar telefonisch en per mail.Denkt ook mee met levensfase waarin je aankoopt.

Anneloes

"uitstekend advies, persoonlijke behandeling"

Beoordeeld op 15 oktober 2015

Het Financieeladvies is een uitstekend kantoor, dat een brede en gedegen aanpak hanteert. Wij hebben de persoonlijke behandeling als prettig ervaren en zijn zeer content met het resultaat.

Jeroen Veen

"Duidelijk advies, goed informerend naar je wensen"

Beoordeeld op 15 oktober 2015

De adviseur wil je echt van het beste advies voorzien. Volledig onafhankelijk. Ook als je tijdens het proces vragen hebt dan staat hij voor je klaar.

Dirk

""Deskundig en vriendelijk advies"

Beoordeeld op 1 oktober 2015

We zijn goed geholpen met onze eerste hypotheek. Hij heeft de financiele risicos zijn in kaart gebracht en is samen met ons op zoek gegaan naar een passende hypotheek. Hij luistert goed naar onze wensen. Je kunt wel merken dat hij het redelijk druk heeft, terug mailen schiet er soms bij in. Als je er niet zelf bovenop zit kan dat vervelend zijn. Volgens mij heeft hij inmiddels een extra werknemer.

"Heel goed advies"

Beoordeeld op 30 september 2015

Goede adviezen, helder, duidelijk, initiatiefrijk.

Anoniem

"Fantastisch advies, perfect afgestemd"

Beoordeeld op 28 september 2015

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het advies naar mijn idee perfect afgestemd was op al mijn wensen. Het contact is prettig, zakelijk, informeel en duidelijk. Heldere toelichting op alle producten.

Anoniem

"Uitgebreid en persoonlijk"

Beoordeeld op 22 september 2015

De adviseur neemt uitgebreid de tijd om je te voorzien van een persoonlijk advies. Hij staat open voor allerlei soorten vragen en helpt bij hypotheek- en verzekeringadvies. Verder stuurt hij actief op snelheid van het proces. Hij is onafhankelijk en adviseert doorgaans financieel 'conservatief', wat we erg prettig vonden.

Anoniem

"Realistisch, helder en zeer vertrouwd"

Beoordeeld op 21 september 2015

Ik kan het bureau aanbevolen vanwege de betrouwbaarheid, de duidelijkheid van het advies en de berekeningen, het realistisch meedenken en de fijne, vriendschappelijke sfeer. Fijn ook dat je van begin tot eind begeleid wordt, en bij eventuele vragen onmiddellijk wordt bijgestaan.

Anoniem

"Betrouwbaar, denkt goed mee"

Beoordeeld op 16 september 2015

Voor een redelijk complexe situatie advies gevraagd bij Het Financieel Advies. De adviseur luistert aandachtig naar de wensen en behoeften, en denkt goed mee. Open en eerlijke sfeer, waarin het belang van de klant heel duidelijk voorop staat.

Anoniem

"Prima hulp in zwaar weer"

Beoordeeld op 4 september 2015

Het bleek voor ons uiteindelijk een heel gedoe om de gewenste hypotheek te krijgen, en op het eind werd het nagelbijtend spannend. De adviseur bleef nuchter, meedenkend, vasthoudend, en creatief, waardoor uiteindelijk alles goed is gekomen!

Remco

"Eerlijk advies, prettig verder geholpen""

Beoordeeld op 31 augustus 2015

We zijn door de adviseur erg goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. De adviseur heeft ons eerlijk antwoord gegeven op vragen die we hadden of dingen waar we tegen aan liepen. Ook is hij altijd goed bereikbaar voor vragen e.d. Kortom een prettige adviseur voor hypotheekaanvragen!

Robin

"Laagdrempelig kantoor met duidelijk advies"

Beoordeeld op 26 augustus 2015

Je wordt helder geïnformeerd over de mogelijkheden en krijgt alles netjes uiteengezet op papier zodat het nog na te lezen is. Altijd de mogelijkheid om tussendoor contact op te nemen met vragen.

Tanne Weijers

"zeer goed"

Beoordeeld op 25 augustus 2015

Zeer goed geholpen, en duidelijke uitleg en er word genoeg tijd voor je genomen

Floris Nillesen

"Goede uitleg, vriendelijk"

Beoordeeld op 24 augustus 2015

Goede uitleg en informatie over alles mbt kopen van een huis. Hij was altijd goed bereikbaar voor vragen en is erg vriendelijk.

Anoniem

"Rustig, persoonlijk en met aandacht"

Beoordeeld op 13 augustus 2015

Het Financieel Advies was onpartijdig en gaf daarmee eerlijk advies op maat.

Laurent

"Geen poespas, deskundig, duidelijk, vriendelijk"

Beoordeeld op 23 juli 2015

De adviseur heeft me snel en goed geholpen bij het vinden van een gunstige hypotheek. Hij is deskundig en onafhankelijk. Hij is duidelijk over zijn rol en zijn benadering is vriendelijk. Ik vond het tarief dat hij hanteerde ook heel schappelijk.

Bettine Winters

"Nuchter en helder advies, op maat gesneden"

Beoordeeld op 6 juli 2015

Het advies wat wordt gegeven is helder en zonder poespas. Er wordt gekeken naar wat je nodig hebt en wenst. Er worden geen pogingen ondernomen je producten te verkopen die je niet nodig hebt. Er wordt goed meegedacht en zoals het een goed adviseur betaamt werden wij gewezen op zaken waar wij nooit aan zouden hebben gedacht. Het advies voelt daardoor echt als maatwerk waar we zeer tevreden mee zijn.

David en Annette

"goed en duidelijk advies"

Beoordeeld op 4 juli 2015

Alles was steeds prima op orde. Veel mogelijkheden om een afspraak te plannen.

"Toegankelijk en deskundig!"

Beoordeeld op 29 juni 2015

Het Financieel advies heeft de volgende pluspunten: - Deskundig, betrouwbaar advies. - Je hypotheekaanvraag is in goede handen. - Kent tot in detail de voor- en nadelen van verschillende hypotheekverstrekkers. - Kan zowel eenvoudig de hoofdlijnen uitleggen, maar ook meer specifieke vragen beantwoorden. - Gaf inzichten met betrekking tot financiering van huis waar je in eerste instantie zelf niet aan denkt, ook al heb je een financiële achtergrond. Mocht je een hypotheek willen afsluiten dan kunnen wij iedereen aanraden dit via het Financieel Advies te doen!


"uitstekend advies"

Beoordeeld op 29 juni 2015

De adviseur denkt mee en is realistisch over de huidige persoonlijke situatie. zodat je een financieel advies krijgt wat afgestemd is op jouw huidige situatie.

Sonneveld

"Werkelijk een TOP adviseur"

Beoordeeld op 25 juni 2015

Ik kan de adviseur van Het Financieel Advies van harte aanbevelen aan diegene die op zoek is naar een adviseur die echt voor je aan het werk gaat. Dat de klant hier koning is moet toch echt even vermeld worden. Het contact met de adviseur loopt soepel en er wordt ook snel gereageerd op vragen waarbij de adviseur echt rust geeft in de spannende tijden die het kopen van een huis met zich mee brengt. TOP!

Vincent Hilkes

"Rustig, persoonlijk en deskundig"

Beoordeeld op 19 juni 2015

Prettig in contact, geduldig, communicatief, goede prijs-kwaliteitverhouding

Anoniem

"Goed meegedacht met mijn financiele situatie"

Beoordeeld op 10 juni 2015

Zodat ik me geen zorgen hoef te maken over de hoogte van mijn hypotheek.

Jolanda Noordhoek

"Vriendelijke man met gedegen onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 9 juni 2015

Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Gedegen advies.

Anoniem

"Zeer goede prijs/kwalteit verhouding"

Beoordeeld op 5 juni 2015

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat je vriendelijk en professioneel word ondersteund bij het afsluiten van een hypotheek.

R de Bruijn

"Goede adviseur met goed advies"

Beoordeeld op 19 mei 2015

Ik ben goed geholpen en ben er zeker wijzer op geworden. Ik kwam met veel vragen en heb op vele daarvan antwoord gekregen.

Anoniem

"betrouwbaar, geen nonsens, prettig in de omgang"

Beoordeeld op 13 mei 2015

We vonden de adviseur betrouwbaar en prettig in de omgang. Hij werkt onafhankelijk en heeft in het verleden bij meerdere banken gewerkt en weet van wanten, no nonsense.

Karsenberg

"persoonlijk advies"

Beoordeeld op 29 april 2015

Heldere en rustige uitleg, goed advies, realistisch

Anoniem

"We zijn keurig geholpen. erg tevreden"

Beoordeeld op 16 april 2015

De deadline voor onze financiering was erg strak ingepland, maar deze hebben we toch gehaald. De gesprekken waren erg prettig en ook via de telefoon was de adviseur altijd bereid om ons meteen te woord te staan. Afspraken konden eigenlijk altijd ingepland worden op dagen dat het ons goed uitkwam. Kortom, we zijn erg tevreden!

Anoniem

"gedegen advies duidelijk kennis"

Beoordeeld op 15 april 2015

De adviseur luisterd goed naar je wensen, heeft een brede kennis en is flexibel. Ook een ongelegen belletje wordt correct beantwoord of nagebeld.

E Voorstok

"Prima Advies"

Beoordeeld op 12 maart 2015

Het advies is duidelijk en op maat. Risico analyse, maar geen onnodige verzekeringen aangesmeerd.

Anoniem

"Prima advies"

Beoordeeld op 14 februari 2015

Goed advies gekregen, prettige en duidelijke communicatie en updates, neemt zorg/stress uit handen

Anoniem

"Duidelijk"

Beoordeeld op 12 februari 2015

Duidelijke/begrijpelijke uitleg, toelichting en antwoorden op vragen. Goed bereikbaar.

Anoniem

"Helder advies, meedenken"

Beoordeeld op 11 februari 2015

Prettig contact. Goed meegedacht om evt risico's zo laag mogelijk te houden.

Anoniem

"duidelijk, betrouwbaar en toegankelijk"

Beoordeeld op 8 februari 2015

De gesprekken met de adviseur waren naast plezierig, vooral verhelderend en duidelijk. Een extra toelichting was nooit een probleem. Het advies kwam betrouwbaar over, keuzes werden goed toegelicht en risico's vermeden.

Anoniem

"Professionele adviseur, zeer prettig in de omgang"

Beoordeeld op 6 februari 2015

Ik beveel het Financieel advise ten zeerste aan. De adviseur is een zeer prettige persoonlijkheid en zeer capabel in zijn vak. Daarnaast is het prettig dat het tevens mogelijk is om afspraken te maken in de avonduren. Ondanks deze pluspunten heeft hij concurrerende prijzen in vergelijking met de rest van de markt

Ruud.

"goed"

Beoordeeld op 6 februari 2015

we hebben een goed duidelijk en degelijk advies gehad

Gielen

"Grondig, weloverwogen advies en vertrouwenswekkend"

Beoordeeld op 27 januari 2015

Bij zelfbouw (onze situatie) komt er nogal wat bij kijken. De adviseur neemt de tijd voor je, maakt verbinding, zorgt dat je begrijpt waar het over gaat, welke keuzes gemaakt moeten worden en helpt je hier uitstekend bij. Omdat er veel keuzes zijn en alles invloed op elkaar heeft (of van elkaar afhangt) is het fijn dat hij alle zaken goed en overzichtelijk naast elkaar zet zodat je weloverwogen kan besluiten. We hebben ondervonden dat hij goede en actuele kennis heeft, je persoonlijke situatie leert kennen en op basis daarvan het juiste onafhankelijk adviseert.

Rob van Brunschot

"Goed persoonlijk advies"

Beoordeeld op 19 januari 2015

De persoon (de adviseur) sprak ons erg aan en we hadden meteen een goede klik. Daarnaast is hij realistisch wat wel en niet kan en geeft duidelijk van te voren aan wat de te nemen stappen zijn en welke punten extra aandacht of handeling vereisen.

Theo

"persoonlijk, toegankelijk, vriendelijk"

Beoordeeld op 5 januari 2015

De adviseur is een zeer vriendelijke persoon met het fijne talent je op je gemak te laten voelen tijdens de periode waarin je belangrijke keuzes van je leven maakt. Het kiezen en bepalen van een hypotheek is geen makkelijke keuze. Hij nam mij als leek bij de hand en leidde me door hypotheekland en legde alles stap voor stap met het grootste gemak aan me uit zodat ik weloverwogen de beste keuzes heb kunnen voor mijn persoonlijke situatie.

Rob Zeegers

"Betrokken,eerlijk,open"

Beoordeeld op 31 december 2014

Goed en gedegen advies voor starter. Helder en goed uitgelegd.

Elleke Muller

"Helder verhaal en prettig in contact"

Beoordeeld op 24 december 2014

Guido nam de tijd om alles uit te leggen en hield geen 'verkooppraatje' zoals ik dat eerder wel meegemaakt heb bij grotere financieeladviseur-bureaus.

Anoniem

"Transparant, betrouwbaar, denkt mee, neemt tijd"

Beoordeeld op 23 december 2014

De adviseur is een integere, zeer betrouwbare adviseur die meedenkt over passende mogelijkheden, geen genoegen neemt dan met een goed advies en die transparant is in zijn informatieverstrekking. Hij neemt de tijd, is bereid om de materie herhaaldelijk uit te leggen. In mijn geval daalde de rente nadat hij alle formulieren bij een geldverstrekker ingediend had. Hij heeft mij daarvan op de hoogte gesteld en de hele stapel opnieuw bij de nieuwe geldverstrekker ingediend. Dat was voor hem extra werk en ik zou het niet geweten hebben als hij het niet had gecommuniceerd. Vertrouwde ik 'm al dan hierna nog meer. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld om tussentijds contact te zoeken en hij reageerde op alle vragen.

Mylene van Irsel

"Uitstekend advies"

Beoordeeld op 23 december 2014

Prettig en heel toegankelijk/menselijk in contact, professioneel helder advies en makkelijk bereikbaar, geen commercieel gevoel, waardoor zeker aan te raden.

Anoniem

"Professioneel, vriendelijk en betrokken"

Beoordeeld op 22 december 2014

Hetfinancieeladvies.nl heeft mij echt fantastisch ondersteund in de keuzes m.b.t. het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Op professionele, vriendelijke en betrokken wijze is de adviseur tot de juiste adviezen gekomen en heeft hij gezorgd dat de financiering snel rond was. Ik beveel het Financieel Advies dan ook ten zeerste aan, het bedrijf levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Anoniem

"Gedegen en compleet advies"

Beoordeeld op 17 december 2014

Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke (toekomstige) situatie en geluisterd naar persoonlijke voorkeuren. In combinatie met o.a. maandlasten en voorwaarden wordt een advies gegeven.

Anoniem

"Betrouwbaar, flexibel, betrokken, snel"

Beoordeeld op 15 december 2014

Goed en betrouwbaar advies gekregen door een betrokken en flexibele adviseur.

Anoniem

"betrouwbaar en altijd beschikbaar voor vragen"

Beoordeeld op 1 december 2014

De adviseur begrijpt de situatie waar je het over hebt en zoekt samen naar de beste financiering, bespreekt voor en nadelen en geeft advies waar je op moet letten

Sandra

"Geheel naar verwachting"

Beoordeeld op 12 november 2014

Alles ging naar verwachting. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en heeft veel zorgen uit handen genomen. Ook bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen.

Wouter Barts

"Prettig en goed advies"

Beoordeeld op 22 oktober 2014

Wij zijn bij het financieel advies geweest voor advies voor de aankoop van een huis en het afsluiten van een hypotheek. We zijn goed geadviseerd en de gesprekken verliepen prettig. Daarnaast kon er altijd op korte termijn een afspraak ingepland worden indien dit nodig was. Hij was ook goed telefonisch bereikbaar wanneer je een vraag had. Bij ons is de afhandeling soepel verlopen.

Barts

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Goed advies op maat"

Beoordeeld op 1 oktober 2014

Wij hebben voor aankoop van ons eerste huis ons georiënteerd bij verschillende hypotheekadviseurs. Ook van de "grotere" bedrijven. Wij hebben Het financieel advies gekozen en zijn achteraf erg blij met deze keuze. ****legt de dingen duidelijk uit en verleend ook graag extra service. Antwoord snel op voicemails en mailtjes en heeft goed verstand van zaken. Wij zullen hem zeker aanbevelen.

Sabine N

"Goed advies"

Beoordeeld op 28 september 2014

Wij hebben goed advies gehad van****. Hij is duidelijk, dacht goed met ons mee en heeft duidelijke uitleg gegeven.

Stefanie

"Goed advies, prima te bereiken"

Beoordeeld op 22 september 2014

Goed advies gekregen, zonder dat er iets werd opgedrongen. *****neemt de tijd voor alle vragen en antwoorden. Prima te bereiken en flexibel.

Anoniem

"integer, degelijk, kennis van zaken"

Beoordeeld op 21 september 2014

**** heb ik ervaren als iemand die kennis van zaken heeft en integer en transparant is. Hij verplaatst zich in je situatie, neemt de tijd voor je, is helder over zijn tarieven en verdienmodel en ook gewoon een aangenaam mens.

Anoniem

"Duidelijk advies"

Beoordeeld op 17 september 2014

we konden onze vragen stellen waarop we een helder antwoord kregen

Anoniem

""Helder en goed advies voor een eerlijke prijs"

Beoordeeld op 16 september 2014

Ik kan dit kantoor aanbevelen.**** maakt snel inzichtelijk wat wel en niet mogelijk is en heeft me goed begeleidt bij het financieringsproces. Met daarbij in het achterhoofd de scherpe tariefstelling, kan ik niet anders zeggen dan dat ik Guido van harte kan aanbevelen als financieel adviseur.

Anoniem

"Prettig in contact betrouwbaar en volledig"

Beoordeeld op 1 september 2014

Ik zou deze adviseur aanbevelen omdat hij echt alles voor ons geregeld heeft rondom de koop van ons huis. Hij gaat zeer zorgvuldig te werk, geeft goede uitleg en overzicht, zet alles op papier. Hij komt afspraken na. Hij maakt goed overzicht van de totale financiële situatie van de klant om de beste hypotheek te vinden, passend bij de situatie, nu en in de toekomst. Een zeer prettige man in contact, een betrouwbare adviseur met een stuk lagere prijs dan de grote bekende hypotheekkantoren.

S. van der Eijk

"Zeer cordaat, goed advies"

Beoordeeld op 24 augustus 2014

Snel, duidelijk, verhelderend, fijne gesprekken, maakt altijd tijd voor je.

Anoniem

"Zeer Betrokken, altijd bereikbaar en behulpzaam"

Beoordeeld op 7 augustus 2014

***** zoekt alles voor je in de puntjes uit, hij is eerlijk, perfecte service en heeft verstand van zaken. Kortom niets op aan te merken.

Phil Schuurmans

"Helder, duidelijk en vriendelijk. Geen opsmuk."

Beoordeeld op 31 juli 2014

Wij zijn via vrienden bij **** terecht gekomen. Nadat we eerder bij "De Bank" waren geweest. Kennismaking: Helder en duidelijk over kosten, en wat hij voor ons kon betekenen. ****heeft ons op een heldere en duidelijke wijze stap voor stap door het proces van hypotheek kiezen, een huis kopen en alles wat daarbij hoort begeleidt. Wij hebben het contact als erg prettig ervaren omdat: Vriendelijk en informeel, zonder het uiteindelijke doel uit ogen te verliezen. Alle vragen zijn helder en duidelijk beantwoord en geen vraag was te veel. Realistisch over haalbaarheid en financiële gevolgen. **** denkt met je mee en staat open voor ideeën. Hij is onafhankelijk, hierdoor is hij niet gebonden aan bepaalde financiële producten van maar een Bank. **** is open over de informatie die hij verstrekt en waar je dit zelf na kunt zoeken.

Chiel Visser

"positief en behulpzame dienstverlening"

Beoordeeld op 17 juli 2014

Ik beveel dit kantoor aan omdat de adviseur erg klantgericht is en snel handelt.

Lou Gerritse

"Duidelijk advies, luchtig gebracht"

Beoordeeld op 8 juli 2014

Erg duidelijk, behulpzaam op een luchtige manier gebracht. Zo blijft alles aan een huis kopen leuk, en is zelfs de hypotheek afsluiten niet stressvol of saai.

Anoniem

"persoonlijk en vakkundig"

Beoordeeld op 6 juli 2014

**** is altijd goed te bereiken geweest voor ons. Denkt goed mee en spant zich extra in wanneer nodig. Helder in de communicatie en professioneel in de dienstverlening. Zeer aan te bevelen!

M van Ginneken

"Helder, duidelijk, bondig, klantvriendelijk"

Beoordeeld op 27 juni 2014

We hadden een ingewikkeld traject van een jaar met starterslening en vele garanties en dit heeft ****, heel helder, snel voor ons geklaard, waarbij hij aangaf waar de angels zaten. Wat ik fijn vond is dat hij je nooit iets verkoopt tussen de regels. Jij vraagt iets en je krijgt de beste prijs/kwaliteit.. Zijn prijs is zeer schappelijk en all inn. Prettig contact. Minpuntje: soms heb je als klant een duwtje nodig en dat doet hij niet. Dit zijn de mogelijkheden, kiezen doe je zelf.

Remco Argante

"No-nonsense maat-advies tegen fatsoenlijke prijs"

Beoordeeld op 24 juni 2014

Wij (getrouwd stel, eerste koopwoning) hebben na een gedegen online onderzoek en kennismakingsgesprekken bij vijf verschillende adviseurs (zowel nationaal bekende namen als kleine zelfstandigen) gekozen voor **** (Het Financieel Advies)... Onze bevindingen: - Goede, persoonlijke, eerlijke voorlichting - Geen gladde verkooppraatjes - Tot 2 keer toe problemen in de procedure getackeld - Vergeleken met de bekende adviseurs een veel betere prijs Ik zou hem iedereen aanraden.

Rolf

"uitstekend advies klantgericht"

Beoordeeld op 26 mei 2014

Ik zal dit kantoor zeker bij anderen aanbevelen. Guido heeft mij uitstekend en op prettige wijze geholpen bij de financiering van mijn eerste huis.

Anoniem

"uitstekend advies klantgericht"

Beoordeeld op 26 mei 2014

Ik zal dit kantoor zeker bij anderen aanbevelen. Guido heeft mij uitstekend en op prettige wijze geholpen bij de financiering van mijn eerste huis.

Anoniem

"Open en transparant!"

Beoordeeld op 24 mei 2014

Het is de adviseur zonder meer gelukt om in te schatten welke kant we op wilden en hij heeft daar een goed hypotheek advies bij kunnen vinden. Om de minder interessante adviezen weg te laten is het overzichtelijk en efficiënt geweest.

Anoniem


"Realistisch, betrokken, uitstekende communicatie"

Beoordeeld op 22 mei 2014

Ik kan dit kantoor absoluut aanbevelen. Onze contactpersoon, ****, heeft een meer dan uitstekende kennis van zaken, is zeer klantvriendelijk, neemt de tijd voor een persoonlijk advies en zonder doet dit zonder "verkooppraatjes".

J van Puijenbroek

"In duidelijke taal een persoonlijk advies"

Beoordeeld op 3 mei 2014

Aan de hand van de persoonlijke situatie geeft *****je op een duidelijke en heldere wijze inzicht in de mogelijkheden qua hypotheek en verzekeringen. Waardoor je uiteindelijk met een goed gevoel de deur uitgaat!

Anoniem

"inhoudelijk deskundig, prettig in de omgang"

Beoordeeld op 3 mei 2014

Straalt vertrouwen uit en blijkt dit niet te beschamen. Inhoudelijk onderlegd, heldere uitleg, zorgvuldig met afspraken.

Anoniem

""***** hielp mij met koop appartement"

Beoordeeld op 2 mei 2014

Ik zou **** (Het Financieel Advies) aanbevelen omdat hij erg zorgvuldig en snel is in zijn werk. Er was een strakke deadline van een maand, die ik dankzij zijn hulp gehaald heb. Hij nam snel contact op met de geldverstrekker en waardoor we binnen een week een offerte kregen. We hadden wat obstakels m.b.t. afgekeurde intentieverklaringen en missende documenten in de koopakte. **** zat hier snel achteraan, waardoor we door zijn toedoen toch nog de deadline konden halen.

Anoniem

"professioneel, onafhankelijk, advies op maat"

Beoordeeld op 2 mei 2014

Mijn vriendin en ik hebben ons eerste huis gekocht, en na een slechte ervaring bij **** hier terecht gekomen. Hier hebben we een zeer goed advies gekregen, dat precies toegesneden was op onze situatie en wensen. Daarnaast werden alle stappen en processen in het koopproces steeds duidelijk aan ons uitgelegd. Dit alles heeft ertoe geleidt dat wij nu eindelijk aan het klussen en verbouwen zijn in ons eigen droomhuis!

Niel van Mil

"Professioneel en persoonlijk"

Beoordeeld op 27 april 2014

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat je hier als klant zeer goed geholpen wordt. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid staan hier hoog in het vaandel. Je krijgt snel een reactie wanneer je een vraag hebt en er wordt tijd voor je vrijgemaakt wanneer nodig. Erg fijn dat iemand zo goed met je meedenkt wanneer je een eerste huis koopt!

Joyce

"Duidelijk helder advies"

Beoordeeld op 17 april 2014

**** legt de dingen helder uit en geeft goed onafhankelijk advies.

Anoniem

"Advies was duidelijk, helder en op maat"

Beoordeeld op 16 april 2014

Het advies was telkens duidelijk. Al mijn vragen werden beantwoord en eventueel werd er bij één van mijn vragen ook hulp geboden. Zoals bij het aanvragen van de voorlopige belasting teruggave.

Kristien Tromp

"goed advies, snel en zonder gezeur."

Beoordeeld op 2 april 2014

Vroeger deed ik het zelf, bij meerdere banken een offerte aanvragen. ***** en dat soort figuren gaven toen al slecht advies. Er waren banken die geen 'advieskosten' berekende, zoals de *****en *****. Banken gaven korting als je belde. Dat mag een leek nu niet meer, dankzij de 2 de kamer. In 2014 ging het om een hypotheek voor mijn dochter. Had ik het zelf mogen doen dan had haar dat 2000 euro minder gekost. Maar helaas. Meerder adviseurs gebeld. Zaten rare snuiters tussen. Zelfs een, uit Utrecht, die beweerde dat hij een huis in Groningen had getaxeerd, die verzakt was en dat het niet door de gaswinning kwam. Nagekeken, het huis lag binnen een straal van 1000 meter van gas win lokatie (ik heb daar 20 jaar gewoond). En zo iemand, zonder algemene kennis en blind voor de omgeveing, zou dan een advies moeten geven? Het advies en het regelen van zaken op de *****was goed. Hij heeft kennis van zaken. Prima figuur en aangenaam. Héél te vreden. Waardevol.

Ton Andre

"Duidelijk en goed advies"

Beoordeeld op 25 maart 2014

Ik kan het advies bureau aanbevelen omdat er naar mijn wensen is geluisterd en hier rekening mee is gehouden. Het advies is ook voor de langere termijn en niet voor een korte periode. Het bureau is ontzettend klantvriendelijk en heeft duidelijk kennis van zaken

O Hulsen

"Zeer vertrouwenwekkend"

Beoordeeld op 17 maart 2014

**** is een kundige hypotheekadviseur met een brede kennis. Hij neemt royaal de tijd om alle zaken die bij het afsluiten van een hypotheek aan bod moeten komen uit te leggen. Staat open voor de vragen die tijdens dit proces van hypotheekkeuze langs komen. ****geeft duidelijke antwoorden. Hij zorgt dat de informatie snel daar komt waar die wezen moet. Hierdoor heb ik in zeer korte tijd een hypotheek af kunnen sluiten waar ik zeer tevreden over ben. Dus samengevat; *****is bijzonder vertrouwenwekkend en dat heb je nodig bij zo'n belangrijke beslissing. Naast de zakelijke kant is hij als mens zeer aangenaam en dat is mooi meegenomen. Ik kan hem dus bij iedereen aanbevelen.

Birgit van der Pluijm

"Degelijk, duidelijk en direct."

Beoordeeld op 4 maart 2014

Prettig contact met goede uitleg van zaken. Ondanks de afstand was het contact snel en accuraat.

Anoniem

"Geweldig advies"

Beoordeeld op 16 februari 2014

Ik kan Het Financieel Advies.nl aan iedereen aanbevelen. Wij kregen een eerlijk, weloverwogen en deskundig advies. En dat terwijl we in korte tijd een hypotheek rond moesten krijgen in de drukste maand van het jaar. De adviseur nam voor ons de tijd om alle opties na te lopen. Zodoende kregen we een hypotheek die helemaal naar onze zin is voor een lage prijs. Geweldig dat iemand zo met je meedenkt!

Martin

"Zeer prettig adviesbureau"

Beoordeeld op 6 februari 2014

Ik vond het een prettig adviesbureau. Dhr ************ nam ruim de tijd en rekende daarvoor een zeer redelijke prijs. Ook was hij goed bereikbaar per e-mail en telefoon en ondernam hij snel actie bij vragen/onduidelijkheden.

Verkade

"Perfect advies"

Beoordeeld op 31 januari 2014

Deze adviseur levert kwaliteit op een vriendelijke, geduldige en correcte manier, want alles wat tegen kon zitten, zat bij mij tegen, maar mijn adviseur heeft alle problemen in een kort tijdbestek opgelost!

Petra van Doorn

"correct geregeld/snelle reactie"

Beoordeeld op 31 januari 2014

Als je een vraag hebt, wordt die snel behandeld, dwz snelle reactie terug. Verder wordt alles duidelijk uitgelegd en is niets te gek om te vragen

Roy Veekens


"eerlijk en zeer goede en voor al snelle service"

Beoordeeld op 17 januari 2014

had een probleem dat de Abn Amro niet op tijd ging leveren.De heer ****** kon niks beloven maar hij heeft het in 3 werkdagen bij de Notaris rond gekregen!waardoor wij op de afgesproken overdracht datum konden leveren.Dat vinden wij helemaal super als bijkomstigheid valt de rente ook lager uit Met de Heer ******** kun je gewoon goede zaken doen en echt van op aan.

wout

"Uitgebreid, eerlijk en duidelijk advies"

Beoordeeld op 16 december 2013

Het financieel advies geeft advies op maat. Zeer goed bereikbaar, zowel per telefoon als live en per mail. Vlot afgewogen antwoord gegarandeerd.

Suzanne en Daan

"Goed, uitgebreid persoonlijk gesprek"

Beoordeeld op 15 december 2013

Heeft veel aandacht voor verantwoord financieel advies passend bij de (gezins) situatie.

Anoniem

"Eerlijk advies op een prettige manier"

Beoordeeld op 10 december 2013

We hebben fijn en prettig contact gehad met ******. Ons dossier was niet erg makkelijk maar gelukkig is het toch allemaal goed gekomen. Hij is eerlijk, recht door zee en te vertrouwen.

Eline de Bruijn

"Helder en goed advies"

Beoordeeld op 7 december 2013

Degelijk, uitgebreid, goed en helder advies! Tijd voor uitleg, etc. Veel service.

Berry van Zon

"Helder, transparant en betrouwbaar advies"

Beoordeeld op 6 december 2013

De adviseur geeft een helder en transparant advies. Als klant weet je duidelijk wat je met elkaar afspreekt. Het hypotheek advies is compleet en de adviseur denkt met je mee in het gehele proces. Dat is zeer prettig.

Anoniem

"Goed en onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 4 december 2013

We waren op zoek naar een adviseur die ons onafhankelijk kon aangeven of het verstandig was een deel van onze hypotheek af te lossen. Het was een verademing om bij dit kantoor eerlijk en goed advies te ontvangen. De adviseur heeft alles in het werk gesteld om ons zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik zou hem iedereen aanraden.

Anoniem

"Goed en gedegen persoonlijk advies"

Beoordeeld op 18 november 2013

Eigenlijk wilden we zelf de hypotheek regelen maar bij o.a. Rabobank Nijmegen moesten we een maand wachten voor een eerste afspraak. We hebben uiteindelijk deze adviseur ingeschakeld vanwege zijn hoge beoordeling op independer.nl en zijn zeer tevreden over zijn deskundige (en snelle) advieswerk. Binnen 3 weken was alles geregeld. De kosten waren 2000 Euro fixed price dus niet onredelijk.

A. Raemaekers

"Oprecht eerlijk passend advies"

Beoordeeld op 8 november 2013

Meedenkend advies, haalt het onderste uit de kan. Denkt mee in de toekomst en welke hypotheek het beste bij jou past. Vriendelijk en behulpzaam

Christian van Bolderen

"Oprecht eerlijk passend advies"

Beoordeeld op 8 november 2013

Meedenkend advies, haalt het onderste uit de kan. Denkt mee in de toekomst en welke hypotheek het beste bij jou past. Vriendelijk en behulpzaam

Christian van Bolderen

"Uitstekend, beter kan niet"

Beoordeeld op 12 oktober 2013

**** is echt superbehulpzaam en betrokken en uiterst deskundig. Hij heeft ons geweldig geholpen en ik zou hem zonder enige twijfel bij iedereen aanbevelen.

Sanne van Vuuren

"Uitstekend"

Beoordeeld op 30 september 2013

Voor de aankoop van ons eerste huis zochten we iemand om ons bij de financiële kant van de aankoop te begeleiden. Na diverse hypotheekadviseurs te hebben gesproken, zijn we met ******* in zee gegaan. Goede bereikbaarheid, een helder en duidelijk verhaal en over het algemeen een 'goed gevoel' hebben tot deze keuze geleid. We kunnen hetfinancieeladvies.nl dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Ruud en Sanne

"Goed bereikbaar en heldere uitleg"

Beoordeeld op 30 september 2013

Voor de aankoop van ons eerste huis zochten we iemand om ons bij de financiële kant van de aankoop te begeleiden. Na diverse hypotheekadviseurs te hebben gesproken, zijn we met ******* in zee gegaan. Goede bereikbaarheid, een helder en duidelijk verhaal en over het algemeen een 'goed gevoel' hebben tot deze keuze geleid. We kunnen hetfinancieeladvies.nl dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Ruud en Sanne

"Heel goed bevallen eerlijk advies"

Beoordeeld op 10 september 2013

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat hij ons heel goed heeft geholpen. Er zat nogal haast achter i.v.m. financieel voorbehoud en doordat hij ons duidelijk eerlijk en snel advies gaf konden wij gewoon lekker op vakantie zonder stress en gewoon genieten. Heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik zou dit kantoor zeker aanraden bij familie en vrienden.

Eric van Essen

"Heel goed bevallen eerlijk advies"

Beoordeeld op 10 september 2013

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat hij ons heel goed heeft geholpen. Er zat nogal haast achter i.v.m. financieel voorbehoud en doordat hij ons duidelijk eerlijk en snel advies gaf konden wij gewoon lekker op vakantie zonder stress en gewoon genieten. Heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik zou dit kantoor zeker aanraden bij familie en vrienden.

Eric van Essen

"Vriendelijk, kundig, betrouwbaar"

Beoordeeld op 7 september 2013

Voor een eerlijke prijs werden we van goed en betrouwbaar advies voorzien waarbij heel gericht gekeken werd naar onze situatie en wensen. Omdat hij alleen werkt heb je altijd direct contact wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ook kijkt hij niet alleen naar de hypotheek maar ook naar alle verzekeringen niet je wel of juist niet nodig hebt.

Anoniem

"Vriendelijk, kundig, betrouwbaar"

Beoordeeld op 7 september 2013

Voor een eerlijke prijs werden we van goed en betrouwbaar advies voorzien waarbij heel gericht gekeken werd naar onze situatie en wensen. Omdat hij alleen werkt heb je altijd direct contact wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ook kijkt hij niet alleen naar de hypotheek maar ook naar alle verzekeringen niet je wel of juist niet nodig hebt.

Anoniem

"prima beargumenteerd advies"

Beoordeeld op 3 september 2013

prima advies, belicht meerdere opties. beschrijft goed de risico's van de verschillende mogelijkheden. Werkt snel en komt afspraken goed na. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast werd er meegedacht over zaken die niet direct binnen het advies vielen.

Anoniem

"prima beargumenteerd advies"

Beoordeeld op 3 september 2013

prima advies, belicht meerdere opties. beschrijft goed de risico's van de verschillende mogelijkheden. Werkt snel en komt afspraken goed na. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast werd er meegedacht over zaken die niet direct binnen het advies vielen.

Anoniem

"Duidelijke uitleg, erg behulpzaam"

Beoordeeld op 30 augustus 2013

***nam rustig de tijd om alles duidelijk toe te lichten, reageerde altijd snel op e-mails en heeft erg zijn best gedaan om alles snel geregeld te krijgen.

Dion Coumans

"Duidelijke uitleg, erg behulpzaam."

Beoordeeld op 30 augustus 2013

***nam rustig de tijd om alles duidelijk toe te lichten, reageerde altijd snel op e-mails en heeft erg zijn best gedaan om alles snel geregeld te krijgen.

Dion Coumans

"Vriendelijk, voordelig, geinteresseerd"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

****** levert zijn diensten voor een goede prijs, die hij van tevoren toelicht. Hij werkt efficient, klantgericht en is betrokken bij de klant. Communicatie via telefoon en email werkt perfect, en hij neemt zeer snel contact op als je vragen hebt. Bij de aanschaf van ons eerste huis heeft hij ons erg geholpen, en ook advies gegeven op andere vlakken dan puur de hypotheek. Goede service voor een betaalbare prijs dus.

van Gelswijk

"Persoonlijk, open en eerlijk advies"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

Bij "Het FinancieelAdvies" van **** zijn we uitstekend begeleid in de keuze van hypotheek. Zijn ruime ervaring en parate kennis, zorgden voor prettige gesprekken. Veel tijd en ruimte (zelfs tijdens vakantie) waardoor wij geen enkel oponthoud hebben ondervonden om alles af te ronden. Chapeau!

Anoniem

"Vriendelijk, voordelig, geinteresseerd"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

****** levert zijn diensten voor een goede prijs, die hij van tevoren toelicht. Hij werkt efficient, klantgericht en is betrokken bij de klant. Communicatie via telefoon en email werkt perfect, en hij neemt zeer snel contact op als je vragen hebt. Bij de aanschaf van ons eerste huis heeft hij ons erg geholpen, en ook advies gegeven op andere vlakken dan puur de hypotheek. Goede service voor een betaalbare prijs dus.

van Gelswijk

"Integere en heldere advisering"

Beoordeeld op 7 augustus 2013

Een integere vriendelijke adviseur die goed luistert en advies op maat geeft. Geen verkooppraatjes maar meedenken en goede suggesties. Vanaf het eerste contact ook helder mbt het te volgen adviestraject en kosten. Verder worden de afspraken en deadlines van het lopende dossier nauwgezet in de gaten gehouden. Al tijdens het eerste contact kreeg ik bij deze adviseur veel meer bruikbare informatie dan bij een eerder kennismakingsgesprek bij een andere adviesorganisatie.

Anoniem

"Persoonijke en fantastische "op maat" service"

Beoordeeld op 7 juli 2013

Onder een ongedwongen sfeer zonder dat je het gevoel hebt dat je van alles aangepraat wordt, je persoonlijke situatie doornemen. Daar voelden wij ons erg prettig bij. Wij hadden geen makkelijke dossier en dankzij de inspanningen van onze adviseur zijn we er doorheen gekomen en begrepen wij het ook nog. Er werd meegedacht over onze situatie en we werden gewezen op de "hobbels" en deadlines die we moesten nemen/ halen. Zonder de goede begeleiding hadden wij het niet gered op deze wijze.

W Stemerdink

"Goed advies, prettig contact"

Beoordeeld op 28 juni 2013

Ik vond het advies prettig, omdat het contact met de adviseur goed verliep. Hij luisterde naar onze vragen en we konden altijd bellen of mailen voor advies. Er was tijd om alles uit te leggen en ik heb het idee dat ik nu echt begrijp voor welk product ik heb gekozen.

Anoniem

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 31 mei 2013

Veel informatie gekregen...deskunde advies... en een leuke persoon ook nog! Was een plezier om met **** te werken.

Charissa

"verz. hypotheek bij aankoop grond en nieuwb"

Beoordeeld op 17 mei 2013

Goede, snelle service en duidelijke uitleg. We kunnen ten alle tijden met vragen terecht.

Wouter Smits

"uitgebreid en betrouwbaar advies op maat"

Beoordeeld op 13 mei 2013

***** geeft na het verzamelen van informatie een duidelijk en begrijpbaar advies. Er wordt de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en er is een engelen geduld om alles in begrijpbare taal uit te leggen en te bespreken. Er fijn en belangrijk bij het maken dan ingewikkelede keuzes.

Anoniem

"Geweldig advies in alle fasen van het proces"

Beoordeeld op 6 mei 2013

Het advies betrof een hypotheek voor een vrij kavel, waar we zelf een huis voor laten ontwerpen. Bepaald geen standaard pakket. In alle uitzonderingssituaties waar we ons in begaven stond ****ons met raad en daad terzijde. Geen moeite was te veel om te zorgen dat we ons doel zouden bereiken, met uiteindelijk het gewenste resultaat!

Allard en Josine


"eerlijk goed en dienstverlenend"

Beoordeeld op 2 mei 2013

Wij kijken met een goed gevoel terug naar onze aankooptraject waarbij *****ons op een transparante en dienstverlenend heeft begeleid in het financieren van ons huis. deskundig en eelijk

K. Kadiri

"goed en persoonlijk advies op maat"

Beoordeeld op 2 mei 2013

Het finacieel advies heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis en kijkt naar alle facetten die daarmee samen gaan. Het was vooral erg persoonlijk, betrokken en op maat. We hebben samen gekeken naar de meest optimale constructie.

Menno Lecocq

"duidelijk verhaal"

Beoordeeld op 8 april 2013

Voor de aankoop van een ander huis zijn wij bij dit kantoor geweest. We zijn vriendelijk ontvangen en we hebben een goed en duidelijk advies gekregen.

Anoniem

"goed en betrouwbaar"

Beoordeeld op 31 maart 2013

Goed advies ontvangen omtrent hypotheken en verzekeringen, neemt alle tijd. Erg prettig

Scheffer

"Uitgebreid en volledig advies"

Beoordeeld op 24 maart 2013

Veel kennis van zaken, ook voor advies op maat. Vriendelijke en persoonlijke benadering met actief meedenken voor de best passende hypotheek. Aangenaam samengewerkt.

Anoniem

"uuitstekend geadviseerd"

Beoordeeld op 3 februari 2013

In een moeilijke situatie heeft *****er voor gekozen om ons toch te blijven ondersteunen in de aankoop van ons huis.

Schriel

"Uitstekende service"

Beoordeeld op 27 januari 2013

Deze persoon geeft uitgebreid, helder en inzichtelijk advies. Denkt in alles mee, wat erg prettig is als je geen enkele ervaring hebt met het aankopen van een woning en alles wat daarbij komt kijken.

M. Wegman

"Prima advies"

Beoordeeld op 26 januari 2013

Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en we zijn op een professionele manier geholpen

Janssen J.

"Advies waar je wat mee kunt"

Beoordeeld op 14 december 2012

Helder, duidelijk, meedenkend.....advies op maat. Neemt de tijd om op je persoonlijke situatie een passend advies te geven, wat evenwel duidelijk en helder is voor de klant. zeker een aanrader.

Alex Savic

"zeer tevreden over dienstverlening"

Beoordeeld op 18 november 2012

Zeer vriendelijk, begrijpelijk uitgelegd, betrouwbaar, snelle en goede dienstverlening

yct ebbers

"zie hieronder"

Beoordeeld op 12 november 2012

lage drempel;toegankelijk; goed advies; fijn, gemakkelijk contact

Truus van Dijck


"Persoonlijk, betrokken, goed bereikbaar"

Beoordeeld op 8 november 2012

Ik raad de hypotheekadviseur *****van www.hetfinancieeladvies.nl ten zeerste aan. Voornamelijk over de uitleg, de betrokkenheid, en de bereikbaarheid zijn wij zeer tevreden. We hebben ***** gevonden via independer.nl waar hij de eerste plaats vervulde als beste hypotheekadviseur in de regio Nijmegen. Vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we hem konden vertrouwen, en dat vonden wij erg belangrijk. Een aanrader dus!

SJC Boshoven

"Duidelijk, pragmatisch, denkt mee met de klant."

Beoordeeld op 29 augustus 2012

Dit kantoor heeft mij heel goed geholpen. Ik kreeg duidelijke uitleg, de adviseur was heel goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoord op vragen. De adviezen waren eerlijk en werden goed toegelicht.

Anoniem


"prima buro voor to the point advies"

Beoordeeld op 6 juli 2012

**** combineert goed advies met menselijk inlevings vermogen.

Anoniem


"uitstekend advies"

Beoordeeld op 15 juni 2012

Ik kan het kantoor aanbevelen (heb ik zelfs al gedaan) omdat er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en informatie en er goed wordt meegedacht over wat in mijn persoonlijke situatie verstandig is. ***** neemt alle tijd om iets uit te zoeken of uit te leggen en weet dat ik begrijpelijke taal voor leken te doen. Heb de keuze voor de beste hypotheek en daarbij te zetten stappen met volste vertrouwen aan hem overgelaten.

Anoniem

"Prima advies, goede kennis van producten"

Beoordeeld op 3 mei 2012

Dit kantoor heb ik inmiddels al aanbevolen bij meerdere mensen vanwege de tevredenheid over dit kantoor en het advies.

Francis Jansen

"snel, objectief advies"

Beoordeeld op 26 april 2012

************ is een hele vriendelijke adviseur met geduld en staat vrijwel meteen klaar om vragen (email - telefoon - persoonlijk) te beantwoorden.

Ralph van Zon


"Klantvriendelijk, adequaat,"

Beoordeeld op 19 april 2012

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de alles duidelijk en met geduld uitgelegd wordt. Geen wollig taalgebruik en een vlotte afwikkeling.

Mathijs Gottenbos

"Uitstekend! Duidelijk en goed advies/communicatie"

Beoordeeld op 26 maart 2012

Wij kunnen het kantoor zeer zeker aanbevelen. Zeer deskundige aanpak en sluitend advies op basis van de persoonlijke situatie en (toekomstige) wensen. Er wordt meegedacht en transparant inzicht gegeven in de mogelijkheden, maar ook de kosten. De begeleiding houdt niet op na het advies. Ook de nazorg is uitstekend. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Anoniem

"duidelijk advies, integer, aimabel, slim"

Beoordeeld op 29 februari 2012

Hetfinancieeladvies wordt gerund door *****, een heel degelijke en vriendelijke adviseur met een goed vermogen om zich in te leven in de klant, helder weer te geven (waarom) welke keuzes bij het afsluiten van een hypotheek verstandig zijn. We hebben dankzij hem het vertrouwen gekregen dat we een heel goede hypotheek hebben afgesloten.

Dick Grievink

"Professioneel advies met oog voor de klant"

Beoordeeld op 23 september 2011

Op een betrouwbare manier geholpen met advies. Oog voor persoonlijke omstandigheden en ruim voldoende ondersteuning om tot een afgewogen keuze te komen.

Gérard Platenburg


"Zeer klantvriendelijk."

Beoordeeld op 27 juli 2011

Hij vertelt uitgebreid over de mogelijkheden, hij luistert goed naar onze wensen. Hij neemt de tijd die voor ons nodig is. Zeer klantvriendelijk. Eerlijk en open. Hij is goed bereikbaar. Goede service ook nadat we vragen hadden toen de hypotheek afgesloten was.

Anoniem


"Goed, duidelijk advies en persoonlijke aanpak"

Beoordeeld op 18 juni 2011

***** heeft ons als starters goed geadviseerd. Snelle service, de hypotheek was zeer snel helemaal rond. Daarnaast is het geen probleem om hem nog even te bellen voor iets. De persoonlijke aanpak beviel ons zeer goed. We hebben hem inmiddels aanbevolen bij iemand anders, die ook naar uiterste tevredenheid wordt geholpen.

Anoniem

"Een fantastische adviseur!"

Beoordeeld op 11 mei 2011

Omdat ik buitenlander ben, hebben wij het moeilijk gehad met de regeling van onze hypotheek. Wij zijn tijdens het proces met alle sorten uitzonderingen en belemmeringen geconfronteerd. Het voelde vaak hopeloze. Maar gelukkig ***** heeft nooit opgegeven. Hij bleef hard aan het werk tot wij eindelijk bij de notaris zaten. Hij heeft meegedacht, was altijd positief en vriendelijk. En ook geduldig (om alles voor mij, de tourist, uit te leggen). Zijn doel is duidelijk om de situatie, wensen en behoeften van zijn klant zo goed mogelijk te begrijpen en de beste oplossing voor hen te vinden. Ik vind ook heel leuk zijn manier om te werken. Hij gaat geen obscuur deals met verzekeraars of geld verstrekkers maken. Alles is duidelijk, open en eerlijk.

Yanne L Veronneau

"Uitstekend advies, zeer tevreden."

Beoordeeld op 30 april 2011

Ik ben erg goed geholpen door ****** van HetFinancieelAdvies.nl. Ik heb een nieuw huis gekocht. ***** heb ik om advies gevraagd en hij heeft heel helder de voor en nadelen op een rijtje gezet. Hierbij kwam niet alleen de rente aan bod, maar ook de voorwaarden van de verscheidene geldverstrekkers. Op basis daarvan heb ik een goede keuze kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over de hypotheek die ik heb afgesloten. ******* was open over de afsluitkosten, waardoor ik ook een goed gevoel heb, en tevreden ben, over prijs-kwaliteitverhouding van het advies. Ik kan hem daarom iedereen aanraden.

Snelting

"Zeer zeker aan te bevelen!!!"

Beoordeeld op 27 april 2011

Zeer fijne samenwerking. Je hebt gelijk het idee dat je met een vakman te maken hebt, die alles heel duidelijk uit kan leggen, alle tijd voor je neemt, en ook een zeer goed advies kan geven (veruit de beste hypotheek kwam er hier uit, na vergelijking met meerdere adviseurs), zonder het idee te hebben dat je iets opgedrongen krijgen. Zelfs 's morgens vroeg kon ik hier nog terecht om toch de hypotheek nog op tijd rond te krijgen. Ook geen verrassingen qua kosten, alles lekker duidelijk. Kortom, zeer zeker aan te bevelen!!!

Anoniem


"Persoonlijk, geinteresseerd, reeel, vakkundig"

Beoordeeld op 25 april 2011

Als twee leken hebben we advies gezocht bij het financieren van onze verbouwing. Op advies van familie hebben we ***** benaderd, een afspraak was snel gemaakt! ***** heeft goed geluisterd naar onze wensen, en naar onze mogelijkheden. Daarna is hij gaan uitzoeken hoe en waar we het beste onze nieuwe hypotheek en alle verzekeningen eromheen koneden finacieren. Dat was nogal een puzzel. Hierbij heeft hij secuur gekeken naar scherpe rente en goede voorwaarde. Daarnaast zijn we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. ***** heeft tijdens het hele traject de tijd en moeite genomen om elke keer in "Jip en Janneke taal" de nieuwe situatie uit te leggen. Zelf als het nog een tweede of derde keer nodig was.... We hebben ***** als zeer kundig maar ook eerlijk en reeel ervaren. We hebben zijn kaartje al aan meerdere mensen doorgegeven. Al met al dus een aanbeveling!

Fam Dakilwadjir-Hoogenberk

"Goed en klantgericht advies"

Beoordeeld op 20 april 2011

Voor onze hypotheek wilden wij onder dezelfde voorwaarden van de huidige hypotheek een nieuwe hypotheek afsluiten. Aangezien deze niet meer vertrekt werd, heeft ****** het voor elkaar gekregen om dit buiten de standaard hyptoheekapplicaties om te regelen. Dus hiermee heeft Het Financieel Advies laten zien ook buiten de standaard hypotheken om een goede en klantgerichte oplossing te bieden.

Hugo

"To the point en proactief"

Beoordeeld op 17 april 2011

Vriendelijke benadering en bereid alles toe te lichten. Voornaamste is dat hij het beste product wilde leveren wat bij ons paste. Heeft ivm naderende renteverhoging moeite gedaan onze offerte op tijd rond te krijgen en dat is gelukt.

H. Vermeer


"Vertrouwd, duidelijk en deskundig"

Beoordeeld op 14 april 2011

Ik kan dit kantoor ten zeerste aanbevelen bij iedereen die de grote stap gaat maken om een huis te kopen. ****** neemt je op een prettige manier mee in het proces, is deskundig, ik heb geen moment getwijfeld aan zijn advies. Hij onderhoudt regelmatig contact over de gang van zaken, en is duidelijk over welke acties er nog lopen. Ik kan niet ander zeggen dan een zeer pretttige samenwerking! Bedankt voor alles!

Lindy Bergmans

"duidelijk, vrijblijvend"

Beoordeeld op 13 april 2011

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat hij vrijblijvend advies geeft, niet gebonden aan bank of maatschappij en duidelijk is wat de consequenties zijn van de te ondernemen stappen.

Anoniem

"Helder advies, géén poespas"

Beoordeeld op 12 april 2011

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Géén gladde, zaken praatjes maar een helder advies en uitleg daarbij. Hypotheek op maat gekregen en bij vragen altijd bereid om ons (zeer geduldig) uitgebreid uitleg te geven. Zeker een aanrader voor starters die moeite hebben met de ingewikkelde hypotheek materie. Je doet (waarschijnlijk) de belangrijkste aankoop in je leven wat voor ons toch behoorlijk spannend was/is. Het Financieel Advies heeft er voor gezorgd dat we nu geen twijfels of angsten hebben of alles wel haalbaar is voor ons. We kunnen nu pas echt genieten van de aankoop van ons (nog te bouwen) woning. Eerlijk, transparant, service op maat! Gerjan en Vivika Oostenrijk

Gerjan en Vivika Oostenrijk


"Goed, helder en deskundig advies"

Beoordeeld op 16 februari 2011

Het belangrijkste vind ik dat een adviseur deskundig en eerlijk is en dat heb ik bij hem ervaren

Anoniem


"Goed integraal advies, heldere uitleg"

Beoordeeld op 19 januari 2011

Adviseur neemt echt de tijd, spreek alles goed door en is niet te beroerd om ook kritische opmerkingen te plaatsen. Alle opties zijn goed bekeken en doorgelicht. Al met al een zeer goed advies.

Andre

"Prettige sfeer, goed advies."

Beoordeeld op 9 januari 2011

Gesprekken vonden plaats in een open, prettige sfeer en er werd de tijd genomen. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Het advies is op maat en voldoet aan mijn wensen.

Anoniem

"Goed en zakelijk"

Beoordeeld op 6 januari 2011

Overzichtelijke en zakelijke manier van advies geven. Kostenplaatje zonder verrassingen achteraf. Advies zoals het hoort. Goed resultaat.

Anoniem

"Zeer goed persoonlijk en onafhankelijk advies."

Beoordeeld op 13 december 2010

Prima advies en hulp bij het afsluiten van een hypotheek tbv de aankoop van ons droomhuis! Betrokken, enthousiast, neemt de tijd, denkt mee maar ook verder. Helder en onafhankelijk. Kortom echt een aanrader!

Anoniem

"Prima advies goed toegespitst op onze situatie"

Beoordeeld op 24 november 2010

Ik kan het kantoor adviseren omdat ze goed luisteren en de informatie verwerken tot een helder en bruikbaar advies.

Anoniem

"Fantastisch advies"

Beoordeeld op 23 november 2010

******** neemt de tijd, luistert naar je wensen en bespreekt verschillende opties (in duidelijke taal) die bij jouw situatie passen. Hij heeft ons enorm geholpen met het oversluiten van onze hypotheek en aanvraag van een bouwdepot. Een echte aanrader!

Anoniem

"Helder verhaal, transparant, oog voor onze wensen"

Beoordeeld op 23 november 2010

Er is ons helder uitleg gegeven over de mogelijkheden, en we hebben het idee dat we een gunstige hypotheek hebben afgesloten, die aansluit bij onze wensen.

Anoniem

"Een zeer goed advies op maat"

Beoordeeld op 23 oktober 2010

****** luistert goed, legt goed uit hoe hij werkt en is erg klantgericht. Hij is heel transparant over zijn tarief en geeft een erg goede schatting wat het gaat kosten. Hij legt goed de voordelen en nadelen als deze er al zijn van zijn advies

Anoniem


"Helder advies op maat"

Beoordeeld op 12 oktober 2010

********** brengt op een no-nonsense wijze zijn advies uit. Hij blijft altijd zoeken naar een optimaal advies. Zijn vergoeding staat vooraf vast en is dus niet afhankelijk van de hoogte van het hypotheekbedrag. Hij werkt voor zichzelf en is niet gebonden aan een bank oid.

Anoniem

"Helder en eerlijk"

Beoordeeld op 13 augustus 2010

Geen fratsen maar helder advies waar je wat aan hebt.

Anoniem

"Klantvriendelijke ontzorgende adviseur"

Beoordeeld op 28 juni 2010

Adviseur onderscheidt zich door goed te luisteren, onafhankelijk eerlijk advies te geven en ons de zorg tav de papierwinkel echt uit handen te nemen. Werkt snel, bewaakt de planning goed en is altijd bereikbaar. Afspraken in de avonduren aan huis is ideaal. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Absoluut een aanrader als hypotheekadviseur.

Bart

"Goed advies"

Beoordeeld op 14 mei 2010

Ben zelf behoorlijk op de hoogte, maar adviseur kwam met ideëen en adviezen waar ik zelf nog niet aan gedacht had; zeer deskundig. Duidelijk dat deze adviseur niet zijn eigen beurs wil spekken, maar het voor mij beste hypotheekadvies gaf. Ook de 1e vrijblijvende adviezen zeer positief. Krijg geen contract opgedrongen, maar voldoende bedenktijd om de juiste keuze te maken; en dat is gelukt. Kortom: Pluim!

Anoniem


"Zeer persoonlijk, onafhankelijk, compleet advies"

Beoordeeld op 16 maart 2010

Ik kan het adviesbureau met volle vertrouwen aanbevelen, omdat het als onafhankelijk bureau zeer persoonlijk een volledig en voordelig advies zal geven.

BPH Jansen


"Betrouwbaar, duidelijk, klantvriendelijk, eerlijk"

Beoordeeld op 13 maart 2010

Ik kan ********* en het kantoor "Het Financieel Advies" volop aanbevelen. Hij werkt onafhangig van de hypotheekverstrekkers, werkt naar keuze ook op uurtarief (en heeft dus GEEN eigen belang om je een zo hoog mogelijke hypotheek aan te praten..) en heeft grote kennis van zaken. Hij heeft alle tijd genomen om de details uit te leggen en gaaf voldoende achtergrond informatie om een fundeerde beslissing te nemen, allemaal in een zeer ontspannen sfeer. Hij gaf ons goed advies en begeleidde ons tijdens de hele aankoop. Okee, de negatieve dingen: er had bestwel een schilderij aan de grote witte muur in zijn kantoor mogen hangen.) We zijn erg blij dat wij bij hem terecht zijn gekomen, via vrienden trouwens; zei konden hem toen al zeer aanbevelen. (En nee, ik krijg niets betaald om dit lof lied te schrijven.)

Clemens Horn

"Waardevol advies van vertrouwenswekkende adviseur"

Beoordeeld op 5 maart 2010

Luistert goed naar klanten, geeft advies op maat. Geeft ook goed meerdere opties aan en geeft daarbij duidelijke adviezen, zonder te 'pushen' Eindelijk een betrouwbare financieel adviseur gevonden. Zal hem zeker aanraden.

S. van der Maden

"Fantastisch advies"

Beoordeeld op 1 maart 2010

Adviseur is zeer betrouwbaar en kan zich goed verplaatsen in de situatie van de koper. Realistisch advies, goede uitleg en goede service.

Heleen Vermeulen

"Super! Helder en duidelijke uitleg."

Beoordeeld op 28 februari 2010

*********** heeft ons alles duidelijk en geduldig uitgelegd tot wij alles begrepen. Verder blinkt hij uit in goede, snelle en flexibele service.

Anoniem

"Duidelijk en goed advies(op maat)"

Beoordeeld op 28 februari 2010

Meerdere opties door genomen, goed en duidelijk advies. Daarbij ook veel rompslomp uit handen nemend. Wat wij ook als zeer positief ervaarde was het zelf komen kijken naar het gekochte pand en daarbij dus een beter en helder beeld hebbend bij wat wij voelen en wilde bereiken met de hypotheek wens en uit eindelijk de verbouwing / aanpassing.

Wolff D.J.J.A

"Eerlijk en goed advies"

Beoordeeld op 28 februari 2010

********* heeft ons uitgestekend geadviseerd met veel persoonlijke aandacht en service.

Anoniem

"Geen praatjes, maar eerlijk, open en betrouwbaar"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Ik heb een uitstekend advies gekregen. Alle kosten, risico's en mogelijkheden werden zeer helder en duidelijk voorgelegd. Hij weet complexe zaken eenvoudig uit te leggen, is enthousiast en ernstig als het nodig is. Ik ben er na 4 jaar (dus inclusief crisis) nog steeds van overtuigd dat hij voor mij de best mogelijke hypotheek heeft geregeld.

Anoniem

"Persoonlijk, eerlijk en duidelijk advies"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Dhr. ********* heeft alle tijd genomen om alles voor ons uit te zoeken en uit te leggen. Hij heeft aan de hand van onze mogelijkheden en wensen gezocht naar een hypotheek die goed bij ons past. Hij heeft ons vertrouwen kunnen geven in onze keuze om een huis te kopen.

G.O.J. Helmich

"Vertrouwd"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Hij geeft je veel vertrouwen. Legt alles rustig uit. Is altijd bereid om vele zaken voor je uit te zoeken.

P Tilma


"Erg gemotiveerd en gedreven"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Om een zo goed mogelijk advies te geven. Heeft veel oog voor de persoonlijke situatie en denkt erg mee om de beste optie te vinden; dit in grote tegenstelling tot de Rabobank waar ik eerder zaken mee deed. Ik heb inmiddels al dit kantoor aan anderen aanbevolen. Ik ben er zelf ook aan gekomen op persoonlijk advies van een ander.

Anoniem

"Vriendelijk, meedenkend, realistisch en leuk!"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Vol lof over adviseur + adviezen. Neemt uitgebreid de tijd voor je. Aardig en geduldig.

Stefanie Schellekens

"Zeer vakkundig en onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Alle tijd voor ons en altijd telefonisch bereikbaar. Zelfs tijdens zijn vakantie. Geweldig gewoon.

Anoniem


"Persoonlijk, open en eerlijk advies"

Beoordeeld op 30 november -0001

Bij "Het FinancieelAdvies" van **** zijn we uitstekend begeleid in de keuze van hypotheek. Zijn ruime ervaring en parate kennis, zorgden voor prettige gesprekken. Veel tijd en ruimte (zelfs tijdens vakantie) waardoor wij geen enkel oponthoud hebben ondervonden om alles af te ronden. Chapeau!

Anoniem

"Aankoop eerste koopwoning"

Beoordeeld op 30 november -0001

De adviseur nam echt de tijd om mij als starter mee te nemen in het proces, waardoor het makkelijk werd en ik overzicht kon behouden. De adviseur was altijd beschikbaar voor vragen.

Anoniem

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 30 november -0001

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je te informeren over de verschillende mogelijkheden mbt hypotheken (in ons geval van toepassing). Uiteindelijk was het geheel aan ons om te kiezen uit de verschillende vormen en aanbieders, maar met ***** uitleg over de verschillen hebben we een keuze gemaakt waar we ons uiterst comfortabel bij voelen. Advisering vindt informeel en gemoedelijk plaats, ****** is goed bereikbaar en neemt je een hoop zorg uit handen.

Tim


"betrouwbaar, altijd bereikbaar en vriendelijk"

Beoordeeld op 30 november -0001

De adviseur is altijd bereikbaar, dit is een zeer positief punt voor ons want wij werken allebei. daarnaast is hij erg vriendelijk in zijn toenadering en begeleid hij het proces heel erg goed. is makkelijk in zijn uitleg en dat is vooral handig bij starters.

Tim en Arda

"<Geen>"

Beoordeeld op <Geen>

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht