Wie u voor gingen

Sinds 2004 heeft het Financieel Advies al meer dan duizend hypotheken geregeld voor zijn klanten. Wij vinden het belangrijk dat jij als onze klant, ons advies en hulp als zeer prettig en persoonlijk ervaart en adviseren en ondersteunen graag op alle punten waar jij dat prettig vindt.

Dat onze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt wordt bewezen op Independer. Hier is Het Financieel Advies in  2017, 2016, 2015, 2014 en 2013 als beste hypotheekadviseur beoordeeld. Vanaf 2018 is Independer gestopt met het uitroepen van het beste hypotheekkantoor.

Bekijk hier enkele beoordelingen of voeg een eigen beoordeling toe wanneer wij je hebben geholpen met een of meer financiële producten.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 mei 2024

We hebben meerdere gesprekken gehad met Guido over onze eerste hypotheek. Guido heeft ons begeleid in het gehele proces. Het eerste gesprek vond plaats in mei 2023 en laatste gesprek in mei 2024. Vele huizen hebben wij bezichtigd en met elke vraag konden we bij Guido terecht. Hartsikke fijne samenwerking!

MM

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 mei 2024

Rustig, geduldig, legt alles goed uit (ook een tweede of derde keer), geeft goed advies en motiveert zijn keuze.

lies

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 mei 2024

Janneke (en het team van Het Financieel Advies) heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Het advies was deskundig en empatisch - Janneke nam uitgebreid de tijd voor ons en nam onzekerheden weg.

Fabian

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 mei 2024

Hele vlotte reacties, nam de tijd alles goed door te nemen. Erg plezierige samenwerking

Fela

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 mei 2024

Guido heeft me goed begeleid bij de koop van mijn eerste woning. De communicatie hierbij verliep prettig en snel, hij nam me stap voor stap mee door het proces en gaf duidelijk aan wat ik hierbij kon verwachten, of wat van mij verwacht werd.

M.S. 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 mei 2024

In januari hebben we contact opgenomen met het Financieel Advies vanwege de aankoop van een nieuw huis en verkoop van ons huidige huis. Het was erg prettig dat er snel een afspraak gepland kon worden. Janneke hielp ons goed. Ook konden we haar tussendoor bellen of mailen met vragen. Heel fijn, want daar hadden we, zeker in het begin, grote behoefte aan. Janneke is vriendelijk, toegankelijk en geeft ons goed advies, ook over de risico’s. Kortom: al met al een aanrader om naar het Financieel Advies te gaan!

Eline

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 april 2024

Janneke is duidelijk in haar verhaal. Neemt je mee van A tot Z zodat het verhaal meteen duidelijk is. Is vriendelijk, geeft de ruimte tot het stellen van vragen en beantwoord deze prima. Vraagt ook goed door naar onze behoeftes We zijn weer up to date met onze hypotheek. Kortom zeer tevreden.

EB

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 29 april 2024

Guido nam de tijd om met mij naar mijn financiële situatie te kijken. Hij is nauwkeurig, rustig, kundig, goedlachs en vriendelijk.Ik ging in mijn eentje voor de eerste keer een huis kopen. Dat vond ik best spannend. Guido wist mij hierin goed te begeleiden, vertrouwen te geven. Tevens was het kantoor goed bereikbaar. Het contact was dusdanig prettig dat ik later ook mijn verzekeringen bij het financieel Advies heb afgesloten.

Els

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 april 2024

Wij hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren en zijn erg blij met het advies en de hulp voor ons bouwdepot.

Nuy & Armel

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 april 2024

Behulpzaam, kennis van zaken en prettig in de omgang.

Wout

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 april 2024

Prettige gesprekken. Deskundig advies. Bij deze hypotheekadviseur teruggekomen na aankoop 1e huis voor advies aankoop 2e huis.

Roel

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 april 2024

Zeer tevreden met het advies van Guido. Allesomvattend, recht door zee, transparant en dacht verder mee dan te verwachten. Hierdoor niet alleen geld bespaard maar ook een beter plan voor de langere termijn. Ik kan het ‘het financieel advies’ van harte aanbevelen.

J

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 april 2024

Duidelijk/ betrouwbaar/ vriendelijk en snelle service

Gva

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 21 maart 2024

Ik heb heel goede ervaringen met Het Financieel Advies, ik ben heel vriendelijk, rustig en duidelijk geholpen. Janneke heeft mij meegenomen door elke stap van het hypotheek proces, heel fijn als alleenstaande starter.

Anne 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 februari 2024

Goed bereikbaar en reageert snel. Door het snelle handelen van Janneke waren wij in staat om heel snel zekerheid te krijgen en op korte termijn een hypotheek te organiseren.

Michel 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 februari 2024

Janneke dacht goed met mij mee, ze was duidelijk in wat er van mij verwacht zou worden en welke mogelijkheden in zou hebben bij de aankoop van mijn woning.

Meijer

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 januari 2024

Deskundige, persoonlijke en volledige begeleiding bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Janneke was laagdrempelig bereikbaar en nam alle tijd voor het beantwoorden van onze vragen tot alles voor ons duidelijk was.

Ruben en Lisanne

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 januari 2024

Guido gave us full support throughout the entire process of buying our first home, his recommendations were always very acccurate. If in the future I decide to get a new property, without doubt I will choose him and his team of colleagues again. 100% recommended!

Vanessa

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 januari 2024

Janneke heeft ons ontzettend goed geholpen met het afsluiten van een hypotheek. Ze is deskundig, vriendelijk en we konden altijd met al onze vragen bij haar terecht. Daarnaast is ze alert op veranderingen en speelt ze daar goed op in, zodat wij als klant altijd op de hoogte waren van het best passende aanbod.

Guus en Inger

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 15 januari 2024

Janneke neemt de tijd voor het gesprek en beantwoordt vragen gedurende het aankooptraject (via de mail) snel en volledig, ook als ik veel en moeilijke vragen stelde. Ook de andere medewerkers reageren snel en vriendelijk.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 december 2023

Goede, persoonlijke, complete en vooral ook zeer snelle begeleiding in het afsluiten van een hypotheek."Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 29 december 2023

Laagdrempelig te bereiken, betrokken. Deskundig advies en goede service.

Merel 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 december 2023

Wij hebben verschillende digitale afspraken (groot voordeel gezien wij niet in Nijmegen wonen) gehad met Janneke. Zij heeft al onze vragen over het afsluiten van onze eerste hypotheek voor een nieuwbouwwoning kundig beantwoord. Ze is erg geduldig en prettig om mee te schakelen.

Michelle 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 december 2023

Als starters op de woningmarkt konden wij wel goed advies gebruiken. Guido en zijn team waren altijd bereikbaar voor ons en onze persoonlijke en belangrijke vragen, en hij nam alle tijd voor ons. Deze ingewikkelde tijd om een huis te kunnen kopen was nog uitdagender i.v.m. gezinsuitbreiding tijdens dit proces. Desondanks was ik nooit onzeker of gestrest omdat ik in goede handen was bij Het Financieel Advies. Ook heeft Guido een uitgebreid netwerk van vakmensen die nodig zijn tijdens het kopen van een huis, dit gaf een uitgebreid en comfortabel gevoel. Al met al een waardevolle ervaring en ik ben erg dankbaar dat we dit proces met succes hebben kunnen afsluiten met ons eerste koophuis.

Jeske 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 december 2023

Guido and his colleagues helped and adviced us get a mortgage and insurance. Because we needed to get a morgage quickly, they arranged everything in a short amount of time. This worked out well for us. All in all we are very pleased with their service and we recommend HetFinanceelAdvies!

M.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 2 december 2023

Hele fijne communicatie. Korte lijntjes, snel antwoord, persoonlijke aandacht. Guido en Janneke denken echt met ons mee en blijven vriendelijk en geduldig. We hebben advies gehad over het verkennen van een financieel plan, een 'gewone' hypotheekaanvraag (toch een spannend traject) en bij het regelen van onze overlijdensrisico en andere verzekeringen. We hebben Het Financieel Advies al aan een paar andere vrienden aangeraden en zouden de volgende keer dat het voor onszelf nodig is ook weer bij ze aankloppen.

Coen en Ileana

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 november 2023

Duidelijk advies en snelle hulp bij een spoedgeval!

Anoniem 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 november 2023

Gebruik duidelijke taal. Komt kundig en zeer vriendelijk over. Doet het erg snel. Ik had geen zorgen dat het niet zou lukken. Ik kon rustig wachten nadat ik alle papieren had aangeleverd. Communicatie was helder. Gewoon top!

David 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 november 2023

Zo biedt je service op de juiste manier aan. Ik heb voor de aankoop van mijn eerste eigen huis met hetfinancieeladvies.nl mogen werken. De ervaring is uiters positief. Guido en zijn team hebben twee aspecten hoog in het vaandel staan:1. Service: je hoeft nergens aan te denken, het traject wordt volledig georganiseerd en wat van jou verwacht wordt is glashelder.2. Betrokkenheid: je weet zeker dat je op de hoogte wordt gebracht zodra er in de markt ontwikkelingen zijn. Het moet goed zijn voor de klant. Ik beveel hetfinancieeladvies.nl ten zeerste aan.

Gijs 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 november 2023

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam geholpen, Complimenten!

Stijn"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 oktober 2023

Wij zijn goed en gedegen geholpen door Guido en Janneke. De voorlichting was goed en ook namen zij alle ruimte voor het beantwoorden van onze vragen. Bovendien was het contact goed, en waren zij goed bereikbaar.

Anoniem "Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 26 oktober 2023

Zeer behulpzaam persoon, alles goed voor ons geregeld.

Chris

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 oktober 2023

Goede uitleg, snelle reacties. Fijn begeleiding bij de aankoop van ons eerste huis.

FT 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 oktober 2023

Makkelijk benaderbaar, duidelijk in de communicatie, niet alleen in jargon.Neemt de tijd om een goede keuze te maken en geeft uitleg over de mogelijkheden

Joost 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 oktober 2023

Eerlijk en kundig advies en een hele prettige werkwijze.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 september 2023

Goed advies, uitstekend bereikbaar, ook eventueel vragen kunnen stellen bij collega’s en meteen antwoord, echt top!

Karin

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 26 september 2023

Prettig contact gehad met Janneke. Vlot, vriendelijk en kennis van zaken!

Tessa

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 21 september 2023

Dit is onze tweede ervaring bij het Financieel Advies en wederom zijn we heel goed geholpen. Guido heeft ons uitgebreid geadviseerd en kon de ingewikkelde materie ook goed in lekentaal uitleggen. In het advies was niet alleen aandacht voor de hypotheek maar ook voor het hele financiële plaatje na de verhuizing (hoeveel kunnen we nog sparen, wat worden onze vaste lasten, hoe werkt het bouwdepot en waar moeten we rekening mee houden met de belastingaangifte). Ook onze vragen buiten de adviesgesprekken werden vaak dezelfde dag nog beantwoord.Wij zijn super tevreden en hebben de contactgegevens van het financieel advies al aan verschillende vrienden doorgegeven!

Stef en Lotte

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 20 september 2023

Janneke was behulpzaam, dacht goed met ons mee en was pro actief.

S. en R.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 september 2023

Fijn contact, snelle antwoorden en voldoende ruimt voor vragen.Mijn partner en ik hebben beide zeer weinig verstand van financiële zaken, om deze reden was het enorm prettig om een adviseur aan onze zijde te hebben die met ons door het proces van hypotheek verstrekking doorliep.

H. K.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 augustus 2023

Vanaf het eerste moment een fijne ervaring gehad bij Janneke. Ze was zeer deskundig, en altijd bereid om ons dingen uit te leggen. Daarnaast goed bereikbaar, en stond altijd voor ons klaar. Ze dacht met ons mee, maar liet de uiteindelijke keuze bij ons. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijk, betrouwbaar en professioneel financieel advies.

Nando Habraken

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 juli 2023

Prettige en deskundige adviseur die ons heeft geholpen in de afweging om tot de beste hypotheek te komen. Denkt mee en helpt je op weg in de soms taaie materie.

John

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 juli 2023

Guido zet echt een stapje extra om je hypotheek rond te krijgen! hij denk in mogelijkheden en heeft korte lijntjes met de hypotheekverstrekkers.

Rik

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 juli 2023

Als starters met studieschuld was het erg overweldigend om op zoek te gaan naar een huis. Janneke heeft alles duidelijk uitgelegd en de verschillende mogelijkheden samen met ons doorgenomen. ze gaf zowel uitleg over onze keuze mogelijkheden als ook advies en tips.

Hanna

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 9 juli 2023

Ik vond de gesprekken met Guido erg prettig. Hij dacht goed mee, en hij reageerde en handelde steeds snel waardoor de hypotheekaanvraag vlot verliep.

WAB 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 juli 2023

Vakkundig, zeer flexibel, denkt mee op je eigen niveau, begrijpt jouw vragen

anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 juli 2023

Janneke heeft ons heel erg goed geholpen met de gesprekken over de hypotheek. Ze was erg vriendelijk en duidelijk, makkelijk te bereiken voor vragen en zeer behulpzaam. Ze nam de tijd om alle documenten en vragen met ons door te nemen (zowel op tijdens afspraken op kantoor als tijdens online afspraken). We zouden haar/Het Financieel Advies zeker aanraden aan anderen!

Isabel"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 juli 2023

Super geholpen bij de koop van onze eerste woning.

Sil

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 juli 2023

Fijn en persoonlijk contact. Het gaat om een relatief klein bureau, daar hebben we de voordelen van ervaren.

Freek

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 26 juni 2023

Guido schakelt snel en denkt met je mee. Binnen twee weken van A tot Z geregeld.

Joury

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 juni 2023

Het contact met Guido was altijd kundig, transparant, persoonlijk en kundig.

MvdL

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 juni 2023

Guido heeft ons heel goed geholpen. Het was al de 2de keer dat we een hypotheek via hem hebben afgesloten. Je kan altijd bij hem terecht voor vragen en hij neemt altijd rustig de tijd om te zorgen dat je de antwoorden ook echt begrijpt. Door in het verleden te adviseren op bepaalde voorwaarden (meeneemregeling), hadden we nu een groot rentevoordeel bijvoorbeeld. Ik raad HetFinancieelAdvies zeker aan!

Thomas

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 7 juni 2023

Oplettend en ontzorgend. Grosso modo heel tevreden.De website met digimap kan wel wat duidelijker en beter. Moest zelf bijhouden wat ik wel en niet ingevuld en aangeleverd had.

Dion

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 29 mei 2023

Wij zijn bij het Financieel Advies gekomen voor hypotheekadvies. Gedurende het traject van voorbereiding tot bod tot tekenen bij de notaris zijn wij op financieel gebied begeleid door Janneke. Janneke is professioneel en kundig. Neemt de tijd om duidelijke uitleg te geven. Omdat het een wat kleiner bedrijf is er altijd contact geweest met Janneke zelf, maar ook bij afwezigheid van Janneke werden onze vragen spoedig opgepakt. Het kantoor is laagdrempelig te bereiken. Geen vraag is gek of teveel! Super geholpen en het hele traject prettig ervaren!

Noah

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 mei 2023

Snel en vakkundig geadviseerd door Het Financieel Advies. We hebben in no time een nieuwe hypotheek gekregen.

D.E.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 19 april 2023

Guido heeft mij uitstekend geholpen bij de aanvraag voor een bouwdepot. Het contact is prettig verlopen, ik heb een compleet en goed advies gekregen en de afhandeling was ook top. Dank!

Lidewij

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 april 2023

Opnieuw een zeer positieve ervaring met Het Financieel Advies. Guido is vriendelijk, ervaren en bekwaam. Er wordt snel gereageerd op vragen.

Patrick

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 maart 2023

Guido is ter zake kundig. Zijn adviezen zijn zeer weloverwogen en bruikbaar. Vragen wordt goed over gedacht.De hypotheek die hij ons heeft geregeld is erg gunstig.

Erik

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 maart 2023

Guido heeft ons goed te woord gestaan en in begrijpbare taal verschillende zaken uitgelegd. Hij dacht verder mee met wijzigingen tijdens ons aankoopproces.

Sander 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 maart 2023

Fijne en duidelijke gesprekken. Ze denkt erg fijn mee en is bereikbaar of belt snel terug als je haar nodig hebt.

Kevin

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 maart 2023

Zeer aangename ervaring; duidelijk en goed advies gekregen. Prettige communicatie. Alles is vlot en goed verlopen dankzij de hulp van Janneke. Niks op aan te merken!

Stella

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 maart 2023

Top advies bureau en top adviseur. We zijn uitstekend geholpen en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Accuratesse van de medewerker is uitstekend.

Han Bollen

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 februari 2023

Weer uitstekend geholpen door Guido en zijn team. Korte lijnen, snel een reactie, helder advies in begrijpelijke taal.

Niels

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 januari 2023

Guido heeft ons op een rustige en vakbekwame wijze geholpen in het proces om de juiste hypotheekverstrekker te vinden. Het bedrijf HetFinancieelAdvies is altijd bereikbaar en staat je op een vriendelijke wijze te hulp.

Sam

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 januari 2023

Janneke heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Ze heeft ons stap voor stap meegenomen door het hele proces en wanneer we vragen hadden reageerde ze altijd supersnel met een uitgebreide uitleg. Erg fijn!

Joren

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 januari 2023

Goed bereikbaar, laagdrempelig en heldere uitleg over voor ons ingewikkelde materie

Mirjam

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 januari 2023

Guido geeft duidelijk en helder advies. Hij is erg klantgericht en prettig in de communicatie. Zaken worden snel opgepakt en afgerond door Guido en het team. Een absolute aanrader!

Joep

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 januari 2023

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Janneke bij Het Financieel Advies in Nijmegen die ons heeft geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van ons huis. Ze is heel vriendelijk, nam ruim de tijd om zaken uit te leggen die nieuw voor ons waren en, we kregen heldere toelichting bij alle stappen die horen bij het aanvragen van een hypotheek tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Ze is rustig, duidelijk, stipt zaken aan die belangrijk zijn en denkt echt met je mee bij het nemen van beslissingen zonder aan te dringen of aan te sturen op een bepaalde keuze. Het contact verliep heel soepel: snel antwoord op vragen via e-mail, face-to-face/Teams afspraken zo geregeld, en het was steeds heel duidelijk wat er van ons werd verwacht voor de volgende stap in het aanvraagproces. Wij hebben zonder stress onze hypotheekaanvraag doorlopen en we zouden Janneke's hulp dan ook aan iedereen aanraden!

Marjan

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 januari 2023

De adviesgesprekken waren prettig, met duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Janneke en collega’s waren goed te bereiken en de algehele dienstverlening verliep vlot. De online omgeving voor het uploaden van documenten was gemakkelijk in gebruik.

Renée

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 januari 2023

Heel fijn geholpen door Guido van het Financieel Advies bij de aankoop van ons huis. Hij is zeer deskundig, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee. Hij heeft lokaal een groot netwerk. Ik kan de hulp van Guido iedereen aanraden. Hij zet een stap extra die het verschil kan maken voor je op de woningmarkt.

Joost

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 16 januari 2023

Goede hypotheekadviseur met open en behulpzame opstelling en duidelijke uitleg, eigen wensen werden goed meegenomen. Alle zaken netjes geregeld. Nazorg, als het huis verkocht is, en communicatie zouden iets beter kunnen.

AvdS

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 januari 2023

We waren oorspronkelijk niet van plan te verhuizen maar we liepen per toeval tegen onze droomwoning aan. We moesten snel schakelen en Janneke heeft ons daar uitstekend en snel bij geholpen. Ik zoek financiële zaken graag zelf uit en kon goed met haar sparren, maar ze zorgde er ook voor dat mijn vrouw ook bij het traject aangehaakt bleef. Dank!

Albert

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 januari 2023

Zeer prettig en duidelijk hypotheekadvies. Meedenkende adviseur die snel reageert als er nog achteraf vragen zijn.

Bertus

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 januari 2023

Vriendelijk, snel, professioneel. En een goede prijs. Ik zou Guido en HFA hartelijk aanbevelen.

Julius

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 6 januari 2023

We hebben goed en kundig advies gekregen voor onze complexe financiele situatie.

anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 januari 2023

Guido is erg vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Hij legt alles goed uit en loodst je met een lach door het taaie werk van een hypotheek regelen.

Aart

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 januari 2023

Guido neemt de tijd en legt alles duidelijk en perfect uit, ook geeft hij supersnel antwoord op je vragen en is hij zeer betrokken vanaf de start van de hypotheekaanvraag tot en met het doornemen van de conceptakte van de notaris!

Robin Janssen

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 december 2022

Janneke heeft me gedurende het gehele proces goed begeleid en ondersteund. Op momenten waarop snel geschakeld moest worden was ze goed bereikbaar en dacht ze ook echt mee. Heel erg fijn voor een starter op de woningmarkt. Ik kan het Financieel Advies dan ook aan iedereen en zeker starters aanraden!

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 december 2022

Ik vond Janneke betrokken en persoonlijk en kon ook de (voor mij) complexe onderdelen helder uitleggen. Ze kon snel schakelen, waar mijn situatie om vroeg, en heeft me in het hele proces stap voor stap begeleid en ondersteund. Erg fijn als je zoiets groots als een huis kopen, voor het eerst, of alleen, doet.

A. Mol

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 december 2022

Veel kennis, reageert snel en is erg prettig in het contact. Heeft ons erg goed geholpen.

Kb

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 november 2022

Dit is de tweede woning die we kopen met behulp van het Financieel Advies. Erg te spreken over de hulp en de bereikbaarheid van hen. Mochten we nog een keer verhuizen nemen we weer contact op!

Rob en Laura

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 24 november 2022

Het Financieel Advies heeft mij zeer kundig en duidelijk geholpen tijdens het traject om een aanvullende hypotheek aan te gaan. Ik kan ze iedereen aanraden.

M. G.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 16 november 2022

Guido heeft zich optimaal ingezet voor een ingewikkelde, zelden voorkomende situatie waardoor mijn hypotheekwens volledig is gehonoreerd.

anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 2 november 2022

Vriendelijk en persoonlijk, laagdrempelig contact en snelle reactie op mails en telefoontjes, kennis van zaken

Niek

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 oktober 2022

Guido, Janneke en Joachim hebben ons ontzettend goed begeleid in een complex en langdurig aankoop-/financieringsproces. Door deze fijne persoonlijke begeleiding, structurele goede bereikbaarheid om even kort te sparren (ook tijdens de zomervakantie) en op het juiste moment met de juiste adviezen en stappen te komen is de aankoop van onze langgekoesterde droom werkelijkheid geworden. Dank voor jullie top service!!

Coenen

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 27 oktober 2022

Prettig advies voor financiering van mijn nieuwe woning, die al heel duurzaam is.

MV

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 26 oktober 2022

Erg professioneel, doch leuke manier van adviseren. Gedetailleerde bespreking van keuze(s) die aansloten bij onze wensen. Eerlijk en betrouwbaar. Zal ze bij een ieder aanraden!

Guus

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 oktober 2022

Zeer laagdrempelig contact mogelijk en professioneel personeel.Snel reactie op vragen.

Roel

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 oktober 2022

Janneke de Groot is zeer kundig. Contact via email verloopt zeer prettig. Ze volgt de dingen goed op en bewaakt de voortgang van het proces proactief mee. Gesprekken zijn goed voorbereid zodat er effectief met tijd omgegaan wordt. Tijdens het gesprek pakt ze alle benodigde informatie er snel bij en legt duidelijk de keuzes die er te maken zijn uit en ze licht objectief de voor- en nadelen van elke keuze toe.Echt een aanrader om Het Financieel Advies te consulteren voor hypotheekzaken!

Anna 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 oktober 2022

Janneke is hulpvaardig, reageert snel op vragen, denkt mee en relativeert. Ze is kundig en snel, een enorm fijne adviseur!

E.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 2 oktober 2022

Zeer deskundig en snel hypotheek advies. Met oog voor risico’s. Goede toelichtingen en uitleg op de materie.

Bart 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 22 september 2022

Fijne gesprekken en duidelijke uitleg. Denkt goed mee en handelt snel wanneer nodig.

Joost en Susanne 

"Uitstekende service"

Beoordeeld op 19 augustus 2022

We werden door de hypotheekadviseur van a-z perfect geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Geen vraag was teveel.

Eveline Huis in ‘t Veld

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 juli 2022

Guido denkt met je mee en is duidelijk in de uitleg over het proces. Erg fijn contact en fijn dat het ook allemaal online kan.

Marilein 

"Duidelijk, eerlijk, veilig"

Beoordeeld op 13 juli 2022

Eerlijk advies. Open en duidelijk. Goed bereikbaar. Goed gevoel.

Zwambag

"Dhr."

Beoordeeld op 11 juli 2022

Fijn contact gehad met de hypotheekadvisur en op een goede wijze geholpen bij de zoektocht naar een geschikte hypotheek van ons huis. Veel kennis van de voorwaarden en geschiktheid van het product voor onze situatie.

Anoniem

"Echt een aanrader!"

Beoordeeld op 6 juli 2022

Via een bekende zijn wij bij Het financieel advies, bij deze hypotheekadviseur uitgekomen. Wij zijn heel tevreden over het advies en ook de hele afwikkeling. De hypotheekadviseur neemt uitgebreid de tijd om de dingen helder uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Fijn ook dat er aandacht is voor het hele traject tot en met het doorspreken van de stukken van de notaris. Echt een aanrader.

Almar & Monique

"Prima advies"

Beoordeeld op 5 juli 2022

Net zoals eerder met het afsluiten van de hypotheek vijf jaar geleden is het adviestraject met betrekking tot aanpassing hypotheek wederom vlekkeloos verlopen. Heldere toelichting bij de te maken keuzes/documenten en uitstekende telefonische bereikbaarheid bij aanvullende vragen.

M. Vermeulen

"Volledig en helder advies"

Beoordeeld op 28 juni 2022

Bemiddeling voor aanvullende hypotheek werd helder besproken. Alle documenten waren snel in orde en helder van uitleg voorzien

Anoniem

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 26 juni 2022

We hadden prettig contact met Janneke en de rest van het kantoor. Ze zijn behulpzaam, denken goed mee over allerlei zaken en geven advies waarbij het je vrij staat om je eigen keuze te maken. Het tempo tijdens de gesprekken lag soms wat hoog, maar er was toch ook voldoende ruimte voor vragen. Er wordt verder altijd heel snel gereageerd op de mail.

D.J.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 juni 2022

Wij zijn ontzettend professioneel geholpen met een gemoedelijke houding. Daarnaast hadden wij ook vrij veel spoed in de afhandeling van de hypotheek. Ook hier was het Financieel advies erg snel en bondig. Het enige wat wij hoefden te doen was de documentatie aanleveren die duidelijk beschreven stond. Hierna werd alles geregeld. Zo konden wij zorgeloos een huis aankopen. Het financieel advies is to the point, professioneel en kwalitatief.

AMZ 

"Duidelijk persoonlijk advies en duidelijke uitleg."

Beoordeeld op 21 juni 2022

De hypotheekadviseur is betrokken en geeft een ruim advies en denkt mee. Hij denkt ook aan dingen waar ikzelf nog niet over had nagedacht. De rust om je vagen te beantwoorden en om dingen nog een keer rustig uit te leggen. Helemaal top. Ik ben zeer goed geholpen en zou het iedereen aanbevelen. Bedankt!

Hanneke Schoonlingen

"uitkoop van erfdeel van broer t.a.v. woonhuis"

Beoordeeld op 20 juni 2022

Mevrouw Janneke de Groot is helder in haar uitleg over de mogelijkheden om de uitkoop van het erfdeel van mijn broer in het ouderlijk huis te financieren. Zij hield mij tussentijds op de hoogte van de stappen die gedaan moesten worden om een gunstige hypotheekvorm te verkrijgen door vergelijking van de aanbieders. Zij zorgde ervoor dat het dossier compleet gemaakt werd voor de hypotheekaanbieder waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken dat ik iets over het hoofd zou zien. Zijzelf of een medewerker van het kantoor communiceerden snel en accuraat waardoor de voortgang van de aanvraag van de hypotheek goed verliep Kortom, in een periode waarin verschillende privé gebeurtenissen plaatsvonden, heeft zij mij ontzorgt t.a.v. financiële beslissingen. De onafhankelijke en persoonlijke benadering gaf mij vertrouwen in de adviseur en haar kantoor. De nazorg van het kantoor is ook prima.

Marianne de Bruijn

"Uitstekend"

Beoordeeld op 19 juni 2022

Goede service, duidelijke uitleg. Vriendelijke benadering. Goed bereikbaar bij vragen

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 19 juni 2022

Guido is een prettige adviseur die transparant is over kosten, actief meedenkt, en alle tijd neemt om vragen te beantwoorden. Ook tussentijds werden al onze vragen snel beantwoord.

Joris 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 juni 2022

Kleine onderneming en hierdoor betrokken, persoonlijk en oprecht contact met mij als klant. Direct antwoord op mails of telefoontjes.Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Overige adviseurs rekenen een veel hoger tarief voor dezelfde diensten.Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van het financieel advies. :)

Yvon 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 juni 2022

-heeft zich goed verdiept in mijn vraag/onderwerp

-op basis daarvan mij deskundig en snel geadviseerd.

-heldere toelichting over proces/inhoud

-snelle reactie op mijn mails

Jean Luc"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 juni 2022

Guido heeft ons helder en snel advies gegeven m.b.t. hypotheek en bijkomende financiële zaken bij aankoop van een woning. Het kantoor is goed bereikbaar en op vragen wordt snel gereageerd.

Anoniem

"Goed geholpen"

Beoordeeld op 4 juni 2022

De hypotheekadviseur denkt goed met je en heeft oog voor je persoonlijke situatie, hij informeert ook goed over mogelijke risico’s. Daarnaast werkt het kantoor nauwgezet en is alles flexibel en goed geregeld. Een fijne samenwerking

Anoniem

"Goed advies en prettige dienstverlening"

Beoordeeld op 1 juni 2022

Goed advies en prettige dienstverlening

Anoniem

"Hypotheek"

Beoordeeld op 30 mei 2022

De hypotheekadviseur verzorgde een keurige, op maat begeleiding door het gehele proces heen. Alle documenten werden bekeken en doorgenomen en waar nodig werd de uitleg herhaald. ik kreeg duidelijke instructies en er werd zeer snel gereageerd op de mail. Zeer geduldig en met een correct en helder antwoord op mijn vragen. Zeer betrokken!

Erica van Amersfooort

"Afsluiten hypotheek nieuwbouw woning in aanbouw"

Beoordeeld op 29 mei 2022

De adviseur heeft ons erg goed begeleid. We waren geen starters en hadden middels een leningconstructie van tijdelijke aard al een huis gekocht. Deze lening moest over gezet worden naar een hypotheek. Dit bleek niet zo eenvoudig omdat de woning nog in aanbouw was. Maar hij heeft ons super geholpen. Zeer veel tijd en ruimte voor advies gesprekken en altijd goed te bereiken en snelle reactie. Echt met ons meegedacht hoe alles het beste ingericht kon worden. Helemaal perfect gegaan.

Emma

"Duidelijk en passend advies"

Beoordeeld op 20 mei 2022

Ze denken heel fijn mee en hadden de beste oplossing voor onze situatie. Ook zijn ze altijd bereikbaar voor vragen en geven snel en duidelijk antwoord.

C. Arnold

"Betrouwbaar, deskundig, helder."

Beoordeeld op 17 mei 2022

Zeer integere, professioneel goed onderlegde, sympathieke hypotheekadviseur. Neemt de tijd, luistert goed, denkt mee, legt uit wat je nodig hebt te weten, is transparant over mogelijkheden en risico's, laat keuzevrijheid. Werkt echt op een persoonlijke manier met je samen. Bovendien een goed bereikbaar kantoor met toegewijde mensen. Ik ben heel erg tevreden en over mijn financiële plan. Om vele redenen een aanrader.

Mylène van Irsel

"Oversluiten hypotheek"

Beoordeeld op 11 mei 2022

Dit kantoor werd mij aangeraden door een kennis. Gelukkig maar! Want ik ben door collega’s zeer goed geholpen. Er zijn meerdere contactmomenten en mogelijkheden geweest om je vragen te stellen en het een en ander te bespreken. Dit kwam voor mij er goed uit aangezien mijn kennis op dit gebied gering is. Hij denkt bovendien echt in jou voordeel, toegespitst op je persoonlijke situatie. Bovendien werken ze met een schappelijk en vast bedrag. Zo kom je in ieder geval niet voor verassingen te staan. Al met al erg prettig!

Pim vd Ven

"Helder en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 11 mei 2022

We hebben zeer goede ervaringen met Het Financieel Advies. Ondanks de afstand, vanwege corona verliepen de afspraken via MS Teams, wist ze ons op een persoonlijke manier te adviseren en zorgde ze ervoor dat het traject soepel verliep.

Anoniem

"Super advies"

Beoordeeld op 6 mei 2022

We zijn door iedereen binnen het kantoor heel kundig, snel en vriendelijk geholpen. De adviseur heeft ons door het taaie proces van oversluiten geloodst met goede adviezen. We hadden echt het idee dat er iemand met ons meedacht en goed keek wat er in onze situatie nodig was. De timing kwam in ons geval ook nog heel goed uit wardoor we financieel heel voordelig uitkwamen.

P. Schrombges

"Oversluiten hypotheek"

Beoordeeld op 6 mei 2022

De service was uitstekend. Flexibele tijden en voldoende afspraak mogelijkheden op korte termijn.

Anoniem

"Fijne regie in een hectische tijd"

Beoordeeld op 28 april 2022

Bij de aankoop van ons eerste huis zijn wij begeleid door HetFinancieelAdvies.nl. In deze hectische tijd heeft de adviseur ons met veel souplesse door alle documenten en regeltjes geregisseerd. Dit hebben wij als erg prettig ervaren! Hij voorzag ons van eerlijk advies en wist goed uit te leggen waarom hij bepaalde adviezen wel of niet gaf. To the point en altijd bereid om uitleg te geven!

Anoniem

"Helder, duidelijk en persoonlijk"

Beoordeeld op 23 april 2022

De adviseur maar ook alle medewerkers, helpen je direct bij vragen. Je wordt stap voor stap meegenomen in het proces van aankoop en hypotheek. Er wordt tijd voor je genomen en er is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek. Ook luistert hij goed naar je wensen maar geeft ook goed advies op basis van zijn expertise, waarbij er objectief naar de mogelijkheden wordt gekeken die bij jouw situatie aansluiten. Heel fijn en prettig!

Annelies

"dienstverlening Het Financieel Advies"

Beoordeeld op 19 april 2022

De dienstverlening verdient een Tien! Mijn adviseur en alle afspraken waren goed voorbereid. Er werd snel geschakkeld en vooral meegedacht wat het beste is voor de klant. Door de manier vanf communiceren voelde je de betrokkenheid van de adviseur bij jou als klant. En dit geeft 100% vertrouwen.

Mirande van Kerkhof

"Complex verhaal simpel"

Beoordeeld op 13 april 2022

Echt goed advies! Bij een complexe aankoop/oversluiting zijn wij heel goed begeleid. Hij denk écht mee in het belang van de klant, adviseert op prettige wijze en je wordt volledig ontzorgd. Een aanrader!

Sjoerd

"Tevreden klant"

Beoordeeld op 25 maart 2022

Prettig advies, nemen de tijd en leveren een mooi en interresant voorstel

Anoniem

"Top"

Beoordeeld op 24 maart 2022

Omdat ik op zoek was naar mijn eerste huis, heb ik op aanraden van een kennis contact gezocht met Het financieel advies, voor hypotheekadvies. Dit contact was prettig, laagdrempelig en deskundig. Ik had geen kaas gegeten van hypotheken ed, maar het werd allemaal duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Toen ik eenmaal en huis had gevonden, was ook snel alles goed geregeld. Verder ook voor vragen goed bereikbaar, snel antwoord. Ook verzekeringen overgezet, daarin ook goed geholpen.

Karlijn

"Aanrader!"

Beoordeeld op 22 maart 2022

Altijd snel en fijn contact met het Financieel Advies. Kundig, nemen de tijd, laagdrempelig en gewoon heel goed! Een aantal vrienden zijn ook klant geworden nadat wij onze eerste hypotheek hebben afgesloten en wij het Financieel Advies hebben aangeraden. Nu wij een nieuwe hypotheek wilden afsluiten voor ons nieuwe huis was de keuze dan ook snel gemaakt.

Anoniem

"Persoonlijk en deskundig"

Beoordeeld op 17 maart 2022

Na fijne ervaringen met de adviseur bij de aankoop van ons eerste huis hebben we al onze verzekeringen ook bij Het Financieel Advies ondergebracht. Elke vraag of verzoek wordt snel op gereageerd. Dit geeft een boel rust en vertrouwen bij toch grote financiële keuzes. Bij de aankoop van ons nieuwe huis hadden we minstens zo prettig contact : persoonlijk én deskundig.

Anoniem

"Perfect geholpen"

Beoordeeld op 16 maart 2022

Volledig onafhankelijk advies. Er word alle tijd genomen, nooit het gevoel gehad dat zaken worden afgeraffeld. Dit was overigens de derde keer dat we bij het financieel advies zijn geweest. Ik verwacht dat we dat zeker in de toekomst nog eens zullen doen.

Marco

"Korte lijnen en persoonlijke touch"

Beoordeeld op 6 maart 2022

In een situatie waarin huizen snel weg zijn, moet je vooraf goed weten wat mogelijk is en in geval van het uitbrengen van een bod snel kunnen schakelen. En dat deed de adviseur! Ook de begeleiding rondom de koop en hypotheek was heel prettig.

Claudia Meessen

"Helder en duidelijk"

Beoordeeld op 2 maart 2022

We hebben het advies en de begeleiding als prettig ervaren. Zijn kennis, ervaring en inzet maakten het traject voor ons goed te volgen en het verliep soepel.

Anoniem

"Persoonlijke service op maat"

Beoordeeld op 25 februari 2022

Dit is onze 2e keer dat we gebruik hebben gemaakt van HetFinancieelAdvies voor onze hypotheek. We hebben hypotheek overgesloten voor een lagere rente en direct verhoogt voor een verbouwing. We zijn deskundig, prettig en snel geholpen door het het gehele proces.

Bogdan Tyka

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 februari 2022

Mijn partner en ik hebben verschillende gesprekken gehad rondom de koop van ons nieuwbouwhuis. Wij hebben het contact met Het Financieel Advies als warm, laagdrempelig en professioneel ervaren. Het is fijn dat er iemand meekijkt bij zo'n grote aankoop en het is prettig om te weten dat we alles goed geregeld hebben.

Margot

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 16 februari 2022

Persoonlijke, betrokken begeleiding stap voor stap. Heldere uitleg in duidelijke taal. Ik wist op elk moment waar ik stond, wat er van mij verwacht werd en wat er voor mij geregeld werd. Heel fijn, echt ontzorgend.

Claudia

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 februari 2022

Guido is deskundig, denkt mee en reageert snel! Dit geldt ook voor zijn collega's. Wij zijn heel tevreden.

Olly 

"Topadvies"

Beoordeeld op 4 februari 2022

Relatief goedkoop, persoonlijk advies en staan altijd klaar om te helpen. De adviseur en collega's hebben mij en mijn vriendin fantastisch geholpen; we hadden maar 6 weken tussen aanschaf en financiering van ons huis en dit is vrijwel vlekkeloos verlopen. Voor alle vragen waren ze bereikbaar en daar hebben we in begrijpelijke taal uitleg over gekregen. En dit voor een vast bedrag. Daarnaast bieden ze ook nog allerlei extra gratis services aan. kortom, Het Financieel Advies is een goede keuze!

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 januari 2022

Wij hebben een heel positieve ervaring met Het Financieel Advies. Alles wordt in duidelijke taal uitgelegd en het kantoor is ook zeer goed bereikbaar. Dingen worden niet onnodig lastig gemaakt. Guido is zeer vriendelijk en we zullen hem ook zeker bij vrienden aanraden!

E.

"Super"

Beoordeeld op 27 januari 2022

Heldere uitleg, antwoord op alle vragen en vriendelijk te woord gestaan.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 januari 2022

In duidelijke taal uitgelegd.

Goed bereikbaar bij vragen.

Meedenken.

Het traject van begin tot einde ontzettend goed begeleid met veel aandacht voor mij als ondeskundige.

Je wordt echt ontzorgd!

Anja 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 januari 2022

J is duidelijk en invoelend, ze nam ons stapsgewijs mee in besluit om hypotheek te wijzigen.

Hendrik G

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 januari 2022

Vriendelijke en hulpzaam. Luisterd goed naar wat je plannen zijn en bouwt daar op voort.

DC

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 6 januari 2022

Goed bereikbaar, professioneel advies. Goed afgestemd op de klant, met oog voor wensen en persoonlijke situatie. Zorgvuldigen compleet. Zeer communicatief.

W.S

"Advieskeuze *****"

Beoordeeld op 28 december 2021

I have a very good and smooth experience with Guido. He has a very good reputation for a reason! He is patient, knowledgeable, and truly helpful. As an expat, arranging a mortgage for a house would have a been a daunting process but Guido's services made it a smooth and clear process. I recommend the services of HetFinancieelAdvies.nl

Anoniem 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 28 december 2021

Net zoals 9 jaar geleden bij onze éérste hypotheek heeft Guido ons weer uitstekend geadviseerd bij het oversluiten van onze hypotheek.Deskundig, realistisch en vriendelijk.

Antoine

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 22 december 2021

Zeer betrouwbare hypotheekadviseur. Wij zijn al jaren klant en erg tevreden. Uitstekend persoonlijk advies en service. Goed bereikbaar en komt afspraken na.

Helen

"Advieskeuze.nl"

Beoordeeld op 21 december 2021

Janneke reageert snel, kan duidelijk uitleggen wat de verschillende opties zijn en waarom iets wel of niet verstandig is. Het is duidelijk wat we moeten aanleveren en hoe we dat het beste kunnen doen.

Tessa 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 december 2021

Het financieel advies heeft ons weer goed geholpen. We hebben onze hypotheek laten oversluiten. Guido en zijn team hebben ons goed voorgelicht, stap voor stap meegenomen in het proces en er werd echt tijd gemaakt om ons te helpen waar nodig. We zijn zeer tevreden.

Rene en Iris

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 november 2021

Wij zijn zeer tevreden over de verleende service vanuit Het Financieel Advies. Ze waren altijd goed bereikbaar. We hebben al onze vragen kunnen stellen en ze namen de tijd om deze te beantwoorden. De hypotheek was snel rond. Ook de ondersteuning op het gebied van de benodigde verzekeringen was top.

J & M

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 29 november 2021

Prettige manier van communiceren, laagdrempelig. Alle tijd voor je in het gesprek."Professioneel, laagdrempelig en persoonlijk"

Beoordeeld op 14 november 2021

Voor de aankoop van ons eerste huis zijn we perfect begeleid door de adviseur en zijn team. We kenden hem al n.a.v. eerder financieel advies en lieten ons graag verder helpen door hen bij het kiezen van onze eerste hypotheek. Hij is in staat om de wir war aan termen en regelgeving helder uit te leggen. Hij luistert goed naar onze wensen en mogelijkheden en stemt daar direct zijn advies op af. Geen vraag bleef onbeantwoord. Vanwege de professionele en persoonlijke begeleiding gingen we het proces van het afsluiten van onze eerste hypotheek vol vertrouwen tegemoet!

Marloes

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 november 2021

Goede en duidelijke communicatie.Altijd snel reactie en gewoon goede service

Mathijs

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 november 2021

Guido heeft mij en mijn partner in de zoektocht naar een passende hypotheek professioneel en goed begeleid. Guido is prettig in de omgang, geeft heldere uitleg, is geduldig en komt afspraken na. Met zijn ruime ervaring, kennis en kunde geeft hij goed advies op maat. We hebben de dienstverlening van zowel Guido als zijn collega's als zeer prettig ervaren.

Herman

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 oktober 2021

Guido heeft kennis van zaken, legt alles ontzettend goed uit en is ook nog eens hartstikke aardig. Ik zou zeggen: zoek niet verder.

Maarten 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 21 oktober 2021

Heeft een goed luisterend oor om te beoordelen wat wij nodig hadden en duidelijk in het informeren.

André 

"Advieskeuze.nl"

Beoordeeld op 7 oktober 2021

Zowel efficiënt als effectief geholpen. Heldere uitleg en in korte tijd onze hypotheek geregeld. Zeer tevreden!

DL & MV

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 6 oktober 2021

Prettig advies, flexibele omgang met nieuwe ideeën, snelle afhandeling van het hele financieringsproces. Kortom, uitstekend!

HJK 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 september 2021

Geduldig en vriendelijk. Guido weet overal antwoord op.

Mark

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 22 september 2021

vriendelijk, meedenkend en flexibel.

NK

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 9 september 2021

Helemaal soepel gegaan met de hypotheek. Goed geadviseerd en daarna ontzorgd van alle rompslomp.

Maarten

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 augustus 2021

Duidelijke uitleg, Guido nam ook echt de tijd voor ons en je wordt altijd netjes te woord gestaan. Door de verleende service van Guido was er sprake van een gestroomlijnd proces. Super!!

RK.

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 23 augustus 2021

Goed en prettig geholpen in coronotijd. Helaas zat er wel een vakantieperiode tussen maar dit is goed opgevangen.

AD

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 augustus 2021

Deskundig, altijd beschikbaar om ook de 'domme' vragen te beantwoorden en ook zeer prettig om mee samen te werken. Ook voor wat meer ingewikkelde casussen (zoals werkzaam geweest in het buitenland en een tijdelijk contract) wordt een oplossing gezocht en gevonden.

Dorus

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 augustus 2021

Uitstekend geholpen! Zeer kundig, dacht goed mee en kon zich verplaatsen in ons als leken op het gebied van hypotheken.

Victor

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 augustus 2021

Bijzonder kordaat. Snelle en heel goede communicatie op een zeer vriendelijke manier. Guido weet heel goed waar hij over praat, en is van alles op de hoogte. Hij geeft je verschillende alternatieven, en adviseert bijzionder goed op maat.

Stef Olsthoorn

"Altijd perfect advies"

Beoordeeld op 10 augustus 2021

Na hier zeven jaar geleden heel fijn te zijn geholpen voor onze eerste hypotheek, nu ook weer hier naartoe gegaan vanwege omzetten hypotheek i.v.m. verbouwing. De adviseur neemt altijd goed de tijd en weet toch wel complexe materie helder en inzichtelijk te maken. Helemaal weer tevreden dus!

Niels

"Professionele en persoonlijke begeleiding"

Beoordeeld op 9 augustus 2021

We hebben hele fijn ervaringen. Altijd goed geholpen en fijn contact. Kan ze zeker aanbevelen!

Joep

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 augustus 2021

Een ècht onafhankelijk hypotheekadviseur, die goed met je meedenkt en kijkt naar je persoonlijke situatie. En vooral een prettig mens om contact mee te hebben. Ook met zijn collega's. Aanrader!

Linda D.

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 2 augustus 2021

Erg prettig gesprek gehad waar de verschillende opties duidelijk werden verklaart.

Tim

"Advieskeuze *****"

Beoordeeld op 31 juli 2021

Super behulpzaam en vaardig. Ik kan iedereen Het Financieel Advies aanraden.

Jesse

"Superrrr"

Beoordeeld op 31 juli 2021

Vriendelijk, veel verstand van zaken, prima bereikbaar, kunnen snel handelen. Alles liep gesmeerd en binnen 7 weken was de hypotheek rond.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 11 juni 2021

Uitstekende professionele en persoonlijke begeleiding. We waren heel blij met Janneke als onze adviseur. Ze nam geduldig de tijd voor al onze vragen, wees ons op eventuele risico's en was heel transparant gedurende het proces. Gezien de drukte op de woningmarkt was het af en toe lastig om telefonisch contact te krijgen, maar contact per e-mail ging altijd erg soepel.

Tim 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 juni 2021

Guido heeft ons in een record tempo aan een hypotheek geholpen, en dat ook nog eens ondanks onze enigszins bijzondere situatie (minder dan een jaar geleden vanuit het buitenland terug naar Nederland verhuisd). Ook top dat Guido het hele traject in het Engels kon doen, zodat mijn partner het ook kon volgen. Nogmaals heel erg bedankt Guido!

S. Janssen

"Absolute aanrader"

Beoordeeld op 29 mei 2021

De adviseur heeft ons in het hypotheektraject perfect begeleid! Kon zeer snel schakelen op het moment dat het nodig was, en binnen no-time waren de getekende documenten voor onze hypotheek geregeld. Het kantoor was altijd goed bereikbaar, alle vragen konden snel beantwoord worden en het traject is van begin tot eind enorm soepel verlopen. Een absolute aanrader!

Niek

"prima begeleiding en bemiddeling"

Beoordeeld op 21 mei 2021

Ondanks de beperkingen vanwege Covid is onze nieuwe hypotheek deskundig en professioneel begeleid. Wij zijn blij met het resultaat.

Olga van Kampen-drogt

"Zeer prettig,meedenkend en duidelijk"

Beoordeeld op 29 april 2021

Door de Corona-maatregelen veel contact gehad via telefoon en skype en dat verliep altijd goed en was erg prettig. De begeleiding was duidelijk , helder , meedenkend , kortom zeker een aanrader om te kiezen voor het financieel advies.

Ciel

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 april 2021

Guido's adviesstijl is zeer deskundig, betrokken en accuraat. Als je Guido inschakelt voor financieel advies, in ons geval was dat hypotheekadvies en verzekeringen, weet je zeker dat het goed en grondig geregeld wordt. In het contact is Guido vriendelijk, betrokken en geduldig en zijn kracht is dat hij met je mee denkt en op het juiste moment de goede vragen stelt. Daarbij lukt het hem om telkens een stap voor te zijn, zodat je als klant gerust en geinformeerd keuzes kunt maken waar je op kunt bouwen. Guido steekt met kop en schouders uit boven adviseurs of kantoren waar we eerder mee te maken hebben gehad.

Linda

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 29 maart 2021

Guido heeft ons op een prettige manier geadviseerd en begeleid op financieel gebied rondom de aankoop van een woning. Hij reageert snel op vragen en pakt zaken snel op, zoals het doorsturen van stukken naar de geldverstrekker. Hij weet wat de mogelijkheden zijn en de voor- en nadelen rondom bepaalde keuzes. Met zijn hulp hebben wij onze financiering binnen 3-4 weken rond gekregen.

Tommy 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 maart 2021

Guido heeft ons op persoonlijke en professionele wijze geholpen bij de aankoop van onze woning. We konden met al onze vragen terecht. Guido is erg betrokken en geeft eerlijk en kundig advies.

Sem & Joeri 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 maart 2021

We zijn ontzettend goed geholpen. Guido's benadering is persoonlijk, laagdrempelig, vriendelijk, professioneel en kundig. Daarbij had hij alle geduld en legde hij helder uit als we weer eens iets niet begrepen. :-) Kortom, echt aan te raden!

Frank en Lisa

"Goed advies, no-nonsense"

Beoordeeld op 21 maart 2021

We zijn goed geholpen door dit adviesbureau. Contact was snel en direct. Alle communicatie liep in deze coronatijd via (video-)bellen en behielden we één adviseur door het hele traject. Van begin af aan waren ze transparant over de kosten en zijn er dus ook geen verrassingen ontstaan. Het advies zelf was passend, eerlijk en werd helder uitgelegd zodat we ons eigen keuzes konden maken. Voor de keuze van hypotheekvolstrekker werd niet alleen naar de prijs en de voorwaarden gekeken maar ook naar het beleggingsbeleid van de bank in zaken zoals duurzaamheid. Zo konden we een wel overwogen keuze maken. Daarnaast werden een aantal zaken en risico's in de toekomst besproken waarover we nog niet hadden nagedacht. Juist voor de dingen die je zelf niet scherp hebt is zo'n advies natuurlijk waardevol.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 maart 2021

Guido is ondanks dat hij op het moment van onze koop enorm druk was super flexibel geweest om ons op korte termijn toch te helpen met de koop van een woning. De aankoop ging in een keer heel snel waardoor er ook snel geschakeld moest worden, maar dat is heel goed opgepakt door Guido en zijn collega's.Hele fijne en eerlijke adviseur.

Michel 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 maart 2021

Janneke is altijd duidelijk geweest in wat wel en niet kan, ook nam ze altijd de tijd met het (video)bellen tijdens deze corona tijd.

EWK 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 9 maart 2021

Guido is een betrokken adviseur met verstand van zaken. Gesprekken gingen ook over toekomstige financiële situatie, andere wensen etc. Aanvraag vlot doorlopen.

Michiel 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 maart 2021

Zeer vriendelijk, altijd bereikbaar voor advies en duidelijke uitleg met genoeg tijd.

Bedankt Guido!

G. A."Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 februari 2021

Janneke legt zet helder uit een is erg scherp. Fijne communicatie!

Liza 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 januari 2021

Guido neemt de tijd voor je. Hij beantwoordt al je vragen. Hij is duidelijk in zijn communicatie. Hij heeft zijn zaken goed op orde en regelt alles heel snel. Guido doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Wij hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren!

Janne 

"Fijne, deskundige begeleiding"

Beoordeeld op 28 januari 2021

We zijn erg tevreden met het Financieel Advies. We zijn voornamelijk geholpen door de adviseur. Ze had altijd op korte termijn tijd. We hebben elkaar alleen digitaal gesproken, via Skype en telefoon, vanwege de coronasituatie, maar dit werkte prima. We krijgen maandag de sleutel van ons huis, dus alles is gelukt dankzij haar. Ze is aardig en deskundig en geeft goede adviezen.

Hanneke

"Aankoop andere woning"

Beoordeeld op 28 januari 2021

Ondanks dat we ivm corona elkaar niet live hebben ontmoet, is de uitleg en begeleiding duidelijk en prima verlopen. Prima kantoor

Jolanda

"Geweldig fijn geholpen"

Beoordeeld op 25 januari 2021

Het Financieel Advies heeft mijn vriendin en mij enorm goed geholpen met het advies voor de aankoop van ons eerste koophuis. Vanwege corona ging dit uiteraard allemaal digitaal, maar dit was geen enkel probleem. De adviseur heeft ons goed geholpen, maar ook met de andere twee collega's van het kantoor hebben we contact gehad. Alle drie dachten ze goed mee, reageerden snel en waren zeer vakkundig. Wij zouden Het Financieel Advies zeker aanbevelen!

Elwin

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 21 januari 2021

Guido van de Weijer en zijn team hebben ons in het verkrijgen van een complexe hypotheek uitermate deskundig begeleid. Door zijn praktische adviezen en zoeken naar de meest geschikte hypotheekvorm zijn we op een voor ons meer dan perfecte hypotheek gekomen.Door de corona perikelen en onze verhuizing naar het westen van Nederland is een groot gedeelte van de gesprekken via Skype gegaan, dit is ons prima bevallen en heeft geen vertraging of onduidelijkheden opgeleverd.Guido is door zijn deskundigheid, open en prettige communicatie een aanrader.

Tjerk 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 januari 2021

Je wordt aan de hand meegenomen in het hypotheekproces. Het contact is positief en helder.Er is veel initiatief en regie vanuit HetFinancieelAdvies. Zij hebben ervoor gezorgd dat geen enkel stapje is overgeslagen en wij zorgeloos een huis hebben kunnen kopen.

D.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 januari 2021

Guido heeft ons nu voor de derde keer bij de hand genomen om een nieuwe hypotheek, en de verschillende verzekeringen die daarbij horen, af te sluiten.Wij zijn beide werkzaam in totaal andere sectoren en alle cijfertjes en regels, maar ook het daarbij passende vakjargon, is voor ons een grote acrabacadraba.Guido heeft met veel geduld ons meegenomen in het proces, heeft alles heel zorgvuldig en duidelijk uitgelegd.Daarnaast een mooie nieuwe hypotheekvorm waar we heel blij mee zijn. Met de zekerheid dat de huidige situatie gecontinueerd kan worden als het leven een onverwachtse wending neemt. Vriendelijk, secuur en zeer kundig! Kunnen we iedereen aanraden!

Gerson en Heleen

"Uitstekend!"

Beoordeeld op 8 januari 2021

De adviseur van HetFinancieeladvies.nl heeft mij uitstekend geholpen bij het verkrijgen van mijn hypotheek. Ondanks de corona-maatregelen wordt er uitgebreid tijd genomen om alles door te nemen en er vind vlak voor het passeren nog een laatste gesprek plaats waar alles nog een keer doorgenomen wordt. Ik ben dus zeer tevreden en kan iedereen HetFinancieeladvies.nl aanraden!

Marc

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 5 januari 2021

Guido is zeer bekwaam en betrouwbaar in zijn werk, licht gang van zaken helder toe en heeft veel know-how.

N.S.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 januari 2021

Erg vriendelijk en professioneel geholpen. Heb het traject zeer prettig ervaren.

Nikolai 

"Uitgebreid en goed geholpen"

Beoordeeld op 30 december 2020

We zijn voor de aankoop van ons eerste huis uitgebreid en goed door de adviseur geholpen. Er werd de tijd genomen om goed naar onze situatie te kijken en alle vragen zijn goed beantwoord. Dik tevreden!

Bas

"Hulp bij hypotheekaanvraag"

Beoordeeld op 16 december 2020

Omdat het kopen van een huis, en het regelen van een hypotheek niet iets is wat ik elk jaar doe, is het heel fijn iemand te hebben die hierin kan ondersteunen. Welke hypotheek is het meest nuttig? Hoe werkt dat? Wat kost het? Wat moet er allemaal geregeld worden? Vragen waar ik geen antwoord op weet. Dankzij HetFinancieelAdvies in Nijmegen, ben ik stap voor stap meegenomen in alle ontwikkelingen, en verliep de communicatie erg goed. Ze begrijpen dat een hypotheek, met grote bedragen, voor klanten niet iets gewoons is. Ze denken mee, stellen gerust, zijn open en eerlijk, en het zijn fijne mensen. Ik vond de hulp fantastisch en ben hen zeer dankbaar.

Anoniem

"Superservice"

Beoordeeld op 15 december 2020

We hebben de hypotheekadviseur ervaren als een heel kundige en servicegerichte adviseur. We konden voor elke hypotheekvraag bij hem terecht en hij geeft op alle vragen een helder en eerlijk antwoord. We zouden dit kantoor aan iedereen aanbevelen.

Peters

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 29 november 2020

laagdrempelig en helder advies. Begrijpelijk, snel en servicegericht.

Roma 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 26 november 2020

Gesprek liep soepel, alles binnen de tijd af en akkoord.

Robin 

"Erg fijn en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 14 november 2020

De hypotheekadviseur heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Er waren wat obstakels op het pad naar financiering, maar dankzij de goede begeleiding is het allemaal gelukt.

Anoniem

"Geld meer dan waard"

Beoordeeld op 8 november 2020

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen, goeie communicatie en slimme ideen. Wij werken graag verder met haar in de toekomst.

Sander en Linda

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 5 november 2020

Voor de 2e keer een hypotheek via Guido aangegaan. Hij denkt met ons mee over onze situatie en verschillende scenario's en geeft hier eerlijk advies over. Hij reageert snel, legt dingen graag een 2e, 3e of 4e keer uit als je het nog niet snapt en heeft humor. We zouden Guido zeker aanraden!

I.R.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 5 november 2020

We zijn heel prettig geholpen door Guido. Hij legt alles goed uit op een begrijpelijk manier, en nam ruim de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Robin

"Goed geholpen en een stap extra"

Beoordeeld op 24 oktober 2020

De hypotheekadviseur heeft ons vakkundig en goed geholpen voor oversluiten en verhogen (ivm verbouwing) van onze hypotheek. Rustig alles uitgelegd en doorlopen. Helemaal geweldige hoe hij stap extra heeft gezet om dossier tijdig in te dienen ivm aangekondigde renteveehoging.

Anoniem

"Hypotheekadvies"

Beoordeeld op 22 oktober 2020

Zeer professionele en betrokken hypotheekadviseur. Alles werd duidelijk toegelicht, zodat je ook met weinig kennis makkelijk door het proces heen gaat. Antwoorden en reacties waren erg snel waardoor de aanvraag soepel is verlopen.

Anoniem

"Fijne professionele begeleiding"

Beoordeeld op 21 oktober 2020

Erg goede ervaring met deze financieel adviseur. Bij het kopen van ons eerste huis zijn wij stap voor stap in het hele financiële proces meegenomen. Van hypotheekaanvraag tot de overdracht bij de notaris. Het kantoor is goed bereikbaar en de communicatie via mail snel en professioneel. Aanrader!

Jasmijn Kruzen

"Professioneel en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 13 oktober 2020

Het contact met HetFinancieeladvies.nl verliep heel prettig. We kregen een goed beeld van onze financiële situatie, handige tips voor de toekomst en een hypotheekadvies waarin al onze wensen waren meegenomen. We zijn dik tevreden over de dienstverlening en bevelen dit kantoor van harte aan!

Sandra

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 11 oktober 2020

Vanaf stap 1 in het gehele proces van hypotheek verkrijgen super goed bijgestaan door Guido. Vele nuttige tips, adviezen enz enz.Het proces in mijn geval was zeker geen standaard proces. Maar desondanks alles tot een super tevreden resultaat gebracht.Heldere stappen, handige tips en adviezen.Guido heeft mij ontzettend goed bijgestaan. Echte aanrader!

Mark Fijn 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 oktober 2020

Mede vanwege de corona-maatregelen hebben we de gesprekken altijd online of telefonisch gevoerd, desondanks toch het hele proces met onze hypotheekadviseur als persoonlijk ervaren. Hij is naast kundig, ook eerlijk bij het geven van zijn adviezen en niet gericht op het verkopen van diensten/producten e.d. waar je wellicht niet op dit moment behoefte aan hebt.

BN

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 1 oktober 2020

We zijn wederom uitstekend geholpen door Guido en zijn team. De communicatie was altijd helder en prettig, het advies kundig en persoonlijk. We hebben geen alledaags pand gekocht waardoor er een aantal uitdagingen op ons pad kwam. E.e.a. is achteraf bezien echter boven verwachting soepel verlopen en daar heeft Guido een grote rol in gespeeld.

O.R.

"geweldig goed geholpen"

Beoordeeld op 1 oktober 2020

we hebben een aantal gesprekken gehad met de hypotheekadviseur, voorafgaand aan de koop van een huis (ter oriëntatie op onze mogelijkheden) en vervolgens ook bij de aankoop cq het afsluiten van een hypotheek. De adviseur luistert goed naar onze wensen en onze vraag om uitleg in begrijpelijke taal. Erg prettig! Zij reageert snel op vragen en mailtjes, en als ze er niet is, dan vangen de andere adviseurs dit goed op.

Tjeu Borremans

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 september 2020

Voor de tweede keer een hypotheek verkregen via Het Financieel Advies. Heldere uitleg, goede begeleiding, prettig contact.

Sandra

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 11 september 2020

Prettige en heldere communicatie. Goede service! We hebben voor de 2e keer een hypotheek met zijn hulp afgesloten en van begin tot eind is het contact zeer prettig verlopen.

Didier&Lian

"Onze tweede woning weer met met helder advies"

Beoordeeld op 9 september 2020

Eind 2012 kochten we onze eerste woning met advies. Ook nu, voor onze tweede woning, hebben we zonder aarzelen weer door Het Financieel Advies onze hypotheek laten regelen. Zowel in het voortraject als de hele afhandeling van het dossier verliep soepel en erg duidelijk. Altijd bereikbaar voor vragen.

Rick van Zantvoort

"Volledig, nauwkeurig en hartelijk"

Beoordeeld op 4 september 2020

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van dit kantoor. Omdat ik ondernemer ben is het moeilijker om een hypotheek te krijgen en dit kostte hen ook extra werk, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Ze denken heel erg met je mee en dat hoort natuurlijk ook, maar op een manier dat je je niet bezwaard voelt als je weer voor de zoveelste vraag mailt of belt. Kreeg meteen ook tips over hoe ik mijn verzekeringen goed kon regelen. En verder ook nog eens hele hartelijke mensen en goede prijs.

Rinka

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 1 september 2020

Guido heeft ons uitstekend geholpen bij het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Door de corona-maatregelen veel via Skype contact gehad. Iets waar we even aan moesten wennen, maar wat eigenlijk prima ging. Helder advies zowel verbaal als via de mail en duidelijkheid over de te verwachten kosten. Prima partij om aan je zijde te hebben voor advies tijdens het kooptraject.

Niels de Haan

"Prima advies en fijn contact"

Beoordeeld op 1 september 2020

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Door de corona-maatregelen veel via Skype contact gehad. Iets waar we even aan moesten wennen, maar wat eigenlijk prima ging. Helder advies zowel verbaal als via de mail en duidelijkheid over de te verwachten kosten. Prima partij om aan je zijde te hebben voor advies tijdens het kooptraject.

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 1 september 2020

Heel blij dat het financieel advies ons heeft geholpen met onze hypotheek, goed advies, to the point, schakelden snel en echt persoonlijke begeleiding.

Joris

"Echte aanrader"

Beoordeeld op 27 augustus 2020

Met de aankoop van onze nieuwe woning zijn wij in contact gekomen met het Financieel Advies in Nijmegen. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Mede de persoonlijke benadering in combinatie met eerlijke adviezen en het daadwerkelijk voor ons willen doen wat door ons gevraagd is hebben wij niets dan lof voor het Financieel Advies uit Nijmegen. Wat ons betreft een echte aanrader om de hypotheek geregeld te krijgen die bij je past,

Edwin Boschman

"Goede service"

Beoordeeld op 19 augustus 2020

Hele goede ervaring bij aankoop van ons eerste huis. De adviseur heeft naar onze wensen gekeken en vanwege vertraging bij verschillende banken ivm corona en de zomervakantie een stap extra gedaan om de hypotheek toch rond te krijgen op tijd. Bedankt!

Reinout

"Fijn advies"

Beoordeeld op 7 augustus 2020

We zijn heel fijn geholpen. De hypotheekadviseur is duidelijk en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Hij geeft persoonlijk advies op maat.

Anoniem

"Duidelijk en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 21 juli 2020

Zeer tevreden met het advies tijdens de gesprekken voor de hypotheek. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed rekening gehouden met de persoonlijke situatie. De communicatie verliep ook erg prettig en laagdrempelig. Een echte aanrader!

Tom

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 11 juli 2020

Guido kijkt naar je persoonlijke situatie en wensen en geeft daarop een zorgvuldig en op cijfers gebaseerd advies. Hij geeft eerlijk zowel de financiële ruimte als eventuele risico’s weer wat maakt dat ik met vertrouwen de keuze kan hypotheekverstrekker en hypotheekvorm heb kunnen maken. Guido neemt de tijd voor je en is erg vriendelijk in het contact. Ik kan hem zeker aanraden.

Michelle 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 juli 2020

Zeer kundig, goed bereikbaar voor overleg en een onafhankelijk advies waar we zeer tevreden over zijn. Professioneel, betrokken en klantvriendelijk.

Ruud

"Vlekkeloos"

Beoordeeld op 23 juni 2020

Contact was goed en het hele proces van aanvraag tot afsluiten ging vlekkeloos. Helemaal top!

Anoniem

"Deskundig en meedenkend"

Beoordeeld op 19 juni 2020

De adviseur heeft ons deskundig geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek.

Jan Crienen

"Betrouwbaar advies!"

Beoordeeld op 8 juni 2020

In mijn ervaring geeft Het Financieel Advies B.V. te Nijmegen betrouwbaar advies op maat. In hun communicatie sluiten ze aan bij jou persoonlijke behoefte aan meer of minder uitleg, meer of minder contact e.d. Voor dringende vragen zijn ze direct bereikbaar.

Valerie

"Prettig hypotheek advies"

Beoordeeld op 27 mei 2020

Prettige, persoonlijke benadering. Goed en laagdrempelig bereikbaar. Er wordt de tijd genomen om dingen uitgebreid uit te leggen.

Anoniem

"Zeer deskundig en vriendelijk."

Beoordeeld op 27 mei 2020

Als starter op de woningmarkt was ik op zoek naar een hypotheekadviseur. Uiteindelijk na meerdere offertes te hebben gevraagd bij de adviseur van Het Financieel Advies uitgekomen. Het Financieel Advies bleek één van de goedkopere hypotheekadviseurs in de omgeving. Daarnaast voelde het kennismakingsgesprek zeer vertrouwd aan. De adviseur heeft overduidelijk kennis van zaken. Hij kon goed onderbouwen welke hypotheek het beste bij mijn (toekomst)situatie past en wist al mijn vragen en onzekerheden weg te nemen. Met het voordelige verzekeringspakket heb ik tevens de belangrijkste risico's afgedekt. Daarnaast is het kantoor goed te bereiken voor eventueel aanvullende vragen. Samenvattend een zeer compleet advies (hypotheek en verzekeringen) gehad tegen een zeer acceptabel tarief. Absoluut een aanrader!

Joost B

"Uitgebreid en duidelijk advies"

Beoordeeld op 19 mei 2020

De adviseur heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken voor een voor ons passende hypotheek. Hij neemt de tijd om de inhoud toe lichten en vragen te beantwoorden. Hij komt over als een rustige en onafhankelijk adviseur zonder poespas en dat was erg fijn bij de aankoop van ons eerste huis.

Sander Barentsz

"Duidelijk en degelijk advies"

Beoordeeld op 18 mei 2020

Ik ben erg goed geholpen daar de adviseur. De communicatie was altijd duidelijk en vragen werden snel beantwoord. Ik kan Het Financieel Advies zeker aanraden.

Jansen

"Transparant en eerlijk!"

Beoordeeld op 6 mei 2020

In een dynamische omgeving (begin corona crisis en aangekondigde rente verhoging) zijn we bij de adviseur terecht gekomen voor een advies voor een nieuwe hypotheek. Waar ik eerder skeptisch was over zulke adviesen, je kan tenslotte heel makkelijk zelf op internet de aanbieder met de laagste rente vinden, zie ik nu zeker de meerwaarde van de begeleiding die de adviseur ons gegeven heeft. Wat zijn de voorwaarde van de aanbieders die in onze situatie van belang kunnen zijn, wat is daar dan de impact van etc. en hoe kun je omgaan met bouwdepots, overbruggingshypotheek, aflossingen, overwaarden etc. de adviseur is een aangenaam persoon. Legt zaken helder uit, blijft rustig maar zorgt wel dat er vaart in blijft zitten waardoor het resultaat nu uitstekend is. Heel sterk vond ik de openheid waarmee ze uitlegde wat het verdienmodel is wat bv achter het afsluiten van verzekeringen zit. Transparant, open, eerlijk, rustig en ervaren.

Anoniem

"Eerste hypotheek"

Beoordeeld op 30 april 2020

Fijne en persoonlijke service, openheid en transparante communicatie. Door een klein team zijn er korte lijnen en daardoor snel antwoorden op vragen. Adviseur heeft veel expertise in huis en weet deze om te zetten in begrijpelijke taal, wat erg fijn is als je als starter veel nieuwe informatie krijgt op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken.

Debbie

"Persoonlijk advies"

Beoordeeld op 27 april 2020

We hebben een goede ervaring met Het Financieel Advies. Het is een klein bedrijf, waardoor persoonlijke benadering erg aanwezig is; wat wij ook erg fijn vinden. We hebben goed advies ontvangen en zijn goed begeleid tijdens het proces.

Tamara Stuijt

"Vriendelijk en kundig"

Beoordeeld op 23 april 2020

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze financieel adviseur. Er werd de tijd genomen om alles rustig door te spreken en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht.

Rochelle Kleij

"Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht"

Beoordeeld op 22 april 2020

We zijn heel tevreden met de hulp van de adviseur bij het regelen van onze eerste hypotheek. We zijn blij met het advies wat we hebben gekregen en de tips rondom het regelen van ons huis. De advsieur is heel aardig en denkt goed mee. We zijn erg tevreden.

Anoniem

"Advies en hypotheek op maat"

Beoordeeld op 21 april 2020

De adviseur heeft dit hele proces snel en vakkundig voor mij in orde gemaakt. Vooral de snelheid waarmee gewerkt word, daarmee kan ik komende vrijdag mijn nieuwe woning betreden. iedereen aan te raden deze adviseur.

Niels

"Solide advies"

Beoordeeld op 19 april 2020

Zowel bij de aankoop van ons eerste huis als nu bij de aankoop van ons volgende huis hebben wij gebruik gemaakt van "het financieel advies" in Nijmegen. We hebben goed advies gekregen en vooral veel opties om uit te kiezen. Zo kun je zelf bijvoorbeeld kiezen hoe zwaar je duurzaamheid mee laat wegen bij de keuze voor een hypotheek. Ook leggen ze goed de verschillen uit tussen verschillende opties en en rentes. Zeer tevreden.

Stéfanie

"Super werk"

Beoordeeld op 27 maart 2020

De adviseur heeft mij uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Vanaf het eerste moment heb je het gevoel dat hij weet waar hij het over heeft. En dat is ook zo, hij heeft mij aan een super goede hypotheek geholpen en hij was ook altijd erg duidelijk in de communicatie. Een echte aanrader.

Lucas Verhoeven

"Goed en fijn advies"

Beoordeeld op 26 maart 2020

Fijn contact met de adviseur gehad bij onze zoektocht naar een geschikte hypotheek. Erg kundig, toegankelijk en telkens heldere uitleg gekregen.

Anoniem

"Geweldig geholpen!"

Beoordeeld op 25 maart 2020

We zijn de afgelopen maanden heel fijn geholpen door de adviseur. Zij heeft ons geholpen bij alle financiële zaken rondom het kopen van ons eerste huis. Heel fijn hoe duidelijk ze ons zaken kon uitleggen. Ze weet veel, helpt meedenken waar je allemaal aan moet denken en wat je moet regelen. We hadden het gevoel dat we alles konden vragen. Fijn laagdrempelig contact, snelle reacties op de mail en telefoon. Maar naast de adviseur kregen we ook info van een collega adviseur over welke verzekeringen we voor ons huis moesten regelen, dus het hele kantoor denkt mee en werkt fijn samen met elkaar. Alleen maar positieve berichten dus, aanrader voor jouw financieel advies!

Anne en Ferdie

"Uitstekende service"

Beoordeeld op 25 maart 2020

Er is heel goed ingespeeld op onze wensen en vragen, ondanks dat de situatie heel complex was!

Verstraten

"Goed advies"

Beoordeeld op 15 maart 2020

De adviseur heeft onze wensen goed geïnventariseerd, was eerlijk, grondig en betrokken. Zij dacht mee zodat ze een passend advies kon geven. Daarnaast was de communicatie snel en helder. Wij zijn zeer tevreden!

Marieke

"Aankoop tweede woning"

Beoordeeld op 14 maart 2020

Voor de aankoop van een tweede woning waarin onze studerende dochter gaat wonen zijn we professioneel en fijn bijgestaan. Een advies waar de tijd voor genomen wordt en je altijd kon bellen voor vragen. Per e-mail waren ze ook goed bereikbaar en krijg je snel antwoord. Al met al een prima financieel adviseur voor particulieren!

Adrie Veeken

"Snel, duidelijk en goed."

Beoordeeld op 11 maart 2020

Na de aankoop van ons eerste huis enkele jaren geleden heeft de adviseur ons goed geadviseerd. Dat was voor ons reden om voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning weer via het Financieel Advies een hypotheekaanvraag te doen. Het proces is snel en voorspoedig verlopen. We hebben ruim binnen de voorbehoudstermijn de hypotheek rond gekregen. Er was altijd duidelijke uitleg over mogelijkheden en consequenties.

Jasper

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 8 maart 2020

Eerlijk gezegd zijn wij niet zo voor een recensie schrijven maar vinden deze toch te moeite waard. Bij het financieel advies terecht gekomen via een collega die erg tevreden was. Zelf ook een zeer goede ervaring gehad met de adviseur in advies voor het oversluiten van onze hypotheek vanwege de aankomende verlooptijd van de rentevast periode van de huidige hypotheek. Hij praat in duidelijke en begrijpbare taal, en tijdens de gesprekken controleert hij ook steeds of je de uitleg snapt.

fam Becker

"Hypotheekadvies bij aankoop huis"

Beoordeeld op 19 februari 2020

De adviseur is vriendelijk en duidelijk in haar communicatie. Ze denkt actief mee en zorgt dat het ook zonder veel achtergrondkennis goed te volgen is. Ik zou dit hypotheekkantoor bij iedereen aanbevelen.

Tim en Laura

"Kundig en betrokken advies"

Beoordeeld op 5 februari 2020

Als starters met 0 kennis van hypotheken zijn wij via vrienden bij de adviseur terecht gekomen. Het gehele traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Als starters voelden we ons echt gehoord in wat onze wensen waren en hoefden we ons niet bezwaard te voelen om alles wat onbekend was te vragen. Je krijgt snel reactie op mail en telefoon. Er wordt écht de tijd voor je genomen. Al met al zeer tevreden!

Timon Lammers

"Topadviseur financiering huis"

Beoordeeld op 3 februari 2020

Reeds enkele keren met 110% tevredenheid gebruik genaakt van de begeleiding van de adviseur. Zeer kundig, snel schakelend en bovenal erg sociaal. Het hypotheektraject verliep vlekkeloos. Een aanrader voor een soepel aankooptraject.

Cyril Crutz

"Altijd bereikbaar en behulpzaam"

Beoordeeld op 28 januari 2020

Ik heb onlangs via de adviseur mijn hypotheek afgesloten bij de bank. Omdat het voor mij als starter nieuw was, had ik erg veel vragen. Ik kon hiervoor altijd bij de adviseur of een andere medewerker van HetFinancieelAdvies.nl B.V. terecht. Ik ben als leek echt heel goed geholpen waarbij niet alleen de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden duidelijk werden gemaakt. Anders dan ik verwachtte in de wereld van de makelaardij en de bijbehorende financiële instanties, had ik bij de adviseur echt het gevoel dat hij mij wilde helpen bij het kopen van een huis. Hij was er niet om mij iets aan te smeren. Daarbij is de prijs erg scherp en was het dit meer dan waard. De adviseur zegt waar het op staat en is in staat om praktisch te denken met een goede kennis van de huidige markt. Kortom, een erg fijne hypotheekadviseur die klaarstaat voor zijn klanten.

Tijn Gijsbers

"Vakman en persoonlijk"

Beoordeeld op 28 januari 2020

Mijn partner en ik zijn door de hypotheekverplichtingen heen gefietst. Door de deskundigheid van de adviseur en zijn persoonlijke aandacht voor ons als individuen hebben wij dit als zeer prettig ervaren.

Anoniem

"Zeer vakkundig en prettig"

Beoordeeld op 15 januari 2020

We hebben een zeer goede ervaring opgedaan met dit kantoor. Ze reageren snel, accuraat en hebben goede kennis van zaken! Doordat ze volledig onafhankelijk zijn geven ze een goed advies wat past bij je eigen situatie. Wij zouden iedereen deze partij aanbevelen.

Jasper

"Duidelijk advies"

Beoordeeld op 31 december 2019

Voor de tweede keer het financieeladvies benadert voor de aankoop van een woning. De adviseur is makkelijk te bereiken, neemt de tijd voor een advies en weet op een goede manier uit te leggen waar je aan toe bent. Als we in de toekomst nog eens zouden gaan verhuizen, zouden we weer naar het financieeladvies terug gaan! Nog een pluspunt is dat we direct ook alle verzekeringen via het financieeladvies konden regelen. Erg prettig.

Anoniem

"Doen wat ze beloven"

Beoordeeld op 31 december 2019

We hebben het de hypotheekadviseur niet makkelijk gemaakt als starters zonder makelaar aan onze zijde. Daarbij een flinke tijdsdruk maar desondanks is het allemaal top verlopen voor een mooie prijs bij de verstrekker die we graag wilden. Daarnaast gewoon leuk in het contact, zeer vriendelijk en blijft uitleggen tot alles duidelijk is! Aanrader!

Maurits


"Eerlijk deskundig advies"

Beoordeeld op 23 december 2019

Dit jaar voor de tweede keer een hypotheek via Het Financieel Advies afgesloten. De adviseur geeft een helder, deskundig en eerlijk advies voor een fijne prijs. Het kantoor is ook altijd goed bereikbaar wanneer je tussendoor vragen hebt.

Anniek

"Fantastische begeleiding"

Beoordeeld op 16 december 2019

Bij het Financieel Advies word je ontzettend goed geholpen. Het contact is heel warm en vriendelijk, mails worden snel beantwoord en ze denken met je mee en wijzen je op zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ze werken erg professioneel en geven op simpele wijze inzicht in soms complexe zaken. Het was op deze manier voor mij heel helder en makkelijk om een hypotheek te kiezen en heb die ook gekregen. Tussendoor kun je vragen stellen. Ik kan hen van harte aan iedereen aanraden!

Rinka van Zundert

"uitstekend advies"

Beoordeeld op 10 december 2019

Omdat ik van plan was mijn bestaande hypotheek te verhogen om mijn dochter te helpen bij de aankoop van haar eerste huis, moest ik op zoek naar een financieel adviseur. Door de hoge score op de site van Independer ben ik met een hoog verwachtingspatroon terechtgekomen bij Het Financieel Advies in Nijmegen.Ik heb daar een afspraak gemaakt met de adviseur en zij heeft op een zeer deskundige wijze, waarbij uitstekende communicatie een in het oog springend kenmerk was, ervoor gezorgd dat de hele procedure binnen twee weken naar mijn volle tevredenheid is afgerond. Ik heb zelf een jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen en financiën, maar zij heeft mijn verwachtingen volledig waargemaakt.Ik heb dan ook al snel mijn dochter geadviseerd om de adviseur in de arm te nemen voor de hypotheekaanvraag voor haar huis. Ook dit traject loopt inmiddels voortvarend.Kortom een dikke tien voor Het Financieel Advies en In het bijzonder deze adviseur.

Peter Kleij

"Goed advies, klantgericht en heldere communicatie!"

Beoordeeld op 18 november 2019

De hypotheekadviseur, heeft mij perfect geholpen bij alles wat er op financieel vlak komt kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. Alles werd op een hele vriendelijke en heldere manier uitgelegd en daarnaast verliep het hele proces vlot en zonder problemen. Ook wanneer ik contact had met andere medewerkers van dit kantoor verliep de communicatie overigens prima. Ik vond het prettig dat je op een persoonlijke manier wordt bejegend. Ik woon inmiddels enkele maanden in mijn nieuwe woning, maar nogmaals mijn dank aan de hypotheekadviseur en het team van HetFinancieelAdvies!

Anoniem

"Financiële stress onder controle"

Beoordeeld op 25 september 2019

Als een startende huizenkoper had ik behoefte aan duidelijk advies over mijn financiële mogelijkheden en een deskundige helpende hand bij de hypotheekaanvraag. Die adviezen en begeleiding kreeg ik bij Het Financieel Advies. Ik zag erg op tegen de hele rompslomp, maar het proces verliep aangenaam voorspoedig.

Anoniem

"Vlot en vakkundig advies"

Beoordeeld op 25 september 2019

Op aanraden van een collega ben ik voor de aankoop van mijn eerste huis naar het financieel advies advies gegaan. De adviseurt heeft mij heel vlot kunnen helpen met mijn hypotheek. Als adviseur heeft zij een grondige en persoonlijke benadering. Er komt zo veel bij kijken waar je als leek geen weet van hebt en zij en alle collega's zijn altijd goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Top advies voor een aantekkelijke prijs!

Lotte

"Stressvrij kopen"

Beoordeeld op 27 augustus 2019

We twijfelden of we een financieel adviseur wilden of dat we zelf de hypotheek gingen regelen. We zijn super blij met de keuze om naar hetfinancieeladvies te gaan.De adviseur heeft ons goed geadviseerd en taken uit handen genomen. Meer dan we van te voren verwacht hadden.

Diede

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 23 augustus 2019

De adviseur gaf een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en vertelde helder over wat onze verschillende opties waren. Hij handelde snel en nauwkeurig. We hebben via hem een goede geldverstrekker kunnen vinden voor onze nieuwe woning. Blij met de deskundigheid en zijn down-to-earth verhaal.

Tjidde

"Heldere advisering met goede communicatie"

Beoordeeld op 21 augustus 2019

Ik ben goed geholpen door mijn adviseur in de het traject. Er werd gevraagd naar mijn keuzes en voorkeuren en daarbij werd een shortlist van aanbieders gemaakt. Samen met de adviseur een keuze gemaakt en ze namen voor mij alle communicatie naar de bank over. Ik ben erg tevreden!

Jeroen


"goed en deskundig advies"

Beoordeeld op 18 augustus 2019

De adviseur en zijn collega's hebben ons heel goed geholpen bij het afsluiten en overzetten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. De benodigde informatie werd in heldere emails puntsgewijs aan ons gevraagd, zodat het voor ons heel duidelijk was wat we moesten aanleveren. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en bij vragen konden we elke dag terecht, telefonisch, per mail of op kantoor. HetFinancieelAdvies.nl bedankt voor jullie hulp en deskundigheid.

Arjan Op de Laak

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 14 augustus 2019

Wij zijn goed en deskundig geholpen. UItgebreid advies gekregen.

EG

"Deskundig advies en zeer klantvriendelijk"

Beoordeeld op 7 augustus 2019

De adviseur nam de tijd om alles stap voor stap uit te leggen op vriendelijke wijze. Tevens de mogelijkheid om een deel van de afspraken telefonisch te doen.

Anoniem

"Klantgericht, goed advies!"

Beoordeeld op 7 augustus 2019

Een kleinschalig kantoor waarin alle tijd wordt genomen om alles goed en duidelijk op een rij te zetten en uit te leggen. Advies op maat gekregen waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat is financieel voordelig maar ook of er andere waarden van belang zijn zoals duurzaamheid. Goede communicatie waarbij mailtjes snel en duidelijk beantwoord werden. Tot slot voordelig qua prijs als je dit vergelijkt met andere kantoren in de regio. Prijs/ kwaliteit is dus zeer gunstig bij dit kantoor. Ik raad Het Financieel Advies daarom zeker aan!

Jos Berden

"Duidelijk en goed advies, prettige samenwerking"

Beoordeeld op 5 augustus 2019

Voor ons een spannende ervaring: het kopen van een eerste huis, met alles wat daarbij komt, in deze lastige tijd. Gelukkig voor onze hypotheek hulp gehad van HetFinancieelAdvies, en geen moment spijt. De samenwerking verliep zeer vriendelijk en laagdrempelig, waarbij duidelijke en eerlijke adviezen zijn gegeven. Ook af en toe een telefoontje tussendoor om te checken of er voor ons nog vragen/onduidelijkheden waren gedurende de aanvraag: al met al als zeer prettig ervaren!

R Kengen

"Geweldig service, fijne sfeer en een scherpe prijs"

Beoordeeld op 30 juli 2019

Zeer tevreden met het advies tijdens onze hypotheekgesprekken. In jip-en-janneketaal alles netjes uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Qua prijs zijn ze ook veel scherper dan concullega in omgeving. Daarnaast hoefden we niet lang te wachten op een akkoord op onze hypotheekofferte. Dingen werden snel en vlot opgepakt. Zeker een aanrader!

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 juli 2019

Zeer professioneel en fijne gesprekken gehad. De adviseur is geïnteresseerd, makkelijk te bereiken en duidelijk. We hebben een eerlijk advies gekregen, waarbij de keuze bij ons zelf bleef.

Jamie 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 juli 2019

De adviseur is heel bekwaam en heeft ons onwijs goed geholpen. Hij is flexibel, denkt mee en geeft mij het gevoel dat we de best mogelijke hypotheek kiezen.

JV

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 juli 2019

De adviseur heeft kennis van zaken, sloot goed aan bij onze situatie en wist ons daardoor ook goed te adviseren.Ook is ze flexibel, goed bereikbaar (of haar collega's) en monitort ze het proces van begin tot eind. Dat gaf ons het vertrouwen dat we zelf niets zouden missen.

Nijmegen Noord

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 juli 2019

Betrokken, denkt goed mee en reageert goed. Komt ook met onconventioneel advies (niet altijd groter huis kopen, maar ook denken aan later, pensioen etc)

HJK

"Gedreven, proactief en oplossingsgericht"

Beoordeeld op 3 juli 2019

Wij zijn hier ondanks wat obstakels enorm geholpen. Door enorme gedrevenheid in inzet hebben wij daadwerkelijk ook gekregen wat we zo graag wilden. Hulde

Jan Willem en Carla

"Een helder en degelijk adviesburo."

Beoordeeld op 2 juli 2019

Vanaf het eerste gesprek wordt alles op een rustige en verhelderende manier uitgelegd. Door de ongedwongenheid krijg je snel het gevoel dat dit bedrijf je echt gaat helpen. Ze kwamen met een ongelooflijk voorstel waarvan wij dachten; ja dat zal wel, eerst maar eens zien. Dan begint het hele circus pas echt. Heel veel vragen en dingen regelen. Altijd en dan bedoelen we echt ALTIJD stonden ze klaar om onze vragen te beantwoorden en/of tips te geven. En dat alles op een ontspannen manier en met simpele Jip en Janneke taal. Elk stressmoment onzerzijds hebben ze gelijk op een ontspannen manier weten te tackelen. Met zeer veel precisie (en gelukkig met de nodige humor) zijn we in dit hele project door hen begeleid, met als resultaat; precies zoals ze ons met het nieuwe hypotheekvoorstel hadden voorgeschoteld, werd ingekopt. GEWELDIG. Gewoon, hup in the pocket. Nooit meegemaakt dat een bedrijf in de geldbusiness je met zoveel liefde benaderd. Een zeer dikke duim voor gedegen vakmanschap!

Pyr en As

"Professioneel, betrokken en pro actief"

Beoordeeld op 1 juli 2019

Vijf jaar geleden mijn eerste appartement aangekocht met behulp van hun advies. Nu wederom goed geholpen met het aankopen van een nieuwe woning. Doordat wij ervoor hebben gekozen om zowel de verkoop als de aankoop zonder makelaar te doen, was het papierwerk en waren de voorbereidingen op momenten best overweldigend, waardoor we niet altijd zo scherp waren als we zouden willen. Dankzij de pro actieve houding van de adviseur en zijn collega is alles op tijd aangeleverd/geregeld en is de aankoop goed verlopen! Een mooi bedrijf onder leiding van een fijne man met een oprecht betrokken/geïnteresseerde basishouding.

Anoniem

"Persoonlijk en snel"

Beoordeeld op 1 juli 2019

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het aanvragen van onze hypotheek. Er was genoeg tijd om dingen te bespreken en alles is keurig uitgelegd. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het oversluiten van een aantal verzekeringen verliep soepel.

Anoniem

"Helder en concreet advies"

Beoordeeld op 26 juni 2019

Geven advies in begrijpelijke bewoordingen. Zijn betrouwbaar en snel in afhandeling van vragen en uitvoering van hun adviezen. Laten duidelijke expertise zien.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 juni 2019

Erg fijn in de omgang en communicatie. Geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd om zo goed mogelijk te adviseren.

Eddie

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 mei 2019

Goede uitleg en adviezen in een erg prettige sfeer. Erg behulpzaam.

Anoniem

"Zeer gedegen, integer en transparant."

Beoordeeld op 29 mei 2019

Het advies is op maat gemaakt. Je wordt als klant uitstekend begeleid en ondersteund. Je kan blindelings de adviseurr vertrouwen.

Edmee Warneke

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 22 mei 2019

De adviseur was erg betrokken, meedenkend en af en toe ook kritisch.Dit was erg fijn omdat we zo goed wisten waar we aan toe waren.

Danny en Fleur

"Super tevreden!"

Beoordeeld op 22 mei 2019

De adviseur heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Heel prettig in contact, afspraken zijn snel mogelijk en door het snelle schakelen met het kantoor liep het proces van de hypotheekaanvraag, taxatie, verzekeringen en notaris erg soepel. Ik kan iedereen aanraden bij Het Financieel Advies de aankoop van je eerste huis te regelen!

Peter en Suzanne

"Deskundig, to-the-point advies"

Beoordeeld op 16 mei 2019

Vlot traject, duidelijke uitleg, goede communicatie en een scherp tarief.

Anoniem

"Deskundig advies en een prettige communicatie."

Beoordeeld op 14 mei 2019

Bij hetfinancieeladvies.nl blijf je terugkomen. de adviseur is een deskundig adviseur met aandacht voor de details. Verder verloopt de communicatie soepel en in een informele sfeer. Aanrader

Vlaskamp

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 mei 2019

Erg prettig in omgang maar ook zeer deskundige ondersteuning

Jeroen

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 mei 2019

Wij hebben een hele goede ervaring in het advies van en de begeleiding door de adviseur en en zijn collega tijdens het traject van de aanvraag en vestiging van een hypotheek. In ons, toch wel lastige, dossier heeft de adviseur de tijd genomen onze situatie in geld te krijgen, en ons helder en duidelijk te adviseren. Ook gaf hij duidelijk aan wat de gevolgen van een bepaalde keuze zouden zijn. Hij was nooit te beroerd om meerdere keren hetzelfde te vertellen als het niet duidelijk genoeg was. Meestal reageerde hij of zijn collega vrij snel op onze vraag per mail. Ook in de avond en in het weekend.Wij hebben het gevoel een juiste hypotheek te hebben nu die past bij onze situatie en wensen. Daarin zijn we uitstekend begeleid door de adviseur en zijn team.

H en I 

"Zeer kundig professioneel advies, een aanrader!"

Beoordeeld op 12 mei 2019

In een redelijke korte tijd (men hield goed de vaart er in) een goed advies ontvangen voor een nieuwe hypotheek op mijn huis. De adviseur bleek een prettige, ter zake kundige adviseur.

Anoniem

"Vriendelijk, betrouwbaar, efficiënt"

Beoordeeld op 5 mei 2019

Helder en degelijk advies gekregen op een efficiënte manier. Goed bereikbaar, reageren snel op vragen, vriendelijke adviseurs, informele sfeer. Bereid om alles uit te leggen.

Anoniem

"Helder, accuraat en snelle respons op vragen."

Beoordeeld op 1 mei 2019

De adviseur was prettig in de omgang en denkt goed met je mee. Altijd zeer snelle reactie op vragen en acties.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 1 mei 2019

De adviseur denkt mee vanuit jouw kant en wijst je op risico's en kansen. Daarnaast is zijn kantoor goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Dio

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 april 2019

Zeer fijn en betrokken adviseur. Overigens niet alleen de adviseur zelf, maar ook met zijn collega's was het contact prettig.

L.B.

"Zeer professioneel en behulpzaam"

Beoordeeld op 23 april 2019

Ze helpen met de vereiste documenten en de secundaire aspecten bij de keuze van de bank.

Nico van Velzen

"heel goed advies"

Beoordeeld op 16 april 2019

deskundig, hulpzaam en snel, persoonlijke benadering, prettig in de omgang

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 10 april 2019

De adviseur is bekwame specialist en denkt echt goed mee met onze situatie.

Hanne

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 april 2019

Vriendelijk en betrokken . Nam rustig de tijd om met ons in gesprek te gaan en legde alles duidelijk uit. Ook de afhandeling van het administratieve werk verliep vlot.

A. Planting

"Goed en helder advies, staan altijd voor je klaar."

Beoordeeld op 3 april 2019

Via een collega ben ik geadviseerd om voor mijn hypotheek naar het Financieel Advies te gaan. Vanaf het begin gelijk duidelijk en concreet wat erg fijn was. Toen mijn bod op een huis eenmaal geaccepteerd was stonden ze voor mij klaar om het proces in goede banen te begeleiden en heb ik zonder problemen ruim voordat het voorbehoud van financiering afliep mijn financiering rond gekregen. Al met al zeker een aanrader.

Anoniem

"Gewoon goed"

Beoordeeld op 27 maart 2019

Het Financieel Advies geeft helder advies op maat. De adviseur is daarbij geduldig, flexibel, betrouwbaar, neemt de tijd, geeft je de ruimte, verduidelijkt waar nodig en brengt ook nog luchtigheid in serieuze zaken. Ik zou het iedereen aanraden.

W Verstegen

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 maart 2019

De adviseur is zeer bekwaam in zijn vak, hij kan op een heldere manier uitleg geven, heeft geduld, humor en hij neemt de tijd. Hij is altijd goed te bereiken, bereid om mee te denken en hij is betrouwbaar. Dit zouden saaie gesprekken kunnen zijn waar ik tegenop zou zien, maar dit is door de adviseur nooit het geval geweest.

Anne

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 maart 2019

De adviseur geeft helder advies en is erg geduldig als je het niet begrijpt

Skol

"Duidelijk goed meedenken"

Beoordeeld op 12 maart 2019

Duidelijke uitleg gegeven en goed advies over de mogelijkheden. Alles is heel snel gepasseerd en zonder problemen. Bij elke stap is het voor mij duidelijk geweest welke gegevens ik moest aanleveren en ook bij stukken die terugkwamen werd er altijd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Mijn wensen voor een hypotheek aanbieder zijn ook goed verwerkt en ik kreeg de opties overzichtelijk voorgeschoteld

Anoniem

"Goed advies, vele mogelijkheden bekeken."

Beoordeeld op 5 maart 2019

Uitgebreid advies. De adviseur nam de tijd voor ons en we konden altijd terecht voor vragen of aanvullende uitleg.

Anoniem

"Duidelijk en snel"

Beoordeeld op 3 maart 2019

Heldere uitleg, prettige communicatie, alles was snel rond.

Anoniem

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 28 februari 2019

Vriendelijk, transparant, snel en komt betrouwbaar over

Karlijn 

"Goed geholpen bij iedere stap van het proces!"

Beoordeeld op 27 februari 2019

Als starters hadden we weinig idee van wat er op ons af kwam, maar de adviseur heeft ons geweldig geholpen. Zelfs bij een kleine tegenslag heeft ze goed meegedacht waardoor alles gelukkig door kon gaan zoals we dat graag wilden. Dat was zonder haar niet gelukt.

Janne van Kraaij

"Degelijk en to-the-point advies"

Beoordeeld op 25 februari 2019

We zijn erg tevreden met de advisering van de adviseur rondom de aankoop van ons eerste huis. De gesprekken verliepen heel prettig en de adviezen waren duidelijk en to-the-point. We waardeerden het ook dat het investeringsbeleid van hypotheekverstrekkers als eventuele optie werd meegenomen in de berekeningen. We hebben Het Financieel Advies al bij meerdere vrienden aanbevolen.

Anoniem


"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 februari 2019

De adviseur is geduldig, vriendelijk, duidelijk, inhoudelijk goed, zakelijk en inzichtelijk (dwz dat wij het ook begrijpen) tegelijkertijd. We hebben de verschillende opties goed doorgesproken en zijn op een uitstekende en houdbare lange termijn oplossing gekomen voor onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen.

J&J 

"Betrouwbaar, Aangenaam en Realistisch"

Beoordeeld op 4 februari 2019

Ik kan Het Financieel Advies bij iedereen aanbevelen. Er wordt op een realistische manier naar je situatie gekeken en rekening gehouden met zaken die in de toekomst zouden kunnen gaan spelen. Daarnaast is ook de omgang zeer prettig en wordt er meerdere keren gevraagd of alles helder is. Mochten er nog steeds vragen zijn dan worden deze op een geduldige manier nogmaals toegelicht. Telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar en op de mail wordt snel gereageerd.

Anoniem


"Gedegen en goed advies."

Beoordeeld op 1 februari 2019

Het advies wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, er wordt goed meegedacht. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen zodat je ook weet waar je aan begint. Het geeft rust in een drukke periode wettende dat er iemand met je meedenkt en op de belangrijke moment er voor je is.

Anoniem


"zeer vriendelijk en compleet advies"

Beoordeeld op 28 januari 2019

De adviseur neemt tijd en maakt tijd voor je, zorgt dat alles duidelijk voor je is, zeer bekwaam, professioneel, regelt alles. Wij moesten op zeer korte temijn veel geregeld hebben. Hij heeft zijn uiterste best gedaan alles te bespoedigen met goed resultaat. Het is iemand die je vertrouwen geeft en een eerlijk advies geeft! Ik kan dit kantoor iedereen aanraden!

M van Doorn

"Duidelijk en behulpzaam"

Beoordeeld op 23 januari 2019

Vanaf het begin meteen glashelder en vriendelijk geholpen. Altijd tijdig ondersteuning, en een duidelijk aanwezige inzet. Kunnen bijna alles wel voor je regelen, lijkt het.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 9 januari 2019

De adviseur is een eerlijke, nuchtere en prettige hypotheekadviseur. Hij heeft ons van goed advies voorzien, verschillende opties getoond en duidelijk de risico’s, voor- en nadelen benoemd. Wij hadden een best ingewikkelde hypotheek, met veel verschillende delen. Hij maakt hierin zorgvuldige afwegingen en legt ons het proces precies uit. Hij is daarnaast altijd bereikbaar voor tussentijdse vragen.

Elleke

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 3 januari 2019

Rustige uitleg. Realistische situatie schets, vriendelijk en behulpzaam.Werkt erg hard om je goed te kunnen helpen en adviseren

E

"Goed praktisch advies"

Beoordeeld op 2 januari 2019

De adviseur dacht mee met onze hypotheekaanvraag, was duidelijk, to the point en zeer bereikbaar bij vragen en opvolging. Hoewel onze aanvraag niet de makkelijkste was (buitenlands inkomen, eigen zaak) heeft hij ons ook in de bemiddeling uitstekend bijgestaan en het tot een goed einde gebracht.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 1 januari 2019

Goede en duidelijke voorlichting en er werd de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Aangezien er tijdsdruk stond op het verkrijgen van de hypotheek werd er goed meegedacht om dit te kunnen realiseren.

anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 31 december 2018

Vanaf het begin is er een goed gevoel en vertrouwen neergezet. Veel tijd werd er genomen om eea uit te leggen. Kortom, we kijken hier zeer positief op terug en maken graag in de toekomst weer gebruik van.

Roland 

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 28 december 2018

De adviseur is erg open en geduldig. Wij waren vrij nieuw in deze situatie en hij heeft alles rustig uitgelegd. Erg prettig en vriendelijk. We vertrouwden hem.

Stijn

"Super compleet en integer advies"

Beoordeeld op 11 december 2018

Wij hebben in erg prettige gesprekken een goed compleet en betrouwbaar advies gekregen.

Anoniem

"Uitstekend advies op maat"

Beoordeeld op 27 november 2018

Bij de aankoop van onze eerste woning heeft de adviseur ons uitstekend geholpen. Hij geeft advies op maat die past bij je situatie en handelt vragen die je hebt snel af. Daarnaast is hij in staat om uitleg te geven die voor ons te begrijpen is. Zeer prettige ervaringen met Het Financieel Advies en we raden dit kantoor absoluut aan!

Kelly

"Eerlijk helder en duidelijk advies"

Beoordeeld op 27 november 2018

Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Meer dan een aanrader.

Hidde Bekhuis

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 8 november 2018

Snelle communicatie, duidelijke uitleg en vriendelijk.

TT

"Zeer prettig en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 5 november 2018

De adviseur nam de tijd om dingen begrijpbaar en goed uit te leggen. Hij luisterde goed naar onze wensen en informeerde ons over mogelijkheden. Wanneer we vragen via de mail hadden kregen we daar snel een reactie op. Het contact was erg prettig. Ik raad Het Financieel Advies in Nijmegen zeker aan! Anoniem

"Duidelijk, persoonlijk en vakkundig advies"

Beoordeeld op 31 oktober 2018

Heel goed en doordacht advies meegekregen. Een goede begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste woning. Zeer toegankelijke adviseur, luistert naar je persoonlijke situatie en vraagt door op de juiste onderdelen. Denkt mee in de breedte en erg prettig in de omgang.

Michel

"Goed onafhankelijk advies van prettige adviseur"

Beoordeeld op 30 oktober 2018

Al direct na het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Het Financieel Advies. Hij is vriendelijk, behulpzaam en weet waar hij het over heeft. Door zijn onafhankelijke positie kregen wij een lange lijst van hypotheekaanbieders om uit te kiezen, maar door de goede toelichting was het makkelijk om een keuze te maken. Ook buiten de afspraken om kunnen wij altijd bij Het Financieel Advies terecht voor aanvullende vragen, waarbij we snel en goed geholpen worden door . Wat ons erg aanspreekt is de toegankelijkheid van dit kantoor en de persoonlijke en laagdrempelige manier van werken. Wij zouden dit kantoor bij iedereen aanraden!

Jasper

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 25 september 2018

Heldere toelichting over verschillende mogelijkheden met bijbehorende verschillen in voorwaarden en prijzen.

Tim

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 7 september 2018

Ik heb fijne gesprekken gehad, alles verliep snel en soepel, de adviseur kon zich goed inleven in mijn situatie en mij daarin van advies voorzien. Daarnaast was ik vrij om daarin mijn eigen keuzes te maken. Hij was erg geduldig en nam de tijd om uitleg te geven. Daarnaast gaf hij advies over een taxateur en notariskantoor, waardoor een en ander snel en soepel verliep.

anoniem

"Fantastisch financieel advies en begeleiding"

Beoordeeld op 6 september 2018

Fantastisch, glashelder financieel advies en hypothecaire begeleiding voor en tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. De advieseur gebruikt een ontzettend klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat de hypotheek ontzettend snel en tot in de puntjes geregeld was. Al met al ben ik dik en dik tevreden. Ik beveel hem dan ook van harte aan als financieel adviseur tijdens een van de belangrijkste gebeurtenissen in een ieders leven, de aankoop van een (nieuwe) woning!

Erwin van Wijk

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 september 2018

Voor ons was het heel fijn om ons bij de aankoop van onze eerste woning te laten adviseren door een betrouwbare adviseur. De adviseur stond altijd voor ons klaar en wist ons altijd goed en begrijpelijk uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een (eerste) huis. Altijd makkelijk te bereiken en niet te beroerd om mee te lezen in concept overeenkomsten als wij daarom vroegen. Hypotheek moest in verband met emigreren verkopende partij zeer snel worden geregeld. En daar heeft de adviseur ons enorm mee geholpen.

Jesse en Niki

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 augustus 2018

Duidelijke en directe communicatie, waarbij zij op de hoogte waren van de huidige hypotheekmarkt en ons op die manier goed konden adviseren

W. De Vos

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 21 augustus 2018

Guido werkt professioneel, persoonlijk en pragmatisch. Hij denkt goed mee om de beste hypotheek te vinden, en geeft je daarbij het gevoel alsof je bij een vriend op bezoek bent.

Daniel

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 15 augustus 2018

Zeer betrokken, denkt goed mee met je persoonlijke situatie en is altijd bereikbaar.

David 

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 14 augustus 2018

Alles prima, enkel afspraken plannen verliep wat rommelig.

LC

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 8 augustus 2018

Alles is vlot gegaan. We hadden ons van tevoren ingelezen en missende zaken werden nog aangevuld.Ook telefonisch kon ik nog terecht na afloop met achtergebleven vragen.

Jet

"Vriendelijk, fijn contact en doortastend."

Beoordeeld op 30 juli 2018

Ondanks een complex dossier (negatieve bkr codering) heeft de adviseur ons prima geholpen. Duidelijk en fijn contact. Komt altijd zijn afspraken na.

Martijn

"Zeer fijne hulp bij het financieel advies"

Beoordeeld op 22 juli 2018

Door een heldere rustige uitleg over onze hypotheekmogelijkheden zijn wij inmiddels aan het klussen in ons nieuwe huis. Wij zijn starters en waren nog niet thuis in het financiële web, dat huizen kopen heet. De adviseur heeft door de tijd te nemen, objectief en zeer degelijk advies te geven, en bovendien ons zelf de keuzes laten maken, ons juist wegwijs gemaakt in deze financiële administratie.

PelserHutting

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 juli 2018

De adviseur geeft een heldere en duidelijke uitleg. Hij doet moeite om het je echt te laten begrijpen. En de manier waarop hij t doet is heel fijn.

E.A.A. Bouwman

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 17 juli 2018

De adviseur luistert naar jouw behoeften en twijfels. Hij draagt ideeën aan, licht deze toe, maar laat jou tot een keuze komen.

MG

"Eerlijk advies!"

Beoordeeld op 9 juli 2018

Advies bij aankoop van eerste huis; heel erg behulpzaam. Denkt ook goed mee met starters met tijdelijke banen en onzekere toekomst. Goed bereikbaar voor additionele vragen. Ik vond het fijn dat er in het advies ook rekening wordt gehouden met je eigen voorkeuren voor bijvoorbeeld een geldverstrekker (meer duurzaam/sociaal). Duidelijke uitleg over de verschillende opties voor hypotheken en verzekeringen en de mogelijke risico's. Kortom, helemaal tevreden!

Anoniem

"Persoonlijk, kleinschalig"

Beoordeeld op 20 juni 2018

Ik kan het financieel advies aanbevelen omdat ze open staan voor al je vragen, dit nogmaals rustig uit willen leggen als je iets niet begrijpt, erg prettig en persoonlijk gesprek, je wordt niet als nummertje gezien.

Anoniem

"No-nonsense, duidelijk, maatwerk"

Beoordeeld op 19 juni 2018

Onze situatie is alles behalve standaard en de adviseur heeft daar, zonder te oordelen of sturen, heel helder in meegedacht. Het contact met hem is prettig en laagdrempelig. En zijn (re)acties snel en accuraat. Ik zou hem zonder twijfel aanraden.

Nienke

"Helder en goed advies"

Beoordeeld op 5 juni 2018

Op korte termijn een helder en goed advies gekregen m.b.t. de aankoop van ons huis.

Anoniem

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 30 mei 2018

Goede begeleiding bij het verkrijgen van een hypotheek.

Karen

"Goed, degelijk en met verstand van zaken"

Beoordeeld op 25 mei 2018

Geen Poehaa, wel wat je nodig hebt. De adviseur is een goede adviseur. Het advies is breed en spitst zich daarna ook weer toe op wat je nodig hebt. Ga met geen goed gevoel weg en het geeft vertrouwen.

Anoniem

"Zeer prettig advies"

Beoordeeld op 17 mei 2018

Zeer plezierige ondersteuning gehad bij de aankoop van ons eerste huis. Ondanks dat er weinig tijd was en ik ZZPer ben nooit het gevoel gehad dat het aanvragen van de hypotheek niet zou gaan lukken. Ook handige hulp bij verzekeringen gekregen. Sfeer op het kantoor is erg gemoedelijk

Laurens

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 16 mei 2018

Informatie was helder, duidelijke en snelle communciatie en transparantie.

T.

"efficiënt, vriendelijk, correct"

Beoordeeld op 16 mei 2018

De adviseur heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn tweede huis. Hij had goede adviezen en voegde extra bespreekpunten toe, waar ik zelf niet aan gedacht had.

Monique in het Veld

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 14 mei 2018

De hypotheekadviseur nam de tijd om een beeld te vormen van onze situatie, onze wensen en behoeften. Vervolgens kregen we duidelijk advies met alle voordelen en nadelen, in begrijpelijke taal. Na afloop hadden we direct het vertrouwen dat we de juiste keuzes hadden gemaakt en zelfs toen we later nog vragen hadden, werden deze snel en passend beantwoord.

Mark

"Betrokken, duidelijk en vriendelijk"

Beoordeeld op 5 mei 2018

Helder advies, duidelijk alle voor- en nadelen op een rij, scherp en betrokken. De adviseur denkt echt mee over de beste en meest haalbare hypotheek, sluit geen opties uit, maar zorgt ook dat we zelf niet verdrinken in de mogelijkheden.

Anoniem

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 2 mei 2018

Duidelijke uitleg. Goede begeleiding en ondersteuning.

Roderik 

"Deskundig, relaxed en snel"

Beoordeeld op 30 april 2018

De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd. Hij reageerde altijd snel op mails en verzoeken, nam de tijd voor zijn adviezen en heeft ons keurig en zeer deskundig begeleid bij de soms lastige hypotheek-materie. De sfeer op het kantoor van de adviseur is bovendien informeel en relaxed.

Jaap Peters

"Fijn gesprek"

Beoordeeld op 30 april 2018

Ik kan de adviseur en zijn collega's van harte aanbevelen! Het advies is deskundig en degelijk. De verschillende opties, voor een leek soms ingewikkeld, worden met geduld vergeleken en uitgelegd.

Niels

"Laagdrempelig, duidelijk, snel, vriendelijk."

Beoordeeld op 29 april 2018

Ik had op vrij korte termijn een hypotheek nodig. Gelukkig kon ik snel terecht. Ik ben erg tevreden over de informatie die ik heb gekregen over alles wat er bij een hypotheek komt kijken. Samen hebben we gekeken welke het beste bij mij zou passen. Nadat de aanvraag was ingediend, hing alles nog sneller dan verwacht. Heel fijn! Ik heb naar mijn idee een goede hypotheek en kan (nu ook nog) met eventuele vragen terecht bij Het Financieel Advies.

B van den Oever

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 16 april 2018

Uitgebreid, duidelijk en zeer volledig gesprek.Fijn persoonlijk contact en snelle actie+reactie.

Fieke 

"Aadvieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 april 2018

Zeer prettig eerste gesprek! Het was een oriëntatiegesprek maar erna meteen besloten bij de adviseur verder te gaan voor het hypotheekadvies. Hij is heel open/transparant, duidelijk en er is ruimte voor alle vragen. Hiernaast pakt hij alles op en denkt hij goed mee.

Iris

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 30 maart 2018

De adviseur kwam op mij over als een deskundig en betrouwbaar persoon. Hij gaf heldere en duidelijke uitleg en goed advies.

Lotje

"duidelijk en meedenkend"

Beoordeeld op 20 maart 2018

Duidelijk en prettig advies en goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Mattijs Bellers

"Zeer zijn en duidelijk"

Beoordeeld op 7 maart 2018

De adviseur regelde alles snel en goed. Zorgde ervoor dat wij nauwelijks omkijken hadden naar de afhandeling van onze hypotheekaanvraag en bijbehorende zaken.

Anoniem

"persoonlijke benadering en goed uitgebreid advies"

Beoordeeld op 6 maart 2018

Persoonlijke benadering en prettig contact. Er werd de tijd genomen om alles goed uit te leggen en ook goed advies op maat gegeven wat echt paste bij onze situatie.

Anoniem

"Zeer vlot en deskundig advies"

Beoordeeld op 21 februari 2018

Altijd heel snel een terugkoppeling, zelfs in het weekend. Steeds uitgebreid en duidelijk antwoord op al onze vragen. Deskundig advies, ook bij een complexere situatie.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 19 februari 2018

We hadden een prima gesprek waarbij onze hele financiële situatie besproken is.Onze hypotheek is op onze wensen afgestemd.

O.Z 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 februari 2018

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en vragen werd bondig maar helder toegelicht. Daardoor bleef het makkelijk om dingen te onthouden. De adviseur weet een prettige sfeer te creëren die erg klantgericht is.

DV

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 4 februari 2018

De adviseur heeft ons uitgebreid geinfomeerd voor een hypotheek voor ons eerste koophuis. Op vragen (per mail of telefoon) kregen we altijd een snelle en duidelijke antwoord. We zijn heel tevreden. Goede prijsverhouding in vergelijking met andere adviseurs!

Linda

"Professioneel, oprecht, met aandacht en tijd"

Beoordeeld op 23 januari 2018

Met veel kennis, aandacht en geduld levert Hetfinancieeladvies een goed goed en passend advies. Wij zijn vlekkeloos door de zee van formulieren en keuzes geholpen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek was duidelijk welke verwachtingen we over en weer konden hebben De adviseur neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden. Erg goede service voor een scherpe prijs!

L Jeuken

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 19 januari 2018

Ik had een Persoonlijk, prettig deskundig advies. Er werd goed gekeken naar mijn situatie en de mogelijkheden die er waren.

M.J.W.

"Zeer klantvriendelijk, meedenkend en goed advies"

Beoordeeld op 20 december 2017

De adviseur maakt hoge verwachtingen waar! Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. Prima prijs- prestatie!

Marijn en Nathalie

"Goed en zeer duidelijk advies"

Beoordeeld op 13 december 2017

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen ondanks dat het een complexe aanvraag was en de tijdsdruk hoog. Hij heeft laten zien dat hij voor zijn klanten klaar staat. Dankzij de adviseur en zijn team is het gelukt. :)

EJ Hagen

"Meedenken met klant"

Beoordeeld op 12 december 2017

Ik heb een starter met een studieschuld en hij heeft mij zo geholpen dat het kon. Hij denkt met de situatie met de klant, goed te bereiken en duidelijk wat er allemaal moet gebeuren. Ik kan *** zeker aanbevelen!

Marilein De Weerd

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 6 december 2017

De adviseur heeft ons op de hoogte gehouden over dit hele proces en ons veel werk uit handen genomen. Dit alles heeft voor ons meer rust gegeven en konden we andere zaken voor het huis regelen. Waar nodig was de adviseur bereidt om ons te helpen!

Anoniem

"Goed duidelijk en neemt de tijd"

Beoordeeld op 30 november 2017

Neemt de tijd voor het advies en legt duidelijk de situatie en de risicos uit. Als er vragen zijn ook altijd behulpzaam en legt dingen nog een keer uit.

Md van de geer

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 november 2017

Eerlijk en duidelijk advies, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, komt afspraken na.

Daniel 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 november 2017

De adviseur heeft ons duidelijk en goed voorgelicht. Hij heeft alle zaken rondom de hypotheek goed uitgeleg en heeft ons veel werk uit handen genomen.

Margriet 

"Prettig open en persoonlijk contact en kundig advies"

Beoordeeld op 19 oktober 2017

Adviseur heeft na het invullen van de intake vragenlijst direct een goed beeld wat wel en niet nodig is en met welke informatie je belast "moet" worden. Door zijn persoonlijke aanpak voel je je direct thuis en hebben wij het contact als zeer prettig ervaren.

Stefanie en Rene

"Zeer duidelijk"

Beoordeeld op 16 oktober 2017

Voor mij was het zeer duidelijk wat ik moest regelen om een hypotheek te krijgen. Hier maakte ik mij voor dat ik een afspraak had gemaakt meer zorgen om. Door de rustige en stap-voor-stap uitleg voelde ik mij dan ook prettig geholpen

Daphne grote Punt

"Prima begeleiding hypotheek"

Beoordeeld op 13 oktober 2017

Ik kan het financieel advies door *** van harte aanbevelen door zijn duidelijke uitleg en snelle afhandeling van de hypotheek die wij wilde. Zelf zie je soms door de bomen het bos niet meer met alle regels en wetjes maar door hem snap je tenminste van hoe en wat. Dus kortom top gedaan

John van den Berg

"Vriendelijk, duidelijk en meedenkend"

Beoordeeld op 12 oktober 2017

Begrijpelijk advies op een persoonlijke manier voor een aantrekkelijke prijs.

Eline

"Eerlijk advies, zeer deskundig en betrouwbaar"

Beoordeeld op 5 oktober 2017

Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij hypotheekadvies gehad van *****, net als 3 jaar eerder bij de aankoop van onze vorige woning. Hij is eerlijk, nuchter, zeer deskundig en betrouwbaar. Ook belangrijk is dat hij altijd bereid is vragen te beantwoorden en zeer goed meedenkt. Hij heeft veel (over)uren voor ons gemaakt, die niet in rekening zijn gebracht. Dankzij ***** is het gelukt om alles op tijd rond te krijgen, hij was de enige in het verkoop- en aankoopproces die wij konden vertrouwen. Daarbij is hij ontzettend concurrerend qua prijs. Wij raden iedereen aan om naar Het Financieel Advies te gaan!

Martijn en Joyce

"Goed advies! Helder verhaal en fijn contact"

Beoordeeld op 27 september 2017

We zijn erg blij met de gesprekken die we gehad hebben met *****. Hij neemt de tijd om alle opties uit te leggen en door te nemen. Zo hebben we een objectief en volledig advies gekregen.

Juul

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 14 augustus 2017

Het aanvragen van een hypotheek voor ondernemers is een onderneming. Dit hebben we gemerkt bij de aanvraag van een hypotheek voor een andere woning. Lang wachten op een beslissing. Afwijzing, vragen voor een herbeoordeling en aanvragen bij 2 andere banken. Veel tijd en geduld heeft het ons gekost. Uiteindelijk een keuze kunnen maken uit 2 hypotheekoffertes. Dit is het traject waarin de adviseur ons begeleid heeft. Begrijpelijke uitleg, goed advies, snelle reactie op vragen en prima communicatie per telefoon en mail.

ML

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 10 augustus 2017

Doelgericht te werk gegaan, waardoor de keuze snel gemaakt was en alles direct in gang kon worden gezet.Goed advies en zeer tevreden met het resultaat.

PvdM

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 18 juli 2017

De adviseur heeft een persoonlijke en deskundige aanpak. Hij is in staat om de complexe materie eenvoudig en duidelijk over te brengen. De adviseur reageert snel op de gestelde vragen en is telefonisch goed te bereiken. Kortom, een hypotheekadviseur die ik iedereen zou aanraden.

R. Leijenaar

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 13 juli 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door de adviseur. Verder kregen wij snel antwoord op onze vragen.

J. Timmermans

"Persoonlijk advies op maat!"

Beoordeeld op 7 juli 2017

Als starters wisten wij weinig over de wereld rond hypotheken. De adviseur heeft ons daar enorm bij geholpen. Hij heeft ons duidelijk uitgelegd hoe alles werkt en wat we wanneer moesten aanleveren. We hebben ons dossier tussentijds moeten omgooien. Dit leverde de adviseur flink extra werk op. Maar zijn doel bleef om voor ons de beste deal te vinden. Bedankt voor de goede zorgen!

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 27 juni 2017

Uitermate tevreden over de de service en kunde van de adviseur

Bas

"Fijne en deskundige hulp!"

Beoordeeld op 27 juni 2017

Ik heb de hulp, de benadering en het advies van ***** heel prettig gevonden. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, denkt mee (ook in vragen waar hij niet persé advies in hoeft te geven), hij heeft humor en is geduldig. Ik vind hem betrouwbaar en heb hem dan ook via verschillende vrienden aangeraden gekregen. Ik zou hem ook iedereen aanraden!

Anne

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 8 juni 2017

Laagdrempelig, niet gooiend met moeilijke woorden maar duidelijk advies en informatie. Daarnaast niet gericht of zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld verdienen en in vergelijking met andere adviseurs een stuk goedkoper.

Tim Arnts

"Duidelijk en begrijpbaar verhaal"

Beoordeeld op 8 juni 2017

Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van dit kantoor. ***** legt alles rustig uit, neemt de tijd voor je vragen en maakt het allemaal begrijpbaar. Daarnaast kan hij je ook goed adviseren, denkt goed met je mee, maar de keuze ligt natuurlijk bij jezelf en daar staat hij ook voor open.

Anoniem

"Goed advies - uitgebreide toelichting"

Beoordeeld op 2 juni 2017

Een huis kopen (en financieren) is geen dagelijkse kost. De adviseur begrijpt dat, verdiept zich goed in de situatie en neemt uitgebreid de tijd om zijn advies zo goed mogelijk uit te leggen. Zijn persoonlijke service onderscheidt hem van de rest.

Anoniem

"Professioneel en betrokken"

Beoordeeld op 24 mei 2017

***** is erg professioneel. Hij is erg betrokken, altijd even informeren hoe het gaat. Wanneer het anders ging dan verwacht, waren we altijd welkom voor een gesprek. Daarnaast is het fijn dat***** echt naar de lange termijn kijkt: wat is het beste nu en wat over 10, 20, 30 jaar.

Anoniem

"Prima advies, informeel en no nonsense"

Beoordeeld op 23 mei 2017

Deskundig en prettig in de omgang. Echt onafhankelijk

Anoniem

"Duidelijke uitleg"

Beoordeeld op 15 mei 2017

Bij een huis kopen is het handig om goed geïnformeerd te worden over wat de mogelijkheden qua financiën allemaal zijn in je persoonlijke situatie en daar krijg je bij de adviseur hele duidelijke uitleg over.

Anoniem

"Goed advies op maat"

Beoordeeld op 10 mei 2017

***** verplaatste zich goed in onze situatie en tastte af wat voor 'typen' mensen wij zijn (bijv wat betreft het wel of niet aangaan van risico's). We hebben meerdere malen uitgebreid kunnen spreken. Ook vragen per mail werden altijd goed en snel beantwoord.

Sandra van Liere

"Goed advies!"

Beoordeeld op 2 mei 2017

We hebben een gedegen en goed advies gehad. We kregen zelfs een goed aanbod voor al onze verzekeringen. De communicatie was duidelijk en helder. We werden over alle facetten omtrent een hypotheek ingelicht.

Joep en Boris

"Gedegen, eerlijk en goed advies"

Beoordeeld op 26 april 2017

Het aanpassen van je huidige hypotheek en het verhogen hiervan brengt een grote verandering in je financiële huishouding. Het Financieel advies denkt met je mee en voelt dit uitstekend aan ze helpen je stap voor stap in dit proces en indien nodig herhalen ze die stappen net zo vaak totdat het duidelijk is.

BC Hartog

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 20 april 2017

laagdrempelige, no - nonsence benadering. duidelijke uitleg over de (on) mogelijkheden op financieel gebied. Eenvoudige uitleg voor ( voor ons) ingewikkelde materie. Geeft een betrouwbare indruk.

Mike

"Betrouwbaar"

Beoordeeld op 19 april 2017

Een gedetailleerd advies, onafhankelijk en met oog voor onze situatie. Daar heb je wat aan!

Anoniem

"Prettig en meteen vertrouwd"

Beoordeeld op 6 april 2017

***** is een adviseur die je kunt vertrouwen. Hij geeft je een heel prettig gevoel, communiceert duidelijk en informeel en heeft kennis van zaken. Hij doet er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Absoluut een aanrader.

Anoniem

"Helder en gedegen advies"

Beoordeeld op 6 april 2017

We hebben een ander huis gekocht en daarbij zeer goed en onderbouwd advies gekregen. Mogelijkheden om de oude hypotheek (deels) mee te nemen of een geheel nieuwe hypotheek af te sluiten werden helder uiteen gezet. Dat gebeurde snel, vakkundig en in een heel prettige sfeer. Afspraken werden altijd nagekomen en alles is perfect geregeld.

Anoniem

"Zeer kundig, betrokken, flexibel"

Beoordeeld op 4 april 2017

Dit kantoor, waaronder *****, heeft zeer goed oog voor de persoonlijke situatie en weet daar zijn advies goed op af te stemmen. Hij is zeer deskundig, heeft overzicht, legt helder uit wat de mogelijkheden zijn en handelt snel waar nodig. Hij had mijn volledige vertrouwen en dat nam mij zorg en werk uit handen.

Stijn

"Helder en duidelijk advies."

Beoordeeld op 23 maart 2017

De adviseur heeft goed meegedacht en uiteindelijk hebben we een prima hypotheek met een scherpe rente. Alles werd zeer goed uitgelegd. Het bureau was altijd goed bereikbaar via de mail en/of telefoon. Ook wat betreft verzekeringen krijg je een goed advies en zijn er veel mogelijkheden.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 12 maart 2017

Persoonlijke belangstelling, eerlijk, ter zake kundig, afgestemd op mijn levensfase/wijze.

Ellen

"Uitstekend advies"

Beoordeeld op 11 maart 2017

Een heel goed advies, met rustig de tijd voor alle vragen die wij hadden! Uitstekend geholpen.

Luuk Janssen

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 23 februari 2017

Prettig en informeel contact

A

"Bij Het Financieel Advies staat de klant centraal"

Beoordeeld op 17 februari 2017

Ik beveel Het Financieel Advies aan omdat hier de klant centraal staat. Guido denkt met je mee en haalt het meest gunstige voor de klant naar boven, zonder zich te laten beïnvloeden door provisies. Het Financieel Advies is onafhankelijk en dat was voor ons de doorslag.

Jordan Jaegers

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 13 februari 2017

Heel behulpzaam, in begrijpelijke bewoordingen uitleg gegeven over het hypotheekadvies, laagdrempelig benaderbaar, deskundig.

Annemieke 

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 9 februari 2017

De adviseur heeft kennis van zaken, is persoonlijk en open en is altijd bereid mee te denken

Robbert 

"Betrouwbaar, deskundig en geen verborgen agenda."

Beoordeeld op 8 februari 2017

De adviseur is een aimabele man die ons op een deskundige en transparante manier heeft geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij communiceert helder en begrijpelijk in no-nonsense taal. Hij neemt alle tijd en het is duidelijk dat hij van zijn vak houdt.

Ashish

"Betrouwbaar, en professioneel"

Beoordeeld op 8 februari 2017

Op een begrijpelijke eerlijke manier zijn we van advies voorzien. Afspraken zijn duidelijk gemaakt. Laagdrempelig en prettig contact.

Anoniem

"is zeer toegankelijk en klantvriendelijk"

Beoordeeld op 29 januari 2017

Het kantoor is aan te bevelen vanwege de prettige en persoonlijke benadering. De adviseur neemt de tijd voor je en je voelt je bij hem snel op je gemak. Er is alle ruimte voor vragen en hij heeft duidelijk verstand van zaken.

Anoniem

"Erg goed geholpen en een juist afgewogen advies"

Beoordeeld op 26 januari 2017

wij waren geneigd te kiezen voor het laagste maandbedrag. Maar door het gesprek toch ingezien dat dat niet altijd de beste optie is.

Hobbelen

"Transparant, helder en onafhankelijk!"

Beoordeeld op 17 januari 2017

De adviseur neemt de tijd om je situatie te bespreken en te bekijken welke producten hierbij het beste aansluiten. Heel erg prettig om een onafhankelijke adviseur te hebben die echt kijkt naar onze wensen!

Eveline Prop

"Vriendelijk, duidelijk, snel en betaalbaar"

Beoordeeld op 13 januari 2017

Ik kon er snel terecht. Zaken worden op je eigen niveau toegelicht. Ik had snel duidelijkheid ondanks de niet standaard werksituatie.

Anoniem

"Goed advies"

Beoordeeld op 6 januari 2017

Goede inschatting van mijn situatie en persoonlijkheid, goede informatieverstrekking over de verschillende mogelijkheden en risico's

Anoniem

"Vakkundig advies"

Beoordeeld op 1 januari 2017

Onze ervaring met de adviseur hebben wij als zeer prettig mogen ervaren. Voor de aankoop van ons eerste huis hebben we verschillende oriënterende gesprekken gehad met verschillende hypotheekadviseurs. De adviseur is bij uitstek een expert in zijn vakgebied. Goed advies waarin mee wordt gedacht en alle mogelijke kansen en/of bedreigingen nauwkeurig worden afgebakend. Zodoende was onze hypotheekaanvraag binnen drie weken na ons eerste gesprek goedgekeurd. Tussentijds was de hypotheekrente nog gedaald na onze eerste offerte en heeft *** zelf direct een nieuw offerte aangevraagd met de lagere rente. Communicatie met de adviseur was snel. Binnen een aantal uur hadden we antwoord op onze e-mails en ook op zijn kantoor neemt hij uitgebreid de tijd. Al met al hebben wij op een hele prettige manier met de adviseur gewerkt. Wij bevelen hem aan iedereen aan!

M Harteveld

"Goed advies. Snel en zonder problemen."

Beoordeeld op 28 december 2016

Nadat ik mijn vorige huis had verkocht en een tijdje gehuurd had gezeten, wilde ik samen met mijn vriendin weer een huis kopen. De oude hypotheek leek voor mij wat ingewikkeld om mee te nemen maar Guido loodste ons er zonder problemen doorheen met de meest gunstigste hypothekencombinatie vorm. Elkaar weinig gezien maar alles was op tijd binnen. Een klein aandachtspunt is misschien dat we snel mee moesten schrijven omdat het vooral mondeling ging. Al met al was het een fijne samenwerking.

Mark

"Heel persoonlijk en eerlijk advies"

Beoordeeld op 19 december 2016

Het is persoonlijk, je voelt je geen nummertje. Eerlijk over keuzes die hij aanbeveelt.

Mendy

"Fantastische begeleiding"

Beoordeeld op 19 december 2016

Bij de aankoop van onze eerste huis, geweldig goede hulp gehad. *** is echt een geweldige adviseur die heel duidelijk alles communiceert. Hoeveel wij een vrij ingewikkeld dossier hadden omdat we allebei buitenlanders zijn, en ik zelf nog ZZP-er, heeft hij voor ons alles op de beste manier geregeld. Wij zouden Het Financieel Advies Nijmegen bij iedereen aanraden. Het is makkelijk te begrijpen waarom het al 4 jaar als het beste hypotheek-kantoor van Nijmegen en Arnhem verkozen wordt als je een keer met *** aan tafel zit.

Adrian

"Goed advies, op maat voor mijn wensen/ situatie"

Beoordeeld op 13 december 2016

Bij het advies werd er uitgebreid naar mijn huidige en toekomstige situatie gekeken, wat zeker belangrijk is met een kleine op komst. Tevens werden alle verzekeringen tegen het licht gehouden, waardoor ik nu beter verzekerd ben voor een lager bedrag

Mike

"Geweldige snelle en persoonlijke service"

Beoordeeld op 8 december 2016

De adviseur brengt het persoonlijk en betrouwbaar. Hij neemt je mee, denkt mee, legt uit, en alles zonder moeilijk vakjargon of addertjes. Zoals het hoort als je het mij vraagt. Heel relaxed.

Rob Zeegers

"Duidelijk en snel"

Beoordeeld op 1 december 2016

Goede uitleg, veel ruimte voor vragen, en tempo in het proces (steeds snelle vervolgstappen)

Anoniem

"zeer persoonlijk"

Beoordeeld op 30 november 2016

Er wordt goed naar je geluisterd en alles wordt goed uitgelegd, waarbij je nooit een tijdsdruk voelt

E van Amersfoort

"Top adviseur. Punt"

Beoordeeld op 30 november 2016

Deze adviseur is een vakmens. Hij weet meteen alle relevante dingen en als hij dit niet weet zoekt hij het zo uit. Echter naast vakmanschap is de adviseur zeer betrokken duidelijk en communicatief glashelder. Onze financiële situatie met PGB is binnen 4 weken met succes afgerond. Voordat ik bij deze adviseur terecht kwam was ik al bij een vijftal andere adviseurs op gesrek geweest, zij waren of niet kundig genoeg of simpelweg te duur (2x!). Kortom een aanrader! Zeker weten.

Sober Khowja

"Luistert, viendelijk, betrokken"

Beoordeeld op 14 november 2016

De adviseur is prettig in de omgang en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken.

David Elands

"Persoonlijk advies"

Beoordeeld op 11 november 2016

Advies werd afgestemd op persoonlijke situatie, kritisch gekeken naar bijv. welke verzekeringen écht nodig waren en welke risico´s acceptabel waren en wat het dan zou betekenen bij verlies van baan e.d. Steeds snel en goed antwoord op mijn vragen gehad. Het hele proces werd duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal

Anoniem

"Geweldig advies"

Beoordeeld op 26 oktober 2016

Helder en gedegen advies. Wij als leken hebben nu ineens verstand van hypotheken.

Anoniem

"Betrouwbaar, behulpzaam en goed bereikbaar"

Beoordeeld op 17 oktober 2016

De adviseur reageert snel op vragen zowel via mail als telefoon. Hij neemt de tijd om uitleg te geven over alles wat er komt kijken bij een hypotheek voor starters.

Anoniem

"Rustig en profesioneel"

Beoordeeld op 12 oktober 2016

Zeer fijn advies ontvangen. De adviseur is een fijn persoon die weet waar hij over praat. Er wordt niets opgedrongen wat ik bij een ander kantoor had.

Mulders

"helder, goede uitleg"

Beoordeeld op 13 september 2016

Duidelijke uitleg van huidige situatie, mogelijke opties en de impact daarvan. Financiële begrippen worden duidelijk uitgelegd. Op basis hiervan hebben we goed kunnen kiezen voor nieuwe hypotheek en bovendien het vertrouwen goed te snappen waaruit we konden kiezen.

Anoniem

"professioneel,deskundig,prettig in omgang,helder"

Beoordeeld op 30 augustus 2016

Ik heb de dienstverlening van de adviseur als heel prettig ervaren. Gelijk sprake van een goed en professioneel contact. Denkt goed mee, legt helder uit en komt snel en goed onderbouwd tot een bruikbaar advies. Financiering was uiteindelijk snel geregeld.

Evert Jan de Kort

"Gedailleert gepersonaliseerd advies"

Beoordeeld op 25 augustus 2016

Dit kantoor maakt een goede inschatting van de klant zijn situatie en komt met een eerlijk advies toegespitst op deze klant. Hij wijst de klant op alle bestaande risico's maar wel met een realiteitsbesef. De adviseur is open en benaderbaar en reageert snel. Hij is kundig en kent de details van de aangeboden producten. Hij is zelfstandig (niet aan derden gelieerd) en heeft geen voordeel bij het verkopen van een specifiek product wat wellicht minder bij de klant past.

Olaf Smit

"Helder advies, goed geregeld"

Beoordeeld op 24 augustus 2016

De adviseur geeft heldere en vriendelijke uitleg. Het voelt niet stom om vragen te stellen. Het advies is duidelijk en sluit aan bij onze situatie en wensen. De hypotheek en de verzekeringen zijn snel en goed geregeld.

Emma

"Goed en duidelijk advies"

Beoordeeld op 10 augustus 2016

We kregen duidelijk advies afgestemd op onze situatie. We konden altijd vragen stellen. Duurde soms paar dagen voordat we antwoord kregen, maar hij nam er wel altijd de tijd voor. Verder leuke gesprekken gehad.

Anoniem

"Persoonlijk, betrouwbaar"

Beoordeeld op 28 juli 2016

De adviseur is een fijne persoonlijkheid die meedenkt, al even meedraait in het vak en hart voor de zaak heeft. Natuurlijk is het voor hem ook even aftasten wat voor vlees hij in de kuip heeft, maar hij zegt wel eerlijk wat hij ervan vindt als je ernaar vraagt en zal je ook behoeden voor onverstandige beslissingen.

AJ Brandwijk

"Goed en eerlijk advies"

Beoordeeld op 28 juli 2016

Duidelijk en goede uitleg/advies gehad. De adviseur komt erg oprecht en betrokken over.

Anoniem

"Super advieskantoor"

Beoordeeld op 20 juli 2016

Hier wordt uitgebreid met je meegedacht en alle stappen worden zeer duidelijk uitgelegd en met je doorgenomen. De adviseur is zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor je, zodat je met een zeer tevreden gevoel de deur uitgaat. Wij hebben ook een gesprek bij een (grote) bank gehad, maar dat was op geen enkele manier vergelijkbaar met de betrokkenheid die de adviseur heeft en de kwaliteit van advisering die hij aflevert. Zeer begrijpelijk waarom hij al jaren als beste van Gelderland uit de bus komt.

Tom

"Goed reëel advies"

Beoordeeld op 16 juli 2016

Er werd tijd genomen en meegedacht. Geen luchtkastelen maar een eerlijk beeld van de (on)mogelijkheden

G Wachtmeester

"Prima advies"

Beoordeeld op 30 juni 2016

Adviesgesprek gehad naar aanleiding van het aflopen van de renteperiode van mijn hypotheek. Zeer tevreden hierover. De adviseur is een professioneel en ter zake kundig adviseur. Het gesprek verliep bovendien op een prettig informele manier. Ik zou het financieeladvies.nl aan iedereen aanraden.

Niels

"Duidelijk advies, neemt de tijd en reageert snel"

Beoordeeld op 29 juni 2016

De adviseur geeft duidelijk advies en neemt de tijd. Hij beantwoord zowel op mail en via de telefoon snel.

Anoniem

"helder advies, betrouwbaar, denkt goed mee"

Beoordeeld op 14 juni 2016

De adviseur heeft de situatie goed ingeschat, voor ons een uitstekend advies geformuleerd en dat voor ons prima geregeld

Els en Edward

"Langzaam, onzorgvuldig"

Beoordeeld op 13 juni 2016

Moeilijk te bereiken. Kwam afspraken niet na. Kwam steeds te laat met eisen van documenten waardoor er steeds vertraging was.

Anoniem

Reactie van Het Financieel Advies nl

Ik heb de revieuw gelezen. Jammer dat deze anoniem geplaatst is. Ik herken ons kantoor niet in u bericht. In mijn optiek zijn we juist snel en zorgvuldig. Hierbij zijn we, wat betreft snelheid, uiteraard afhankelijk van de drukte bij de debetreffende geldverstrekker. Onze afspraken komen we altijd na, al 12 jaar lang. Wanneer u daadwerkelijk door ons kantoor geadviseerd bent, nodigen wij u van harte op ons kantoor uit om eea te bespreken en te verhelderen.

"Guido gaat zorgvuldig en persoonlijk te werk."

Beoordeeld op 10 juni 2016

De adviseur heeft oog voor jou persoonlijke situatie en zoekt een oplossing die het beste bij jou past zonder daar zelf voordeel uit te halen. Hij kan zichzelf goed verplaatsen in de situatie van zijn klanten, en straalt uit dat hij de beste optie voor je uitzoekt. Dit geeft veel gemoedsrust wanneer je een leek bent op het gebied van financiën.

Mickey

"Duidelijk advies, goede communicatie"

Beoordeeld op 2 juni 2016

Duidelijk advies, goede communicatie en antwoord op alle vragen

Anoniem

"Geadviseerd op een menselijke manier!"

Beoordeeld op 30 mei 2016

De adviseur neemt de tijd voor je en probeert zich in jouw situatie te verplaatsen en daaruit met een juist advies te komen. Alle punten legt hij op een begrijpelijke manier uit.

Jorg

"Prettig Professioneel advies, Duidelijke uitleg"

Beoordeeld op 20 mei 2016

De adviseur is een prettig persoon om mee samen te werken. Wij hebben duidelijk en professioneel advies gekregen, hetgeen paste bij onze wensen. Ik kan de adviseur aanraden als financiële partij voor de aankoop van een woning.

M Stevens

"Duidelijk advies, goede uitleg."

Beoordeeld op 13 mei 2016

Hebben duidelijk advies gekregen en adviseur heeft veel inzet getoond om in een uitdagende situatie (zelfstandig ondernemer, langlopende ORV-aanvraag) toch zo snel en een zo goed mogelijke hypotheek te verkrijgen.

Karst Lok

"Gedegen advies, kennis van zaken"

Beoordeeld op 28 april 2016

Snelle en kundige advisering waarbij we altijd vragen konden stellen

Anoniem

"Klantgericht en helder, zeker een aanrader!"

Beoordeeld op 26 april 2016

De adviseur heeft ons, net zoals bij de vorige eerste hypotheek, weer uitstekend geholpen. Hij zorgt voor een klantgerichte aanpak, zoekt alles voor je uit en geeft degelijk en onderbouwd advies. Hij schets de nieuwe situatie, helpt mee met verzekeringen en maakt je wegwijs in het oerwoud van mogelijkheden. Wij hebben het advies als zeer prettig ervaren, zeker omdat het voor ons geen dagelijkse kost is. Komend weekend kunnen we ons huis in, mede dankzij de adviseur zijn heldere werkwijze en communicatie met de bank. Ik kan hem van harte aanbevelen, zowel voor starters als zoals wij, de wat gecompliceerdere gevallen. De adviseur, heel veel succes met jouw adviesbedrijf! Wij zijn hartstikke tevreden, en wellicht tot over een jaar of 20 ;)

Jeroen van Gelswijk

"Super advies"

Beoordeeld op 22 april 2016

Rustige, geduldige uitleg waardoor het verhaal erg begrijpelijk is. Goede ondersteuning en begeleiding door gehele proces. Voelt erg betrouwbaar.

Maartje

"Heldere advisering door betrokken adviseur!"

Beoordeeld op 22 april 2016

De adviseur heeft duidelijk "hart voor de zaak"en is erg betrokken op zijn klanten. Hij luistert goed naar wat de vraag is en geeft een duidelijke weergave over mogelijkheden en adviseert over keuzes. Helemaal tevreden!

G Janssen

"Zie toelichting"

Beoordeeld op 12 april 2016

We zijn tevreden met het advies, de antwoorden op onze vragen, de begeleiding tijdens het traject en de manier waarop de gesprekken verliepen. Guido nam de tijd en is een prettige gesprekspartner/adviseur.

Jan Willem Westerveld

"Helder, duidelijk en persoonlijk advies"

Beoordeeld op 12 april 2016

Het Financieel Advies heeft ons goed geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwbouwwoning. Het advies was helder, duidelijk en goed ingespeeld op onze persoonlijke situatie.

Anoniem

"kundig, snel, klantgericht"

Beoordeeld op 25 maart 2016

Zeer goed advies tegen een prima prijs. Enorme waardering voor deze dienstverlening.

Rick Meurders

"vriendelijk, duidelijk, snel"

Beoordeeld op 25 maart 2016

advies op maat, niet duur, deskundig op gebied van zelfstandig ondernemers

Anoniem

"helder advies dat je ontzorgt"

Beoordeeld op 22 maart 2016

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat de adviseur goed met je meedenkt en een goede uitleg geeft. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Anoniem

"Klantvriendelijke en kundige adviseur"

Beoordeeld op 16 maart 2016

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de adviseur mij geadviseerd heeft bij de aankoop van mijn eerste woning. Tijdens het oriënterend gesprek neemt hij uitgebreid de tijd om te kijken naar je situatie en verschillende opties voor te leggen. Hierbij werd ik goed geïnformeerd over eventuele risico's en kosten. Ik kreeg het gevoel dat de adviseur oprecht het belang van de klant voorop stelt en ik in goede handen was. Ik zou Het Financieel Advies zeker adviseren aan vrienden en familie!

Willems

"Geweldig advies! Duidelijk en voorspoedig"

Beoordeeld op 14 maart 2016

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat ik er zeer goede ervaring mee heb gehad! Het advies was duidelijk, we konden snel schakelen en mijn eerste huis is een feit :)

Marly

"Super begeleiding"

Beoordeeld op 10 maart 2016

Zeer goed en uitgebreid en begrijpelijk advies, persoonlijk, helder, inzichtelijk, helemaal top.

Anoniem

"Gedegen advies binnen zeer korte tijd"

Beoordeeld op 7 maart 2016

Ivm snelle overdrachtsdatum moisten wij in 3 weken onze hypotheek geregeld krijgen. De adviseur was erg flexible, maar verloor de kwaliteit van het advies niet uit het oog. Door extra druk te zetten bij de hypotheken was eea zeer op tijd geregeld, waardoor we nauwelijks zorgen hebben gehad en nog steeds erg tevreden zijn met het advies.

Anoniem

"Erg goed geholpen"

Beoordeeld op 21 februari 2016

Alles duidelijk uitgelegd, eventuele vragen duidelijk beantwoord. Top!

Anoniem

"Uitstekend en zeer professioneel advies"

Beoordeeld op 16 februari 2016

Na het eerste gesprek al het volledige vertrouwen dat ik goed zat bij deze adviseur. Hoeveel vragen ik ook stelde, telkens keurig uitgelegd. Er is absoluut nergens op aangedrongen, ik had telkens zelf de mogelijkheid te kiezen wat ik zelf wilde. Uiteraard wel het advies van de adviseur hierin gevolgd. Het meest prettige vond ik de stap voor stap begeleiding en de heldere consistente uitleg.

Anoniem

"Integere humoristische persoon"

Beoordeeld op 4 februari 2016

Het is onze eerste aankoop, maar het kantoor had al twee keer eerder vrijblijvend een advies en berekening gemaakt i.v.m. andere huizen. In feite is onze zakelijke relatie al zeven jaar een feit, en bleef dit kantoor geduldig en begripvol

Gerards

"Helder en degelijk advies"

Beoordeeld op 3 februari 2016

Van begin af aan duidelijk en toegankelijk advies gekregen in en wat en hoe van het kopen van een eerste huis. De adviseur is heel toegankelijk en open over zijn motieven. Zeer te spreken over zijn manier van handelen en ook over zijn uiteindelijke advies.

Anoniem

"Goed gericht advies, helder en begrijpbaar"

Beoordeeld op 1 februari 2016

Op een fijne en begrijpbare manier werden vragen en onduidelijkheden opgehelderd. Geeft op maat (hypotheek)advies, bekijkt meerdere mogelijkheden maar gaat uit van de wensen en behoeften van de klant. Neemt de tijd bij adviesgesprekken en handelt snel en zorgvuldig.

Bob Maasse

"Fantastisch advies, helemaal tevreden"

Beoordeeld op 1 februari 2016

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de adviseur heel snel en netjes werkt en veel moeite en tijd voor onze hypotheekanvraag heeft geinvesteerd. Hartelijk dank!

Anoniem

"Prima, op maat advies gekregen"

Beoordeeld op 28 januari 2016

Bij de aankoop van onze eerste woning deskundig en behulpzaam ondersteuning gekregen.

Anoniem

"Eerlijk en helder advies"

Beoordeeld op 15 januari 2016

De adviseur legt duidelijk uit wat hij voor je kan betekenen en je merkt dat hij zijn best doet om jou als klant goed verder te helpen. Ook prettig is dat de bemiddelingskosten lager liggen dan bij de grotere advieskantoren.

Anoniem

"Duidelijk"

Beoordeeld op 11 januari 2016

Strak en duidelijk verhaal, makkelijk bereikbaar en meedenkend

john

"Duidelijk en helder advies."

Beoordeeld op 21 december 2015

Als je opzoek bent naar een goed, helder en betaalbaar hypotheek advies dan is het Het Financieel Advies zeker de moeite waard om te checken.

Anoniem

"Eerlijk advies"

Beoordeeld op 16 december 2015

Ik kan het aanbevelen omdat de adviseur niet gericht is op verkoop maar op het geven van goed advies.

Anoniem

"Zeer goed"

Beoordeeld op 12 december 2015

Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, de adviseur zette alles goed op een rijtje en legde alles goed en duidelijk uit. Bij vragen steeds snelle reactie terug. Wij zijn erg blij met onze hypotheek en vonden de samenwerking heel prettig.

Sandra en mark

"Vriendelijk, vertrouwd en gedegen advies op maat!"

Beoordeeld op 19 november 2015

Wij hadden een vrij complex dossier maar we zijn er helemaal naar tevredenheid uitgekomen!

Daan Wijlens

"Duidelijk adviesproces voor iedereen"

Beoordeeld op 3 november 2015

Zeer duidelijk en helder advies, inclusief het proces daar naartoe. Inhoudelijk goed onderlegd. Weet een en ander ook voor mensen zonder veel financiële kennis helder en inzichtelijk te houden. Houdt ook rekening met je persoonlijke situatie en je levenswijze in de beoordeling van de financiële mogelijkheden. Zet alle mogelijkheden op een rij en geeft goed advies in de te maken keuzes.

Loek van de Logt


"Persoonlijk, echt advies op maat"

Beoordeeld op 30 oktober 2015

Een hele positieve ervaring, vanwege een stuk persoonlijk contact, grondige achtergrondkennis van de adviseur, gecombineerd met een neutrale invalshoek -geen belang het advies 1 kant op te sturen, echt meedenkend met onze situatie-.

Irene en Jochem

"No nonsense, meedenkend, persoonsgericht"

Beoordeeld op 28 oktober 2015

Toegankelijk als persoon, maar ook goed bereikbaar telefonisch en per mail.Denkt ook mee met levensfase waarin je aankoopt.

Anneloes

"Duidelijk advies, goed informerend naar je wensen"

Beoordeeld op 15 oktober 2015

De adviseur wil je echt van het beste advies voorzien. Volledig onafhankelijk. Ook als je tijdens het proces vragen hebt dan staat hij voor je klaar.

Dirk

"uitstekend advies, persoonlijke behandeling"

Beoordeeld op 15 oktober 2015

Het Financieeladvies is een uitstekend kantoor, dat een brede en gedegen aanpak hanteert. Wij hebben de persoonlijke behandeling als prettig ervaren en zijn zeer content met het resultaat.

Jeroen Veen

""Deskundig en vriendelijk advies"

Beoordeeld op 1 oktober 2015

We zijn goed geholpen met onze eerste hypotheek. Hij heeft de financiele risicos zijn in kaart gebracht en is samen met ons op zoek gegaan naar een passende hypotheek. Hij luistert goed naar onze wensen. Je kunt wel merken dat hij het redelijk druk heeft, terug mailen schiet er soms bij in. Als je er niet zelf bovenop zit kan dat vervelend zijn. Volgens mij heeft hij inmiddels een extra werknemer.

"Heel goed advies"

Beoordeeld op 30 september 2015

Goede adviezen, helder, duidelijk, initiatiefrijk.

Anoniem

"Fantastisch advies, perfect afgestemd"

Beoordeeld op 28 september 2015

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het advies naar mijn idee perfect afgestemd was op al mijn wensen. Het contact is prettig, zakelijk, informeel en duidelijk. Heldere toelichting op alle producten.

Anoniem

"Uitgebreid en persoonlijk"

Beoordeeld op 22 september 2015

De adviseur neemt uitgebreid de tijd om je te voorzien van een persoonlijk advies. Hij staat open voor allerlei soorten vragen en helpt bij hypotheek- en verzekeringadvies. Verder stuurt hij actief op snelheid van het proces. Hij is onafhankelijk en adviseert doorgaans financieel 'conservatief', wat we erg prettig vonden.

Anoniem

"Realistisch, helder en zeer vertrouwd"

Beoordeeld op 21 september 2015

Ik kan het bureau aanbevolen vanwege de betrouwbaarheid, de duidelijkheid van het advies en de berekeningen, het realistisch meedenken en de fijne, vriendschappelijke sfeer. Fijn ook dat je van begin tot eind begeleid wordt, en bij eventuele vragen onmiddellijk wordt bijgestaan.

Anoniem

"Betrouwbaar, denkt goed mee"

Beoordeeld op 16 september 2015

Voor een redelijk complexe situatie advies gevraagd bij Het Financieel Advies. De adviseur luistert aandachtig naar de wensen en behoeften, en denkt goed mee. Open en eerlijke sfeer, waarin het belang van de klant heel duidelijk voorop staat.

Anoniem

"Prima hulp in zwaar weer"

Beoordeeld op 4 september 2015

Het bleek voor ons uiteindelijk een heel gedoe om de gewenste hypotheek te krijgen, en op het eind werd het nagelbijtend spannend. De adviseur bleef nuchter, meedenkend, vasthoudend, en creatief, waardoor uiteindelijk alles goed is gekomen!

Remco

"Eerlijk advies, prettig verder geholpen""

Beoordeeld op 31 augustus 2015

We zijn door de adviseur erg goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. De adviseur heeft ons eerlijk antwoord gegeven op vragen die we hadden of dingen waar we tegen aan liepen. Ook is hij altijd goed bereikbaar voor vragen e.d. Kortom een prettige adviseur voor hypotheekaanvragen!

Robin

"Laagdrempelig kantoor met duidelijk advies"

Beoordeeld op 26 augustus 2015

Je wordt helder geïnformeerd over de mogelijkheden en krijgt alles netjes uiteengezet op papier zodat het nog na te lezen is. Altijd de mogelijkheid om tussendoor contact op te nemen met vragen.

Tanne Weijers

"zeer goed"

Beoordeeld op 25 augustus 2015

Zeer goed geholpen, en duidelijke uitleg en er word genoeg tijd voor je genomen

Floris Nillesen

"Goede uitleg, vriendelijk"

Beoordeeld op 24 augustus 2015

Goede uitleg en informatie over alles mbt kopen van een huis. Hij was altijd goed bereikbaar voor vragen en is erg vriendelijk.

Anoniem

"Rustig, persoonlijk en met aandacht"

Beoordeeld op 13 augustus 2015

Het Financieel Advies was onpartijdig en gaf daarmee eerlijk advies op maat.

Laurent

"Geen poespas, deskundig, duidelijk, vriendelijk"

Beoordeeld op 23 juli 2015

De adviseur heeft me snel en goed geholpen bij het vinden van een gunstige hypotheek. Hij is deskundig en onafhankelijk. Hij is duidelijk over zijn rol en zijn benadering is vriendelijk. Ik vond het tarief dat hij hanteerde ook heel schappelijk.

Bettine Winters

"Nuchter en helder advies, op maat gesneden"

Beoordeeld op 6 juli 2015

Het advies wat wordt gegeven is helder en zonder poespas. Er wordt gekeken naar wat je nodig hebt en wenst. Er worden geen pogingen ondernomen je producten te verkopen die je niet nodig hebt. Er wordt goed meegedacht en zoals het een goed adviseur betaamt werden wij gewezen op zaken waar wij nooit aan zouden hebben gedacht. Het advies voelt daardoor echt als maatwerk waar we zeer tevreden mee zijn.

David en Annette

"goed en duidelijk advies"

Beoordeeld op 4 juli 2015

Alles was steeds prima op orde. Veel mogelijkheden om een afspraak te plannen.

"uitstekend advies"

Beoordeeld op 29 juni 2015

De adviseur denkt mee en is realistisch over de huidige persoonlijke situatie. zodat je een financieel advies krijgt wat afgestemd is op jouw huidige situatie.

Sonneveld

"Toegankelijk en deskundig!"

Beoordeeld op 29 juni 2015

Het Financieel advies heeft de volgende pluspunten: - Deskundig, betrouwbaar advies. - Je hypotheekaanvraag is in goede handen. - Kent tot in detail de voor- en nadelen van verschillende hypotheekverstrekkers. - Kan zowel eenvoudig de hoofdlijnen uitleggen, maar ook meer specifieke vragen beantwoorden. - Gaf inzichten met betrekking tot financiering van huis waar je in eerste instantie zelf niet aan denkt, ook al heb je een financiële achtergrond. Mocht je een hypotheek willen afsluiten dan kunnen wij iedereen aanraden dit via het Financieel Advies te doen!


"Werkelijk een TOP adviseur"

Beoordeeld op 25 juni 2015

Ik kan de adviseur van Het Financieel Advies van harte aanbevelen aan diegene die op zoek is naar een adviseur die echt voor je aan het werk gaat. Dat de klant hier koning is moet toch echt even vermeld worden. Het contact met de adviseur loopt soepel en er wordt ook snel gereageerd op vragen waarbij de adviseur echt rust geeft in de spannende tijden die het kopen van een huis met zich mee brengt. TOP!

Vincent Hilkes

"Rustig, persoonlijk en deskundig"

Beoordeeld op 19 juni 2015

Prettig in contact, geduldig, communicatief, goede prijs-kwaliteitverhouding

Anoniem

"Goed meegedacht met mijn financiele situatie"

Beoordeeld op 10 juni 2015

Zodat ik me geen zorgen hoef te maken over de hoogte van mijn hypotheek.

Jolanda Noordhoek

"Vriendelijke man met gedegen onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 9 juni 2015

Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Gedegen advies.

Anoniem

"Zeer goede prijs/kwalteit verhouding"

Beoordeeld op 5 juni 2015

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat je vriendelijk en professioneel word ondersteund bij het afsluiten van een hypotheek.

R de Bruijn

"Goede adviseur met goed advies"

Beoordeeld op 19 mei 2015

Ik ben goed geholpen en ben er zeker wijzer op geworden. Ik kwam met veel vragen en heb op vele daarvan antwoord gekregen.

Anoniem

"betrouwbaar, geen nonsens, prettig in de omgang"

Beoordeeld op 13 mei 2015

We vonden de adviseur betrouwbaar en prettig in de omgang. Hij werkt onafhankelijk en heeft in het verleden bij meerdere banken gewerkt en weet van wanten, no nonsense.

Karsenberg

"persoonlijk advies"

Beoordeeld op 29 april 2015

Heldere en rustige uitleg, goed advies, realistisch

Anoniem

"We zijn keurig geholpen. erg tevreden"

Beoordeeld op 16 april 2015

De deadline voor onze financiering was erg strak ingepland, maar deze hebben we toch gehaald. De gesprekken waren erg prettig en ook via de telefoon was de adviseur altijd bereid om ons meteen te woord te staan. Afspraken konden eigenlijk altijd ingepland worden op dagen dat het ons goed uitkwam. Kortom, we zijn erg tevreden!

Anoniem

"gedegen advies duidelijk kennis"

Beoordeeld op 15 april 2015

De adviseur luisterd goed naar je wensen, heeft een brede kennis en is flexibel. Ook een ongelegen belletje wordt correct beantwoord of nagebeld.

E Voorstok

"Prima Advies"

Beoordeeld op 12 maart 2015

Het advies is duidelijk en op maat. Risico analyse, maar geen onnodige verzekeringen aangesmeerd.

Anoniem

"Prima advies"

Beoordeeld op 14 februari 2015

Goed advies gekregen, prettige en duidelijke communicatie en updates, neemt zorg/stress uit handen

Anoniem

"Duidelijk"

Beoordeeld op 12 februari 2015

Duidelijke/begrijpelijke uitleg, toelichting en antwoorden op vragen. Goed bereikbaar.

Anoniem

"Helder advies, meedenken"

Beoordeeld op 11 februari 2015

Prettig contact. Goed meegedacht om evt risico's zo laag mogelijk te houden.

Anoniem

"duidelijk, betrouwbaar en toegankelijk"

Beoordeeld op 8 februari 2015

De gesprekken met de adviseur waren naast plezierig, vooral verhelderend en duidelijk. Een extra toelichting was nooit een probleem. Het advies kwam betrouwbaar over, keuzes werden goed toegelicht en risico's vermeden.

Anoniem

"Professionele adviseur, zeer prettig in de omgang"

Beoordeeld op 6 februari 2015

Ik beveel het Financieel advise ten zeerste aan. De adviseur is een zeer prettige persoonlijkheid en zeer capabel in zijn vak. Daarnaast is het prettig dat het tevens mogelijk is om afspraken te maken in de avonduren. Ondanks deze pluspunten heeft hij concurrerende prijzen in vergelijking met de rest van de markt

Ruud.

"goed"

Beoordeeld op 6 februari 2015

we hebben een goed duidelijk en degelijk advies gehad

Gielen

"Grondig, weloverwogen advies en vertrouwenswekkend"

Beoordeeld op 27 januari 2015

Bij zelfbouw (onze situatie) komt er nogal wat bij kijken. De adviseur neemt de tijd voor je, maakt verbinding, zorgt dat je begrijpt waar het over gaat, welke keuzes gemaakt moeten worden en helpt je hier uitstekend bij. Omdat er veel keuzes zijn en alles invloed op elkaar heeft (of van elkaar afhangt) is het fijn dat hij alle zaken goed en overzichtelijk naast elkaar zet zodat je weloverwogen kan besluiten. We hebben ondervonden dat hij goede en actuele kennis heeft, je persoonlijke situatie leert kennen en op basis daarvan het juiste onafhankelijk adviseert.

Rob van Brunschot

"Goed persoonlijk advies"

Beoordeeld op 19 januari 2015

De persoon (de adviseur) sprak ons erg aan en we hadden meteen een goede klik. Daarnaast is hij realistisch wat wel en niet kan en geeft duidelijk van te voren aan wat de te nemen stappen zijn en welke punten extra aandacht of handeling vereisen.

Theo

"persoonlijk, toegankelijk, vriendelijk"

Beoordeeld op 5 januari 2015

De adviseur is een zeer vriendelijke persoon met het fijne talent je op je gemak te laten voelen tijdens de periode waarin je belangrijke keuzes van je leven maakt. Het kiezen en bepalen van een hypotheek is geen makkelijke keuze. Hij nam mij als leek bij de hand en leidde me door hypotheekland en legde alles stap voor stap met het grootste gemak aan me uit zodat ik weloverwogen de beste keuzes heb kunnen voor mijn persoonlijke situatie.

Rob Zeegers

"Betrokken,eerlijk,open"

Beoordeeld op 31 december 2014

Goed en gedegen advies voor starter. Helder en goed uitgelegd.

Elleke Muller

"Helder verhaal en prettig in contact"

Beoordeeld op 24 december 2014

Guido nam de tijd om alles uit te leggen en hield geen 'verkooppraatje' zoals ik dat eerder wel meegemaakt heb bij grotere financieeladviseur-bureaus.

Anoniem

"Transparant, betrouwbaar, denkt mee, neemt tijd"

Beoordeeld op 23 december 2014

De adviseur is een integere, zeer betrouwbare adviseur die meedenkt over passende mogelijkheden, geen genoegen neemt dan met een goed advies en die transparant is in zijn informatieverstrekking. Hij neemt de tijd, is bereid om de materie herhaaldelijk uit te leggen. In mijn geval daalde de rente nadat hij alle formulieren bij een geldverstrekker ingediend had. Hij heeft mij daarvan op de hoogte gesteld en de hele stapel opnieuw bij de nieuwe geldverstrekker ingediend. Dat was voor hem extra werk en ik zou het niet geweten hebben als hij het niet had gecommuniceerd. Vertrouwde ik 'm al dan hierna nog meer. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld om tussentijds contact te zoeken en hij reageerde op alle vragen.

Mylene van Irsel

"Uitstekend advies"

Beoordeeld op 23 december 2014

Prettig en heel toegankelijk/menselijk in contact, professioneel helder advies en makkelijk bereikbaar, geen commercieel gevoel, waardoor zeker aan te raden.

Anoniem

"Professioneel, vriendelijk en betrokken"

Beoordeeld op 22 december 2014

Hetfinancieeladvies.nl heeft mij echt fantastisch ondersteund in de keuzes m.b.t. het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Op professionele, vriendelijke en betrokken wijze is de adviseur tot de juiste adviezen gekomen en heeft hij gezorgd dat de financiering snel rond was. Ik beveel het Financieel Advies dan ook ten zeerste aan, het bedrijf levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Anoniem

"Gedegen en compleet advies"

Beoordeeld op 17 december 2014

Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke (toekomstige) situatie en geluisterd naar persoonlijke voorkeuren. In combinatie met o.a. maandlasten en voorwaarden wordt een advies gegeven.

Anoniem

"Betrouwbaar, flexibel, betrokken, snel"

Beoordeeld op 15 december 2014

Goed en betrouwbaar advies gekregen door een betrokken en flexibele adviseur.

Anoniem

"betrouwbaar en altijd beschikbaar voor vragen"

Beoordeeld op 1 december 2014

De adviseur begrijpt de situatie waar je het over hebt en zoekt samen naar de beste financiering, bespreekt voor en nadelen en geeft advies waar je op moet letten

Sandra

"Geheel naar verwachting"

Beoordeeld op 12 november 2014

Alles ging naar verwachting. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en heeft veel zorgen uit handen genomen. Ook bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen.

Wouter Barts

"Prettig en goed advies"

Beoordeeld op 22 oktober 2014

Wij zijn bij het financieel advies geweest voor advies voor de aankoop van een huis en het afsluiten van een hypotheek. We zijn goed geadviseerd en de gesprekken verliepen prettig. Daarnaast kon er altijd op korte termijn een afspraak ingepland worden indien dit nodig was. Hij was ook goed telefonisch bereikbaar wanneer je een vraag had. Bij ons is de afhandeling soepel verlopen.

Barts

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Behulpzaam, leuk contact, heldere toelichting"

Beoordeeld op 15 oktober 2014

Ga hierheen. Geen verkoper, maar een eerlijk advies. Erg behulpzaam, niet duur en veel gelachen tijdens de gesprekken en uitleg van de wereld der hypotheken. Ik en mijn vriendin erg tevreden over het advies bij de aankoop van ons eerste huis!

Anoniem

"Goed advies op maat"

Beoordeeld op 1 oktober 2014

Wij hebben voor aankoop van ons eerste huis ons georiënteerd bij verschillende hypotheekadviseurs. Ook van de "grotere" bedrijven. Wij hebben Het financieel advies gekozen en zijn achteraf erg blij met deze keuze. ****legt de dingen duidelijk uit en verleend ook graag extra service. Antwoord snel op voicemails en mailtjes en heeft goed verstand van zaken. Wij zullen hem zeker aanbevelen.

Sabine N

"Goed advies"

Beoordeeld op 28 september 2014

Wij hebben goed advies gehad van****. Hij is duidelijk, dacht goed met ons mee en heeft duidelijke uitleg gegeven.

Stefanie

"Goed advies, prima te bereiken"

Beoordeeld op 22 september 2014

Goed advies gekregen, zonder dat er iets werd opgedrongen. *****neemt de tijd voor alle vragen en antwoorden. Prima te bereiken en flexibel.

Anoniem

"integer, degelijk, kennis van zaken"

Beoordeeld op 21 september 2014

**** heb ik ervaren als iemand die kennis van zaken heeft en integer en transparant is. Hij verplaatst zich in je situatie, neemt de tijd voor je, is helder over zijn tarieven en verdienmodel en ook gewoon een aangenaam mens.

Anoniem

"Duidelijk advies"

Beoordeeld op 17 september 2014

we konden onze vragen stellen waarop we een helder antwoord kregen

Anoniem

""Helder en goed advies voor een eerlijke prijs"

Beoordeeld op 16 september 2014

Ik kan dit kantoor aanbevelen.**** maakt snel inzichtelijk wat wel en niet mogelijk is en heeft me goed begeleidt bij het financieringsproces. Met daarbij in het achterhoofd de scherpe tariefstelling, kan ik niet anders zeggen dan dat ik Guido van harte kan aanbevelen als financieel adviseur.

Anoniem

"Prettig in contact betrouwbaar en volledig"

Beoordeeld op 1 september 2014

Ik zou deze adviseur aanbevelen omdat hij echt alles voor ons geregeld heeft rondom de koop van ons huis. Hij gaat zeer zorgvuldig te werk, geeft goede uitleg en overzicht, zet alles op papier. Hij komt afspraken na. Hij maakt goed overzicht van de totale financiële situatie van de klant om de beste hypotheek te vinden, passend bij de situatie, nu en in de toekomst. Een zeer prettige man in contact, een betrouwbare adviseur met een stuk lagere prijs dan de grote bekende hypotheekkantoren.

S. van der Eijk

"Zeer cordaat, goed advies"

Beoordeeld op 24 augustus 2014

Snel, duidelijk, verhelderend, fijne gesprekken, maakt altijd tijd voor je.

Anoniem

"Zeer Betrokken, altijd bereikbaar en behulpzaam"

Beoordeeld op 7 augustus 2014

***** zoekt alles voor je in de puntjes uit, hij is eerlijk, perfecte service en heeft verstand van zaken. Kortom niets op aan te merken.

Phil Schuurmans

"Helder, duidelijk en vriendelijk. Geen opsmuk."

Beoordeeld op 31 juli 2014

Wij zijn via vrienden bij **** terecht gekomen. Nadat we eerder bij "De Bank" waren geweest. Kennismaking: Helder en duidelijk over kosten, en wat hij voor ons kon betekenen. ****heeft ons op een heldere en duidelijke wijze stap voor stap door het proces van hypotheek kiezen, een huis kopen en alles wat daarbij hoort begeleidt. Wij hebben het contact als erg prettig ervaren omdat: Vriendelijk en informeel, zonder het uiteindelijke doel uit ogen te verliezen. Alle vragen zijn helder en duidelijk beantwoord en geen vraag was te veel. Realistisch over haalbaarheid en financiële gevolgen. **** denkt met je mee en staat open voor ideeën. Hij is onafhankelijk, hierdoor is hij niet gebonden aan bepaalde financiële producten van maar een Bank. **** is open over de informatie die hij verstrekt en waar je dit zelf na kunt zoeken.

Chiel Visser

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 29 juli 2014

Duidelijke uitleg, veel kennis van zaken, goede adviezen

S.

"positief en behulpzame dienstverlening"

Beoordeeld op 17 juli 2014

Ik beveel dit kantoor aan omdat de adviseur erg klantgericht is en snel handelt.

Lou Gerritse

"Duidelijk advies, luchtig gebracht"

Beoordeeld op 8 juli 2014

Erg duidelijk, behulpzaam op een luchtige manier gebracht. Zo blijft alles aan een huis kopen leuk, en is zelfs de hypotheek afsluiten niet stressvol of saai.

Anoniem

"persoonlijk en vakkundig"

Beoordeeld op 6 juli 2014

**** is altijd goed te bereiken geweest voor ons. Denkt goed mee en spant zich extra in wanneer nodig. Helder in de communicatie en professioneel in de dienstverlening. Zeer aan te bevelen!

M van Ginneken

"Helder, duidelijk, bondig, klantvriendelijk"

Beoordeeld op 27 juni 2014

We hadden een ingewikkeld traject van een jaar met starterslening en vele garanties en dit heeft ****, heel helder, snel voor ons geklaard, waarbij hij aangaf waar de angels zaten. Wat ik fijn vond is dat hij je nooit iets verkoopt tussen de regels. Jij vraagt iets en je krijgt de beste prijs/kwaliteit.. Zijn prijs is zeer schappelijk en all inn. Prettig contact. Minpuntje: soms heb je als klant een duwtje nodig en dat doet hij niet. Dit zijn de mogelijkheden, kiezen doe je zelf.

Remco Argante

"No-nonsense maat-advies tegen fatsoenlijke prijs"

Beoordeeld op 24 juni 2014

Wij (getrouwd stel, eerste koopwoning) hebben na een gedegen online onderzoek en kennismakingsgesprekken bij vijf verschillende adviseurs (zowel nationaal bekende namen als kleine zelfstandigen) gekozen voor **** (Het Financieel Advies)... Onze bevindingen: - Goede, persoonlijke, eerlijke voorlichting - Geen gladde verkooppraatjes - Tot 2 keer toe problemen in de procedure getackeld - Vergeleken met de bekende adviseurs een veel betere prijs Ik zou hem iedereen aanraden.

Rolf

"uitstekend advies klantgericht"

Beoordeeld op 26 mei 2014

Ik zal dit kantoor zeker bij anderen aanbevelen. Guido heeft mij uitstekend en op prettige wijze geholpen bij de financiering van mijn eerste huis.

Anoniem

"uitstekend advies klantgericht"

Beoordeeld op 26 mei 2014

Ik zal dit kantoor zeker bij anderen aanbevelen. Guido heeft mij uitstekend en op prettige wijze geholpen bij de financiering van mijn eerste huis.

Anoniem

"Open en transparant!"

Beoordeeld op 24 mei 2014

Het is de adviseur zonder meer gelukt om in te schatten welke kant we op wilden en hij heeft daar een goed hypotheek advies bij kunnen vinden. Om de minder interessante adviezen weg te laten is het overzichtelijk en efficiënt geweest.

Anoniem


"Realistisch, betrokken, uitstekende communicatie"

Beoordeeld op 22 mei 2014

Ik kan dit kantoor absoluut aanbevelen. Onze contactpersoon, ****, heeft een meer dan uitstekende kennis van zaken, is zeer klantvriendelijk, neemt de tijd voor een persoonlijk advies en zonder doet dit zonder "verkooppraatjes".

J van Puijenbroek

"In duidelijke taal een persoonlijk advies"

Beoordeeld op 3 mei 2014

Aan de hand van de persoonlijke situatie geeft *****je op een duidelijke en heldere wijze inzicht in de mogelijkheden qua hypotheek en verzekeringen. Waardoor je uiteindelijk met een goed gevoel de deur uitgaat!

Anoniem

"inhoudelijk deskundig, prettig in de omgang"

Beoordeeld op 3 mei 2014

Straalt vertrouwen uit en blijkt dit niet te beschamen. Inhoudelijk onderlegd, heldere uitleg, zorgvuldig met afspraken.

Anoniem

"professioneel, onafhankelijk, advies op maat"

Beoordeeld op 2 mei 2014

Mijn vriendin en ik hebben ons eerste huis gekocht, en na een slechte ervaring bij **** hier terecht gekomen. Hier hebben we een zeer goed advies gekregen, dat precies toegesneden was op onze situatie en wensen. Daarnaast werden alle stappen en processen in het koopproces steeds duidelijk aan ons uitgelegd. Dit alles heeft ertoe geleidt dat wij nu eindelijk aan het klussen en verbouwen zijn in ons eigen droomhuis!

Niel van Mil

""***** hielp mij met koop appartement"

Beoordeeld op 2 mei 2014

Ik zou **** (Het Financieel Advies) aanbevelen omdat hij erg zorgvuldig en snel is in zijn werk. Er was een strakke deadline van een maand, die ik dankzij zijn hulp gehaald heb. Hij nam snel contact op met de geldverstrekker en waardoor we binnen een week een offerte kregen. We hadden wat obstakels m.b.t. afgekeurde intentieverklaringen en missende documenten in de koopakte. **** zat hier snel achteraan, waardoor we door zijn toedoen toch nog de deadline konden halen.

Anoniem

"Professioneel en persoonlijk"

Beoordeeld op 27 april 2014

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat je hier als klant zeer goed geholpen wordt. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid staan hier hoog in het vaandel. Je krijgt snel een reactie wanneer je een vraag hebt en er wordt tijd voor je vrijgemaakt wanneer nodig. Erg fijn dat iemand zo goed met je meedenkt wanneer je een eerste huis koopt!

Joyce

"Duidelijk helder advies"

Beoordeeld op 17 april 2014

**** legt de dingen helder uit en geeft goed onafhankelijk advies.

Anoniem

"Advies was duidelijk, helder en op maat"

Beoordeeld op 16 april 2014

Het advies was telkens duidelijk. Al mijn vragen werden beantwoord en eventueel werd er bij één van mijn vragen ook hulp geboden. Zoals bij het aanvragen van de voorlopige belasting teruggave.

Kristien Tromp

"goed advies, snel en zonder gezeur."

Beoordeeld op 2 april 2014

Vroeger deed ik het zelf, bij meerdere banken een offerte aanvragen. ***** en dat soort figuren gaven toen al slecht advies. Er waren banken die geen 'advieskosten' berekende, zoals de *****en *****. Banken gaven korting als je belde. Dat mag een leek nu niet meer, dankzij de 2 de kamer. In 2014 ging het om een hypotheek voor mijn dochter. Had ik het zelf mogen doen dan had haar dat 2000 euro minder gekost. Maar helaas. Meerder adviseurs gebeld. Zaten rare snuiters tussen. Zelfs een, uit Utrecht, die beweerde dat hij een huis in Groningen had getaxeerd, die verzakt was en dat het niet door de gaswinning kwam. Nagekeken, het huis lag binnen een straal van 1000 meter van gas win lokatie (ik heb daar 20 jaar gewoond). En zo iemand, zonder algemene kennis en blind voor de omgeveing, zou dan een advies moeten geven? Het advies en het regelen van zaken op de *****was goed. Hij heeft kennis van zaken. Prima figuur en aangenaam. Héél te vreden. Waardevol.

Ton Andre

"Duidelijk en goed advies"

Beoordeeld op 25 maart 2014

Ik kan het advies bureau aanbevelen omdat er naar mijn wensen is geluisterd en hier rekening mee is gehouden. Het advies is ook voor de langere termijn en niet voor een korte periode. Het bureau is ontzettend klantvriendelijk en heeft duidelijk kennis van zaken

O Hulsen

"Zeer vertrouwenwekkend"

Beoordeeld op 17 maart 2014

**** is een kundige hypotheekadviseur met een brede kennis. Hij neemt royaal de tijd om alle zaken die bij het afsluiten van een hypotheek aan bod moeten komen uit te leggen. Staat open voor de vragen die tijdens dit proces van hypotheekkeuze langs komen. ****geeft duidelijke antwoorden. Hij zorgt dat de informatie snel daar komt waar die wezen moet. Hierdoor heb ik in zeer korte tijd een hypotheek af kunnen sluiten waar ik zeer tevreden over ben. Dus samengevat; *****is bijzonder vertrouwenwekkend en dat heb je nodig bij zo'n belangrijke beslissing. Naast de zakelijke kant is hij als mens zeer aangenaam en dat is mooi meegenomen. Ik kan hem dus bij iedereen aanbevelen.

Birgit van der Pluijm

"Degelijk, duidelijk en direct."

Beoordeeld op 4 maart 2014

Prettig contact met goede uitleg van zaken. Ondanks de afstand was het contact snel en accuraat.

Anoniem

"Geweldig advies"

Beoordeeld op 16 februari 2014

Ik kan Het Financieel Advies.nl aan iedereen aanbevelen. Wij kregen een eerlijk, weloverwogen en deskundig advies. En dat terwijl we in korte tijd een hypotheek rond moesten krijgen in de drukste maand van het jaar. De adviseur nam voor ons de tijd om alle opties na te lopen. Zodoende kregen we een hypotheek die helemaal naar onze zin is voor een lage prijs. Geweldig dat iemand zo met je meedenkt!

Martin

"Zeer prettig adviesbureau"

Beoordeeld op 6 februari 2014

Ik vond het een prettig adviesbureau. Dhr ************ nam ruim de tijd en rekende daarvoor een zeer redelijke prijs. Ook was hij goed bereikbaar per e-mail en telefoon en ondernam hij snel actie bij vragen/onduidelijkheden.

Verkade

"correct geregeld/snelle reactie"

Beoordeeld op 31 januari 2014

Als je een vraag hebt, wordt die snel behandeld, dwz snelle reactie terug. Verder wordt alles duidelijk uitgelegd en is niets te gek om te vragen

Roy Veekens


"Perfect advies"

Beoordeeld op 31 januari 2014

Deze adviseur levert kwaliteit op een vriendelijke, geduldige en correcte manier, want alles wat tegen kon zitten, zat bij mij tegen, maar mijn adviseur heeft alle problemen in een kort tijdbestek opgelost!

Petra van Doorn

"eerlijk en zeer goede en voor al snelle service"

Beoordeeld op 17 januari 2014

had een probleem dat de Abn Amro niet op tijd ging leveren.De heer ****** kon niks beloven maar hij heeft het in 3 werkdagen bij de Notaris rond gekregen!waardoor wij op de afgesproken overdracht datum konden leveren.Dat vinden wij helemaal super als bijkomstigheid valt de rente ook lager uit Met de Heer ******** kun je gewoon goede zaken doen en echt van op aan.

wout

"Uitgebreid, eerlijk en duidelijk advies"

Beoordeeld op 16 december 2013

Het financieel advies geeft advies op maat. Zeer goed bereikbaar, zowel per telefoon als live en per mail. Vlot afgewogen antwoord gegarandeerd.

Suzanne en Daan

"Goed, uitgebreid persoonlijk gesprek"

Beoordeeld op 15 december 2013

Heeft veel aandacht voor verantwoord financieel advies passend bij de (gezins) situatie.

Anoniem

"Eerlijk advies op een prettige manier"

Beoordeeld op 10 december 2013

We hebben fijn en prettig contact gehad met ******. Ons dossier was niet erg makkelijk maar gelukkig is het toch allemaal goed gekomen. Hij is eerlijk, recht door zee en te vertrouwen.

Eline de Bruijn

"Helder en goed advies"

Beoordeeld op 7 december 2013

Degelijk, uitgebreid, goed en helder advies! Tijd voor uitleg, etc. Veel service.

Berry van Zon

"Helder, transparant en betrouwbaar advies"

Beoordeeld op 6 december 2013

De adviseur geeft een helder en transparant advies. Als klant weet je duidelijk wat je met elkaar afspreekt. Het hypotheek advies is compleet en de adviseur denkt met je mee in het gehele proces. Dat is zeer prettig.

Anoniem

"Goed en onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 4 december 2013

We waren op zoek naar een adviseur die ons onafhankelijk kon aangeven of het verstandig was een deel van onze hypotheek af te lossen. Het was een verademing om bij dit kantoor eerlijk en goed advies te ontvangen. De adviseur heeft alles in het werk gesteld om ons zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik zou hem iedereen aanraden.

Anoniem

"Goed en gedegen persoonlijk advies"

Beoordeeld op 18 november 2013

Eigenlijk wilden we zelf de hypotheek regelen maar bij o.a. Rabobank Nijmegen moesten we een maand wachten voor een eerste afspraak. We hebben uiteindelijk deze adviseur ingeschakeld vanwege zijn hoge beoordeling op independer.nl en zijn zeer tevreden over zijn deskundige (en snelle) advieswerk. Binnen 3 weken was alles geregeld. De kosten waren 2000 Euro fixed price dus niet onredelijk.

A. Raemaekers

"Oprecht eerlijk passend advies"

Beoordeeld op 8 november 2013

Meedenkend advies, haalt het onderste uit de kan. Denkt mee in de toekomst en welke hypotheek het beste bij jou past. Vriendelijk en behulpzaam

Christian van Bolderen

"Oprecht eerlijk passend advies"

Beoordeeld op 8 november 2013

Meedenkend advies, haalt het onderste uit de kan. Denkt mee in de toekomst en welke hypotheek het beste bij jou past. Vriendelijk en behulpzaam

Christian van Bolderen

"Uitstekend, beter kan niet"

Beoordeeld op 12 oktober 2013

**** is echt superbehulpzaam en betrokken en uiterst deskundig. Hij heeft ons geweldig geholpen en ik zou hem zonder enige twijfel bij iedereen aanbevelen.

Sanne van Vuuren

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 2 oktober 2013

Prettige ontspannen sfeer, alles is bespreekbaar.

W

"Uitstekend"

Beoordeeld op 30 september 2013

Voor de aankoop van ons eerste huis zochten we iemand om ons bij de financiële kant van de aankoop te begeleiden. Na diverse hypotheekadviseurs te hebben gesproken, zijn we met ******* in zee gegaan. Goede bereikbaarheid, een helder en duidelijk verhaal en over het algemeen een 'goed gevoel' hebben tot deze keuze geleid. We kunnen hetfinancieeladvies.nl dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Ruud en Sanne

"Goed bereikbaar en heldere uitleg"

Beoordeeld op 30 september 2013

Voor de aankoop van ons eerste huis zochten we iemand om ons bij de financiële kant van de aankoop te begeleiden. Na diverse hypotheekadviseurs te hebben gesproken, zijn we met ******* in zee gegaan. Goede bereikbaarheid, een helder en duidelijk verhaal en over het algemeen een 'goed gevoel' hebben tot deze keuze geleid. We kunnen hetfinancieeladvies.nl dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Ruud en Sanne

"Heel goed bevallen eerlijk advies"

Beoordeeld op 10 september 2013

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat hij ons heel goed heeft geholpen. Er zat nogal haast achter i.v.m. financieel voorbehoud en doordat hij ons duidelijk eerlijk en snel advies gaf konden wij gewoon lekker op vakantie zonder stress en gewoon genieten. Heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik zou dit kantoor zeker aanraden bij familie en vrienden.

Eric van Essen

"Heel goed bevallen eerlijk advies"

Beoordeeld op 10 september 2013

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat hij ons heel goed heeft geholpen. Er zat nogal haast achter i.v.m. financieel voorbehoud en doordat hij ons duidelijk eerlijk en snel advies gaf konden wij gewoon lekker op vakantie zonder stress en gewoon genieten. Heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik zou dit kantoor zeker aanraden bij familie en vrienden.

Eric van Essen

"Vriendelijk, kundig, betrouwbaar"

Beoordeeld op 7 september 2013

Voor een eerlijke prijs werden we van goed en betrouwbaar advies voorzien waarbij heel gericht gekeken werd naar onze situatie en wensen. Omdat hij alleen werkt heb je altijd direct contact wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ook kijkt hij niet alleen naar de hypotheek maar ook naar alle verzekeringen niet je wel of juist niet nodig hebt.

Anoniem

"Vriendelijk, kundig, betrouwbaar"

Beoordeeld op 7 september 2013

Voor een eerlijke prijs werden we van goed en betrouwbaar advies voorzien waarbij heel gericht gekeken werd naar onze situatie en wensen. Omdat hij alleen werkt heb je altijd direct contact wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ook kijkt hij niet alleen naar de hypotheek maar ook naar alle verzekeringen niet je wel of juist niet nodig hebt.

Anoniem

"prima beargumenteerd advies"

Beoordeeld op 3 september 2013

prima advies, belicht meerdere opties. beschrijft goed de risico's van de verschillende mogelijkheden. Werkt snel en komt afspraken goed na. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast werd er meegedacht over zaken die niet direct binnen het advies vielen.

Anoniem

"prima beargumenteerd advies"

Beoordeeld op 3 september 2013

prima advies, belicht meerdere opties. beschrijft goed de risico's van de verschillende mogelijkheden. Werkt snel en komt afspraken goed na. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast werd er meegedacht over zaken die niet direct binnen het advies vielen.

Anoniem

"Duidelijke uitleg, erg behulpzaam."

Beoordeeld op 30 augustus 2013

***nam rustig de tijd om alles duidelijk toe te lichten, reageerde altijd snel op e-mails en heeft erg zijn best gedaan om alles snel geregeld te krijgen.

Dion Coumans

"Duidelijke uitleg, erg behulpzaam"

Beoordeeld op 30 augustus 2013

***nam rustig de tijd om alles duidelijk toe te lichten, reageerde altijd snel op e-mails en heeft erg zijn best gedaan om alles snel geregeld te krijgen.

Dion Coumans

"Persoonlijk, open en eerlijk advies"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

Bij "Het FinancieelAdvies" van **** zijn we uitstekend begeleid in de keuze van hypotheek. Zijn ruime ervaring en parate kennis, zorgden voor prettige gesprekken. Veel tijd en ruimte (zelfs tijdens vakantie) waardoor wij geen enkel oponthoud hebben ondervonden om alles af te ronden. Chapeau!

Anoniem

"Vriendelijk, voordelig, geinteresseerd"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

****** levert zijn diensten voor een goede prijs, die hij van tevoren toelicht. Hij werkt efficient, klantgericht en is betrokken bij de klant. Communicatie via telefoon en email werkt perfect, en hij neemt zeer snel contact op als je vragen hebt. Bij de aanschaf van ons eerste huis heeft hij ons erg geholpen, en ook advies gegeven op andere vlakken dan puur de hypotheek. Goede service voor een betaalbare prijs dus.

van Gelswijk

"Vriendelijk, voordelig, geinteresseerd"

Beoordeeld op 22 augustus 2013

****** levert zijn diensten voor een goede prijs, die hij van tevoren toelicht. Hij werkt efficient, klantgericht en is betrokken bij de klant. Communicatie via telefoon en email werkt perfect, en hij neemt zeer snel contact op als je vragen hebt. Bij de aanschaf van ons eerste huis heeft hij ons erg geholpen, en ook advies gegeven op andere vlakken dan puur de hypotheek. Goede service voor een betaalbare prijs dus.

van Gelswijk

"Integere en heldere advisering"

Beoordeeld op 7 augustus 2013

Een integere vriendelijke adviseur die goed luistert en advies op maat geeft. Geen verkooppraatjes maar meedenken en goede suggesties. Vanaf het eerste contact ook helder mbt het te volgen adviestraject en kosten. Verder worden de afspraken en deadlines van het lopende dossier nauwgezet in de gaten gehouden. Al tijdens het eerste contact kreeg ik bij deze adviseur veel meer bruikbare informatie dan bij een eerder kennismakingsgesprek bij een andere adviesorganisatie.

Anoniem

"Persoonijke en fantastische "op maat" service"

Beoordeeld op 7 juli 2013

Onder een ongedwongen sfeer zonder dat je het gevoel hebt dat je van alles aangepraat wordt, je persoonlijke situatie doornemen. Daar voelden wij ons erg prettig bij. Wij hadden geen makkelijke dossier en dankzij de inspanningen van onze adviseur zijn we er doorheen gekomen en begrepen wij het ook nog. Er werd meegedacht over onze situatie en we werden gewezen op de "hobbels" en deadlines die we moesten nemen/ halen. Zonder de goede begeleiding hadden wij het niet gered op deze wijze.

W Stemerdink

"Goed advies, prettig contact"

Beoordeeld op 28 juni 2013

Ik vond het advies prettig, omdat het contact met de adviseur goed verliep. Hij luisterde naar onze vragen en we konden altijd bellen of mailen voor advies. Er was tijd om alles uit te leggen en ik heb het idee dat ik nu echt begrijp voor welk product ik heb gekozen.

Anoniem

"Advieskeuze.nl *****"

Beoordeeld op 2 juni 2013

De adviseur is in staat om alles wat komt kijken bij het regelen van een hypotheek zeer inzichtelijk te maken. Zijn adviezen zijn helder en transparant, waardoor we zeker weten de hypotheek te hebben die het best bij ons past. Top!

Allard Koers 

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 31 mei 2013

Veel informatie gekregen...deskunde advies... en een leuke persoon ook nog! Was een plezier om met **** te werken.

Charissa

"verz. hypotheek bij aankoop grond en nieuwb"

Beoordeeld op 17 mei 2013

Goede, snelle service en duidelijke uitleg. We kunnen ten alle tijden met vragen terecht.

Wouter Smits

"uitgebreid en betrouwbaar advies op maat"

Beoordeeld op 13 mei 2013

***** geeft na het verzamelen van informatie een duidelijk en begrijpbaar advies. Er wordt de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en er is een engelen geduld om alles in begrijpbare taal uit te leggen en te bespreken. Er fijn en belangrijk bij het maken dan ingewikkelede keuzes.

Anoniem

"Geweldig advies in alle fasen van het proces"

Beoordeeld op 6 mei 2013

Het advies betrof een hypotheek voor een vrij kavel, waar we zelf een huis voor laten ontwerpen. Bepaald geen standaard pakket. In alle uitzonderingssituaties waar we ons in begaven stond ****ons met raad en daad terzijde. Geen moeite was te veel om te zorgen dat we ons doel zouden bereiken, met uiteindelijk het gewenste resultaat!

Allard en Josine


"goed en persoonlijk advies op maat"

Beoordeeld op 2 mei 2013

Het finacieel advies heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis en kijkt naar alle facetten die daarmee samen gaan. Het was vooral erg persoonlijk, betrokken en op maat. We hebben samen gekeken naar de meest optimale constructie.

Menno Lecocq

"eerlijk goed en dienstverlenend"

Beoordeeld op 2 mei 2013

Wij kijken met een goed gevoel terug naar onze aankooptraject waarbij *****ons op een transparante en dienstverlenend heeft begeleid in het financieren van ons huis. deskundig en eelijk

K. Kadiri

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 8 april 2013

Adviseur is een vriendelijke man die het hypotheekverhaal goed kan uitleggen.

F. Pebesma

"duidelijk verhaal"

Beoordeeld op 8 april 2013

Voor de aankoop van een ander huis zijn wij bij dit kantoor geweest. We zijn vriendelijk ontvangen en we hebben een goed en duidelijk advies gekregen.

Anoniem

"goed en betrouwbaar"

Beoordeeld op 31 maart 2013

Goed advies ontvangen omtrent hypotheken en verzekeringen, neemt alle tijd. Erg prettig

Scheffer

"Advieskeuze.nl ****"

Beoordeeld op 25 maart 2013

Adviseur was aardige man, kwam professioneel over. Dacht goed mee, kon goed sparren over de situatie. Prettig contact.

Selma Saltay 

"Uitgebreid en volledig advies"

Beoordeeld op 24 maart 2013

Veel kennis van zaken, ook voor advies op maat. Vriendelijke en persoonlijke benadering met actief meedenken voor de best passende hypotheek. Aangenaam samengewerkt.

Anoniem

"uuitstekend geadviseerd"

Beoordeeld op 3 februari 2013

In een moeilijke situatie heeft *****er voor gekozen om ons toch te blijven ondersteunen in de aankoop van ons huis.

Schriel

"Uitstekende service"

Beoordeeld op 27 januari 2013

Deze persoon geeft uitgebreid, helder en inzichtelijk advies. Denkt in alles mee, wat erg prettig is als je geen enkele ervaring hebt met het aankopen van een woning en alles wat daarbij komt kijken.

M. Wegman

"Prima advies"

Beoordeeld op 26 januari 2013

Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en we zijn op een professionele manier geholpen

Janssen J.

"Advies waar je wat mee kunt"

Beoordeeld op 14 december 2012

Helder, duidelijk, meedenkend.....advies op maat. Neemt de tijd om op je persoonlijke situatie een passend advies te geven, wat evenwel duidelijk en helder is voor de klant. zeker een aanrader.

Alex Savic

"zeer tevreden over dienstverlening"

Beoordeeld op 18 november 2012

Zeer vriendelijk, begrijpelijk uitgelegd, betrouwbaar, snelle en goede dienstverlening

yct ebbers

"zie hieronder"

Beoordeeld op 12 november 2012

lage drempel;toegankelijk; goed advies; fijn, gemakkelijk contact

Truus van Dijck


"Persoonlijk, betrokken, goed bereikbaar"

Beoordeeld op 8 november 2012

Ik raad de hypotheekadviseur *****van www.hetfinancieeladvies.nl ten zeerste aan. Voornamelijk over de uitleg, de betrokkenheid, en de bereikbaarheid zijn wij zeer tevreden. We hebben ***** gevonden via independer.nl waar hij de eerste plaats vervulde als beste hypotheekadviseur in de regio Nijmegen. Vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we hem konden vertrouwen, en dat vonden wij erg belangrijk. Een aanrader dus!

SJC Boshoven

"Duidelijk, pragmatisch, denkt mee met de klant."

Beoordeeld op 29 augustus 2012

Dit kantoor heeft mij heel goed geholpen. Ik kreeg duidelijke uitleg, de adviseur was heel goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoord op vragen. De adviezen waren eerlijk en werden goed toegelicht.

Anoniem


"prima buro voor to the point advies"

Beoordeeld op 6 juli 2012

**** combineert goed advies met menselijk inlevings vermogen.

Anoniem


"uitstekend advies"

Beoordeeld op 15 juni 2012

Ik kan het kantoor aanbevelen (heb ik zelfs al gedaan) omdat er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en informatie en er goed wordt meegedacht over wat in mijn persoonlijke situatie verstandig is. ***** neemt alle tijd om iets uit te zoeken of uit te leggen en weet dat ik begrijpelijke taal voor leken te doen. Heb de keuze voor de beste hypotheek en daarbij te zetten stappen met volste vertrouwen aan hem overgelaten.

Anoniem

"Prima advies, goede kennis van producten"

Beoordeeld op 3 mei 2012

Dit kantoor heb ik inmiddels al aanbevolen bij meerdere mensen vanwege de tevredenheid over dit kantoor en het advies.

Francis Jansen

"snel, objectief advies"

Beoordeeld op 26 april 2012

************ is een hele vriendelijke adviseur met geduld en staat vrijwel meteen klaar om vragen (email - telefoon - persoonlijk) te beantwoorden.

Ralph van Zon


"Klantvriendelijk, adequaat,"

Beoordeeld op 19 april 2012

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de alles duidelijk en met geduld uitgelegd wordt. Geen wollig taalgebruik en een vlotte afwikkeling.

Mathijs Gottenbos

"Uitstekend! Duidelijk en goed advies/communicatie"

Beoordeeld op 26 maart 2012

Wij kunnen het kantoor zeer zeker aanbevelen. Zeer deskundige aanpak en sluitend advies op basis van de persoonlijke situatie en (toekomstige) wensen. Er wordt meegedacht en transparant inzicht gegeven in de mogelijkheden, maar ook de kosten. De begeleiding houdt niet op na het advies. Ook de nazorg is uitstekend. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Anoniem

"duidelijk advies, integer, aimabel, slim"

Beoordeeld op 29 februari 2012

Hetfinancieeladvies wordt gerund door *****, een heel degelijke en vriendelijke adviseur met een goed vermogen om zich in te leven in de klant, helder weer te geven (waarom) welke keuzes bij het afsluiten van een hypotheek verstandig zijn. We hebben dankzij hem het vertrouwen gekregen dat we een heel goede hypotheek hebben afgesloten.

Dick Grievink

"Professioneel advies met oog voor de klant"

Beoordeeld op 23 september 2011

Op een betrouwbare manier geholpen met advies. Oog voor persoonlijke omstandigheden en ruim voldoende ondersteuning om tot een afgewogen keuze te komen.

Gérard Platenburg


"Zeer klantvriendelijk."

Beoordeeld op 27 juli 2011

Hij vertelt uitgebreid over de mogelijkheden, hij luistert goed naar onze wensen. Hij neemt de tijd die voor ons nodig is. Zeer klantvriendelijk. Eerlijk en open. Hij is goed bereikbaar. Goede service ook nadat we vragen hadden toen de hypotheek afgesloten was.

Anoniem


"Goed, duidelijk advies en persoonlijke aanpak"

Beoordeeld op 18 juni 2011

***** heeft ons als starters goed geadviseerd. Snelle service, de hypotheek was zeer snel helemaal rond. Daarnaast is het geen probleem om hem nog even te bellen voor iets. De persoonlijke aanpak beviel ons zeer goed. We hebben hem inmiddels aanbevolen bij iemand anders, die ook naar uiterste tevredenheid wordt geholpen.

Anoniem

"Een fantastische adviseur!"

Beoordeeld op 11 mei 2011

Omdat ik buitenlander ben, hebben wij het moeilijk gehad met de regeling van onze hypotheek. Wij zijn tijdens het proces met alle sorten uitzonderingen en belemmeringen geconfronteerd. Het voelde vaak hopeloze. Maar gelukkig ***** heeft nooit opgegeven. Hij bleef hard aan het werk tot wij eindelijk bij de notaris zaten. Hij heeft meegedacht, was altijd positief en vriendelijk. En ook geduldig (om alles voor mij, de tourist, uit te leggen). Zijn doel is duidelijk om de situatie, wensen en behoeften van zijn klant zo goed mogelijk te begrijpen en de beste oplossing voor hen te vinden. Ik vind ook heel leuk zijn manier om te werken. Hij gaat geen obscuur deals met verzekeraars of geld verstrekkers maken. Alles is duidelijk, open en eerlijk.

Yanne L Veronneau

"Uitstekend advies, zeer tevreden."

Beoordeeld op 30 april 2011

Ik ben erg goed geholpen door ****** van HetFinancieelAdvies.nl. Ik heb een nieuw huis gekocht. ***** heb ik om advies gevraagd en hij heeft heel helder de voor en nadelen op een rijtje gezet. Hierbij kwam niet alleen de rente aan bod, maar ook de voorwaarden van de verscheidene geldverstrekkers. Op basis daarvan heb ik een goede keuze kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over de hypotheek die ik heb afgesloten. ******* was open over de afsluitkosten, waardoor ik ook een goed gevoel heb, en tevreden ben, over prijs-kwaliteitverhouding van het advies. Ik kan hem daarom iedereen aanraden.

Snelting

"Zeer zeker aan te bevelen!!!"

Beoordeeld op 27 april 2011

Zeer fijne samenwerking. Je hebt gelijk het idee dat je met een vakman te maken hebt, die alles heel duidelijk uit kan leggen, alle tijd voor je neemt, en ook een zeer goed advies kan geven (veruit de beste hypotheek kwam er hier uit, na vergelijking met meerdere adviseurs), zonder het idee te hebben dat je iets opgedrongen krijgen. Zelfs 's morgens vroeg kon ik hier nog terecht om toch de hypotheek nog op tijd rond te krijgen. Ook geen verrassingen qua kosten, alles lekker duidelijk. Kortom, zeer zeker aan te bevelen!!!

Anoniem


"Persoonlijk, geinteresseerd, reeel, vakkundig"

Beoordeeld op 25 april 2011

Als twee leken hebben we advies gezocht bij het financieren van onze verbouwing. Op advies van familie hebben we ***** benaderd, een afspraak was snel gemaakt! ***** heeft goed geluisterd naar onze wensen, en naar onze mogelijkheden. Daarna is hij gaan uitzoeken hoe en waar we het beste onze nieuwe hypotheek en alle verzekeningen eromheen koneden finacieren. Dat was nogal een puzzel. Hierbij heeft hij secuur gekeken naar scherpe rente en goede voorwaarde. Daarnaast zijn we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. ***** heeft tijdens het hele traject de tijd en moeite genomen om elke keer in "Jip en Janneke taal" de nieuwe situatie uit te leggen. Zelf als het nog een tweede of derde keer nodig was.... We hebben ***** als zeer kundig maar ook eerlijk en reeel ervaren. We hebben zijn kaartje al aan meerdere mensen doorgegeven. Al met al dus een aanbeveling!

Fam Dakilwadjir-Hoogenberk

"Goed en klantgericht advies"

Beoordeeld op 20 april 2011

Voor onze hypotheek wilden wij onder dezelfde voorwaarden van de huidige hypotheek een nieuwe hypotheek afsluiten. Aangezien deze niet meer vertrekt werd, heeft ****** het voor elkaar gekregen om dit buiten de standaard hyptoheekapplicaties om te regelen. Dus hiermee heeft Het Financieel Advies laten zien ook buiten de standaard hypotheken om een goede en klantgerichte oplossing te bieden.

Hugo

"To the point en proactief"

Beoordeeld op 17 april 2011

Vriendelijke benadering en bereid alles toe te lichten. Voornaamste is dat hij het beste product wilde leveren wat bij ons paste. Heeft ivm naderende renteverhoging moeite gedaan onze offerte op tijd rond te krijgen en dat is gelukt.

H. Vermeer


"Vertrouwd, duidelijk en deskundig"

Beoordeeld op 14 april 2011

Ik kan dit kantoor ten zeerste aanbevelen bij iedereen die de grote stap gaat maken om een huis te kopen. ****** neemt je op een prettige manier mee in het proces, is deskundig, ik heb geen moment getwijfeld aan zijn advies. Hij onderhoudt regelmatig contact over de gang van zaken, en is duidelijk over welke acties er nog lopen. Ik kan niet ander zeggen dan een zeer pretttige samenwerking! Bedankt voor alles!

Lindy Bergmans

"duidelijk, vrijblijvend"

Beoordeeld op 13 april 2011

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat hij vrijblijvend advies geeft, niet gebonden aan bank of maatschappij en duidelijk is wat de consequenties zijn van de te ondernemen stappen.

Anoniem

"Helder advies, géén poespas"

Beoordeeld op 12 april 2011

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Géén gladde, zaken praatjes maar een helder advies en uitleg daarbij. Hypotheek op maat gekregen en bij vragen altijd bereid om ons (zeer geduldig) uitgebreid uitleg te geven. Zeker een aanrader voor starters die moeite hebben met de ingewikkelde hypotheek materie. Je doet (waarschijnlijk) de belangrijkste aankoop in je leven wat voor ons toch behoorlijk spannend was/is. Het Financieel Advies heeft er voor gezorgd dat we nu geen twijfels of angsten hebben of alles wel haalbaar is voor ons. We kunnen nu pas echt genieten van de aankoop van ons (nog te bouwen) woning. Eerlijk, transparant, service op maat! Gerjan en Vivika Oostenrijk

Gerjan en Vivika Oostenrijk


"Goed, helder en deskundig advies"

Beoordeeld op 16 februari 2011

Het belangrijkste vind ik dat een adviseur deskundig en eerlijk is en dat heb ik bij hem ervaren

Anoniem


"Goed integraal advies, heldere uitleg"

Beoordeeld op 19 januari 2011

Adviseur neemt echt de tijd, spreek alles goed door en is niet te beroerd om ook kritische opmerkingen te plaatsen. Alle opties zijn goed bekeken en doorgelicht. Al met al een zeer goed advies.

Andre

"Prettige sfeer, goed advies."

Beoordeeld op 9 januari 2011

Gesprekken vonden plaats in een open, prettige sfeer en er werd de tijd genomen. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Het advies is op maat en voldoet aan mijn wensen.

Anoniem

"Goed en zakelijk"

Beoordeeld op 6 januari 2011

Overzichtelijke en zakelijke manier van advies geven. Kostenplaatje zonder verrassingen achteraf. Advies zoals het hoort. Goed resultaat.

Anoniem

"Zeer goed persoonlijk en onafhankelijk advies."

Beoordeeld op 13 december 2010

Prima advies en hulp bij het afsluiten van een hypotheek tbv de aankoop van ons droomhuis! Betrokken, enthousiast, neemt de tijd, denkt mee maar ook verder. Helder en onafhankelijk. Kortom echt een aanrader!

Anoniem

"Prima advies goed toegespitst op onze situatie"

Beoordeeld op 24 november 2010

Ik kan het kantoor adviseren omdat ze goed luisteren en de informatie verwerken tot een helder en bruikbaar advies.

Anoniem

"Fantastisch advies"

Beoordeeld op 23 november 2010

******** neemt de tijd, luistert naar je wensen en bespreekt verschillende opties (in duidelijke taal) die bij jouw situatie passen. Hij heeft ons enorm geholpen met het oversluiten van onze hypotheek en aanvraag van een bouwdepot. Een echte aanrader!

Anoniem

"Helder verhaal, transparant, oog voor onze wensen"

Beoordeeld op 23 november 2010

Er is ons helder uitleg gegeven over de mogelijkheden, en we hebben het idee dat we een gunstige hypotheek hebben afgesloten, die aansluit bij onze wensen.

Anoniem

"Een zeer goed advies op maat"

Beoordeeld op 23 oktober 2010

****** luistert goed, legt goed uit hoe hij werkt en is erg klantgericht. Hij is heel transparant over zijn tarief en geeft een erg goede schatting wat het gaat kosten. Hij legt goed de voordelen en nadelen als deze er al zijn van zijn advies

Anoniem


"Helder advies op maat"

Beoordeeld op 12 oktober 2010

********** brengt op een no-nonsense wijze zijn advies uit. Hij blijft altijd zoeken naar een optimaal advies. Zijn vergoeding staat vooraf vast en is dus niet afhankelijk van de hoogte van het hypotheekbedrag. Hij werkt voor zichzelf en is niet gebonden aan een bank oid.

Anoniem

"Helder en eerlijk"

Beoordeeld op 13 augustus 2010

Geen fratsen maar helder advies waar je wat aan hebt.

Anoniem

"Klantvriendelijke ontzorgende adviseur"

Beoordeeld op 28 juni 2010

Adviseur onderscheidt zich door goed te luisteren, onafhankelijk eerlijk advies te geven en ons de zorg tav de papierwinkel echt uit handen te nemen. Werkt snel, bewaakt de planning goed en is altijd bereikbaar. Afspraken in de avonduren aan huis is ideaal. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Absoluut een aanrader als hypotheekadviseur.

Bart

"Goed advies"

Beoordeeld op 14 mei 2010

Ben zelf behoorlijk op de hoogte, maar adviseur kwam met ideëen en adviezen waar ik zelf nog niet aan gedacht had; zeer deskundig. Duidelijk dat deze adviseur niet zijn eigen beurs wil spekken, maar het voor mij beste hypotheekadvies gaf. Ook de 1e vrijblijvende adviezen zeer positief. Krijg geen contract opgedrongen, maar voldoende bedenktijd om de juiste keuze te maken; en dat is gelukt. Kortom: Pluim!

Anoniem


"Zeer persoonlijk, onafhankelijk, compleet advies"

Beoordeeld op 16 maart 2010

Ik kan het adviesbureau met volle vertrouwen aanbevelen, omdat het als onafhankelijk bureau zeer persoonlijk een volledig en voordelig advies zal geven.

BPH Jansen


"Betrouwbaar, duidelijk, klantvriendelijk, eerlijk"

Beoordeeld op 13 maart 2010

Ik kan ********* en het kantoor "Het Financieel Advies" volop aanbevelen. Hij werkt onafhangig van de hypotheekverstrekkers, werkt naar keuze ook op uurtarief (en heeft dus GEEN eigen belang om je een zo hoog mogelijke hypotheek aan te praten..) en heeft grote kennis van zaken. Hij heeft alle tijd genomen om de details uit te leggen en gaaf voldoende achtergrond informatie om een fundeerde beslissing te nemen, allemaal in een zeer ontspannen sfeer. Hij gaf ons goed advies en begeleidde ons tijdens de hele aankoop. Okee, de negatieve dingen: er had bestwel een schilderij aan de grote witte muur in zijn kantoor mogen hangen.) We zijn erg blij dat wij bij hem terecht zijn gekomen, via vrienden trouwens; zei konden hem toen al zeer aanbevelen. (En nee, ik krijg niets betaald om dit lof lied te schrijven.)

Clemens Horn

"Waardevol advies van vertrouwenswekkende adviseur"

Beoordeeld op 5 maart 2010

Luistert goed naar klanten, geeft advies op maat. Geeft ook goed meerdere opties aan en geeft daarbij duidelijke adviezen, zonder te 'pushen' Eindelijk een betrouwbare financieel adviseur gevonden. Zal hem zeker aanraden.

S. van der Maden

"Fantastisch advies"

Beoordeeld op 1 maart 2010

Adviseur is zeer betrouwbaar en kan zich goed verplaatsen in de situatie van de koper. Realistisch advies, goede uitleg en goede service.

Heleen Vermeulen

"Super! Helder en duidelijke uitleg."

Beoordeeld op 28 februari 2010

*********** heeft ons alles duidelijk en geduldig uitgelegd tot wij alles begrepen. Verder blinkt hij uit in goede, snelle en flexibele service.

Anoniem

"Eerlijk en goed advies"

Beoordeeld op 28 februari 2010

********* heeft ons uitgestekend geadviseerd met veel persoonlijke aandacht en service.

Anoniem

"Duidelijk en goed advies(op maat)"

Beoordeeld op 28 februari 2010

Meerdere opties door genomen, goed en duidelijk advies. Daarbij ook veel rompslomp uit handen nemend. Wat wij ook als zeer positief ervaarde was het zelf komen kijken naar het gekochte pand en daarbij dus een beter en helder beeld hebbend bij wat wij voelen en wilde bereiken met de hypotheek wens en uit eindelijk de verbouwing / aanpassing.

Wolff D.J.J.A

"Vertrouwd"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Hij geeft je veel vertrouwen. Legt alles rustig uit. Is altijd bereid om vele zaken voor je uit te zoeken.

P Tilma


"Geen praatjes, maar eerlijk, open en betrouwbaar"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Ik heb een uitstekend advies gekregen. Alle kosten, risico's en mogelijkheden werden zeer helder en duidelijk voorgelegd. Hij weet complexe zaken eenvoudig uit te leggen, is enthousiast en ernstig als het nodig is. Ik ben er na 4 jaar (dus inclusief crisis) nog steeds van overtuigd dat hij voor mij de best mogelijke hypotheek heeft geregeld.

Anoniem

"Persoonlijk, eerlijk en duidelijk advies"

Beoordeeld op 27 februari 2010

Dhr. ********* heeft alle tijd genomen om alles voor ons uit te zoeken en uit te leggen. Hij heeft aan de hand van onze mogelijkheden en wensen gezocht naar een hypotheek die goed bij ons past. Hij heeft ons vertrouwen kunnen geven in onze keuze om een huis te kopen.

G.O.J. Helmich

"Vriendelijk, meedenkend, realistisch en leuk!"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Vol lof over adviseur + adviezen. Neemt uitgebreid de tijd voor je. Aardig en geduldig.

Stefanie Schellekens

"Zeer vakkundig en onafhankelijk advies"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Alle tijd voor ons en altijd telefonisch bereikbaar. Zelfs tijdens zijn vakantie. Geweldig gewoon.

Anoniem


"Erg gemotiveerd en gedreven"

Beoordeeld op 26 februari 2010

Om een zo goed mogelijk advies te geven. Heeft veel oog voor de persoonlijke situatie en denkt erg mee om de beste optie te vinden; dit in grote tegenstelling tot de Rabobank waar ik eerder zaken mee deed. Ik heb inmiddels al dit kantoor aan anderen aanbevolen. Ik ben er zelf ook aan gekomen op persoonlijk advies van een ander.

Anoniem

"Zeer tevreden"

Beoordeeld op 30 november -0001

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je te informeren over de verschillende mogelijkheden mbt hypotheken (in ons geval van toepassing). Uiteindelijk was het geheel aan ons om te kiezen uit de verschillende vormen en aanbieders, maar met ***** uitleg over de verschillen hebben we een keuze gemaakt waar we ons uiterst comfortabel bij voelen. Advisering vindt informeel en gemoedelijk plaats, ****** is goed bereikbaar en neemt je een hoop zorg uit handen.

Tim


"Persoonlijk, open en eerlijk advies"

Beoordeeld op 30 november -0001

Bij "Het FinancieelAdvies" van **** zijn we uitstekend begeleid in de keuze van hypotheek. Zijn ruime ervaring en parate kennis, zorgden voor prettige gesprekken. Veel tijd en ruimte (zelfs tijdens vakantie) waardoor wij geen enkel oponthoud hebben ondervonden om alles af te ronden. Chapeau!

Anoniem

"Aankoop eerste koopwoning"

Beoordeeld op 30 november -0001

De adviseur nam echt de tijd om mij als starter mee te nemen in het proces, waardoor het makkelijk werd en ik overzicht kon behouden. De adviseur was altijd beschikbaar voor vragen.

Anoniem

"betrouwbaar, altijd bereikbaar en vriendelijk"

Beoordeeld op 30 november -0001

De adviseur is altijd bereikbaar, dit is een zeer positief punt voor ons want wij werken allebei. daarnaast is hij erg vriendelijk in zijn toenadering en begeleid hij het proces heel erg goed. is makkelijk in zijn uitleg en dat is vooral handig bij starters.

Tim en Arda

"<Geen>"

Beoordeeld op <Geen>

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht