WJ Finance gaat samen met het HetFinancieelAdvies 

De afgelopen 21 jaar is WJ Finance uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen en hypotheken. Onze persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is alom gewaardeerd en daar zijn we heel blij mee.

De financiële dienstverlening is echter een turbulente markt waarin de laatste jaren veel veranderingen zijn opgetreden. Om u de hoge servicegraad te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent ligt het voor de hand een samenwerking aan te gaan met een partner. Deze partner is het HetFinancieelAdvies.nl BV uit Nijmegen geworden onder het credo: twee zijn sterker dan één. De reden dat wij voor HetFinancieelAdvies.nl BV hebben gekozen is dat beide bedrijven veel op elkaar lijken wat betreft de persoonlijke benadering en de partijen waar we mee samenwerken.

Wij zullen onze uiterste best doen om u van dienst te zijn, net zoals u dat van WJ Finance gewend bent. Voor u verandert er dus niets. U blijft verzekerd bij dezelfde maatschappij en op hypotheekgebied verandert er ook niets.

Wél veranderen de contactgegevens:

Verder hoeft u mij niet te missen want ik blijf binnen HetFinancieelAdvies.nl BV werkzaam.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Wim Jansen/WJ Finance en Guido van de Weijer/Het Financieel Advies

Uw dossier Uw dossier

Heb je al een eigen dossier bij Het Financieel advies dan kun je direct inloggen om je producten te beheren.

Login in uw dossier Inloggen op uw dossier

Kennismaken Kennismaken

Per 17 juli 2018 is ons kantooradres:
Archipelstraat 286
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of  Mailstuur 'n bericht