Guido, aangenaam!

Ik ben Guido van de Weijer. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de financiële sector. In 2004 ben ik zelf Het Financieel Advies gestart. Ik doe het graag op mijn manier; eerlijk, persoonlijk en ik denk graag mee om zo samen de beste optie te vinden voor nu en voor de toekomst.

Voor de meeste mensen geldt dat ze maar één keer in hun leven een hypotheek aangaan. Een lening voor waarschijnlijk de grootste aankoop in je leven. Best een spannend moment. Dit doe je dan ook graag bij iemand waar je een goed gevoel bij hebt.

Voor 2004 werkte ik als hypotheek adviseur bij de grote bekende kantoren. Toen vond ik het tijd om het anders te gaan doen en ben ik Het Financieel Advies gestart. Wij doen het graag eerlijk, persoonlijk en we denken graag met je mee om zo samen de beste optie te vinden voor nu en voor de toekomst.

Dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt wordt bewezen op Independer. Hier ben ik de afgelopen jaren (2013, 2014, 2015, 2016 en 2017) als beste hypotheekadviseur beoordeeld. Ook dit jaar mogen we ons dus met trots de beste hypotheekadviseur van Arnhem en Nijmegen noemen. Elke dag opnieuw blijven we met het grootste plezier hard ons best doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en je zo tevreden mogelijk over onze diensten dat mooie appartement of huis te laten kopen.

KennismakenKennismaken

Per 17 juli is ons kantooradres:
Archipelstraat 284
6524 LR Nijmegen

Bel of mail direct om een afspraak te plannen:

Phone024 - 36 56 508 of Mailstuur 'n bericht